|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania,buty,dodatki Rozmiar S,M Irlandia,Anglia ewentualnie Polska
hej
cheroke to jest cienki sweterek, nie bluzka jego wymiary: dł całkowita- 58cm szer. od pachy do pachy-niecałe 35cm dł rękawa mierzna od pachy do końca-38cm a mierzona od ramienia-48cm wymiary spodni: dł całkow. 110cm szer w pasie-36cm w biodrach(mierzona nas wys kroku)-44cm |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmiar z metki M.
Wymiary: długość całkowita z kołnierzem 83 cm długość całkowita 67 cm szerokość od pachy do pachy 40 cm ( do regulacji paseczkiem, brak guzików, więc pasuje zarówno na mniejszy jak i większy obwód ) długość rękawa od pachy 49 cm całkowita długość rękawa 60 cm myślę, że będzie ok, ja sama noszę S jego można dopasować do sylwetki, bo jest wiązany tym paseczkiem. Jest w stanie takim jak widać na fotkach, żadnych zaciągnięć, jedynie delikatne skulkowania gdzieniegdzie, ale to taki materiał. ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- teraz wychodzę, ale wieczorem wstawię Ci więcej zdjęć kardiganu i sama ocenisz
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
dł 60 cm
szerokosc ok. 37 ale ona sie dopasowuje do kazdej figury )
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1256402681 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1256405490 czekam na odpowiedz mam nadzieje ze sobie cos wybierzesz ![]() zobacz oba moje wątki: 1) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366183 2) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14445313 |
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, ale koszulka kosztowała mnie 24,99euro wiec za pasek jej nie wymienie
może coś innego?
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mogę oddać kamizelkę i spódnicę ![]() Wymiary kamizelki: pod pachami: 38cm talia: 34cm długość z przodu ( w najdłuższym miejscu): ok.57cm długość z tyłu: 50 cm Wymiary spódnicy ołówkowej: talia - o góry (można ją nosić jako spódnicę z bardzo wysokim stanem) : 30 cm biodra: 39cm (rozciąga sie) długość: 60cm http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1256480603 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1256480603 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1256480603 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1256480603 Ażurkowy golf już poleciał do innej wizażanki.
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam parę fotek sweterka. Kupiłam go w zeszłym roku zimą. Wygląda tak jak na fotkach, fajnie leży, nie ma zaciągnięć czy dziur, tylko te skulkowania, ale zawsze można to usunąć maszynką. Zastanów się i daj znać, czekam na odp
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
podobaja mi sie u Ciebie Emu,
znajdziesz cos u mnie???? |
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
hmm jeszcze kilka pytan..
czy to sa rurki?? czy proste i moge prosic jakies zdjecie w innym polozeniu zeby je bylo widaqc? w jakim sa stanie??? |
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
oki wymiarki Ci podam jutro ok ??
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne
tylko o którą bluzeczkę Tobie chodzi??Aaa... już znalazłam jasne - bluzka jest wolna. Ma o wiele ładniejszy kolor niż na zdjęciu![]() Pasuje mi wymiana: kamizelka + ta bluzka za pasek
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-10-25 o 19:09 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za zdjecia koszuli ale chyba z niej zrezygnuje
kolor troszke myslałam że inny za sweterek i emu mogla bym sie jakos wymienic nic nie znajdziesz?
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
tak tunika jest w stanie bdb raz ja mialam na sobie..
ok mozemy sie wymieniac z tym ze musisz pierwsza wyslac poniewaz nie masz przekupek na pw wysyłam adres
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
sznureczek jest delikatnie nizej
stan bdb - . maly minus za delikatne zmechacenie, niemal nie rzucajace sie w oczy. mysle jednak ze jesli ktos jest bardzo wrazliwy to z latwoscia golarka sobie z tym poradzi w minute.
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie że nie opłaca wymieniać sie za sam sweterek
szkoda ze już nie ma butów emu... planujesz dokladki?
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
a moze grzyba za szara eco? bo raczej bym go chciala wymienic na ine okrycie wierzchnie
interesowalyby mnie rowniez czarne emu, za nie bys cos wypatrzyla? |
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic.
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
grzybek nie ma zadnych przebarwien, jest w stanie bdb
a sukienka ma kolory fiolet z takim brazem jak kawa z mlekiem, w biuscie bedzie miala ok 42cm a dluga jest do kolan ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- ja mam 170cm wiec moze byc za dluga a cos innego za emuchy ![]() dokladac nie mam juz co za bardzo:/ pomysl nad kurteczka i daj znac zniknac nie zniknie pewnie, on jest naprawde sliczny i chcialabym za niego inny plaszczyk albo kurteczke pozdrawiam! Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-10-26 o 21:57 |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
OK super więc jak to nie problem to poinformuj mnie jak bedziesz miała dokladki a zwłaszcza buty Emu
|
#53 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Sorry
![]() A więc czekoladowa tuniczka jest aczkolwiek sweterek i sweterkową tunię wymienię raczej na ciepły zamiennik <czytaj sweterki> bo tego najbardziej teraz potrzebuję. Coś jeszcze Ci się spodobało? Mnie interesuje żółty szalik i czarne emu. |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Koszula firmy O.HA
16.Śliczna bluzeczka z żabotami Angielskiej firmy Miss Selfridge.Rozmiar 8/36 coś u mnie?
|
|
|
|
#55 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Rozmiar M.
Pas - 39 cm, <jest na szerokiej gumie + sznureczki> Dł. po stronie zewn. - 106 cm. |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz podam Ci wymiarki
![]() proszę zarezerwuj mi obie koszule ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- koszula zara szerokość od pachy do pachy: 44cm x2 długość całkowita: 61cm tunika bershka szerokość od pachy do pachy: 38cm x2 (bardzo się rozciąga) długość całkowita: 80cm i jak, pasuje? |
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
juz podaje
dl od ramenia w dol 60cm szer ramiona ok 42-45 ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- gdyby ci pasowalo ppdalabys mi wymiary skorki i pokazala jej fotke na sobie, jakakolwiek??
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
tunika bershka ma jedną dziurkę na szwie (a na szwie to wiadomo że jak się zszyje to nic nie widać) i 3 mini-dziurki od klamry paska, pozachaczałam troszkę przy noszeniu, ale z racji tego że tunika jest w kropki to kompletnie tego nie widać bo zlewają się z tłem
![]() jutro zrobię zdjęcia ![]() a może zainteresowało Cie u mnie coś jeszcze? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

jego można dopasować do sylwetki, bo jest wiązany tym paseczkiem. Jest w stanie takim jak widać na fotkach, żadnych zaciągnięć, jedynie delikatne skulkowania gdzieniegdzie, ale to taki materiał.
Wymiana
może coś innego?