![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę
Przepraszam, że musiałyście czekać, ale cały weekend odpoczywałam poza miastem
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14880788]cos u mnie za Guerlain Meteorites Mythic: mam na wymianę albo 17 kuleczek wyjętych z opakowania (NIEUŻYWANE) przełożone do opakowania zastępczego albo 58 kuleczek w oryginalnym opakowaniu z puszkiem, ale już używane przeze mnie ?[/QUOTE] A jakie jest zużycie pudru prasowanego Guerlain i odmieniającego Benefit? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za parę kulek któryś meteorytów ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
A co ze mna??pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Czy znajdziesz coś u mnie za meteoryty? Bardzo mi zależy... Poza wątkiem mam sample minerałów EDM: korektory (sunlight i multi-tasking) i podkłady (fairly light-neutral/semi matte base, Sandy Olive/semi matte) oraz róż Dvr saturday. Mam też pudry mineralne Maybelline i Burjois, a także perfumy Victorii Beckham 30ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-21...or-Her-EDT.htm
Za większą ilość jestem też gotowa oddać perfumy Innocent Rock 50ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Czekam na Ragnarok
|
A co ze mną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyś chciała jeszcze coś ode mnie dobrać to z chęcią przygarnę coś jeszcze (podoba mi się płyn micelarny Aquaruboril, żel maseczka Flos Lek, być może zestaw Iwostin). Czekam na odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Pasowałaby mi wymiana Innocent Rock (to są nowe perfumy w kartoniku zapakowane) + sampel podkładu EDM za duże Meteoryty.
Tylko jest mały problem, bo nie wiem czy będziesz mogła gdzieś spr zapach, dlatego, że od wakacji te perfumy są już niedostępne w perfumeriach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za krem Superdefence spf 25 (wersja dry combination), bez kartonika, opak. 50ml, zużycie zaledwie 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania R68?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
JESTEM ONA
|
A ja, a ja?
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się u Ciebie podobają (można prosić o kody/terminy ważności?): - wszystkie kredeczki nyx - ESTEE LAUDER - PLATINUM ILLUMINATOR - UZYTE RAZ - lakiery lanocome (można foty?) - KANEBO - SENSAI - SILKY PURIFYING CLEANSING OIL STEP 1 ZOSTALO 70 % z 150 - Z POMPKA (czy to jest ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ansing-Oil.htm ?) pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Ten:- płyn micelarny Aquaruboril IsisPharma (cera naczynkowa), 250ml, NOWY, nawet nie otwierany, data ważności 05/2013
i butterfly pearls i 17 kulek mythic jak bys widziala wymiane?? zdjatka wstawie jutro Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-10-27 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś u mnie za
- puder brązujący w kamieniu Sephora spf 15 (mozaika brązująca), opak. 10g, zużycie widoczne na zdjęciu, kod z opakowania 0190E, kupiony w listopadzie rok temu - puder utrwalający Artdeco Fixing Powder, opak. 10g (tzw. solniczka), zużycie mniej niż 1 cm od brzega opakowania, kod z opakowania 48A : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
- puder bambusowy - sampel kaolin powder - paletka dior - paletka zielona - Aknorm Emulsion Oily Skin Witaj ![]() ![]() ![]() Ps. Odpisz u siebie, tak jest czytelniej ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-10-27 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Czy nadal jesteś zainteresowana wymianą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
tak!
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Przepraszam, ale zapomniałam napisać Ci, że odpisałam u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja mam puder bambusowy!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wszystko jest i wszystko chętnie dam, cieni już niestety nie ma
![]() Muszę wyrzucić to zdjęcie wreszcie... ciągle zapominam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
nadal mi nie odpisalas
![]() napisalam ci ze nie mam juz cieni isa dora mam acne derm, seboradin i jeszcze jakby cie interesowal isotrexin za maseczke clinique pasowałaby ci taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.