|  2009-10-27, 11:14 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Poznan/okolice 
				Przekupka: 48 pkt  / 98% pozyt. | 

Dot.: Wymienie Estee Lauder, Kufer Sephora, Bourjois, Mf i inne

Bylabym chetna na kuferek sephory. Jakich czesci HP szukasz? Napewno cos mam, ale teraz jestem na studiach poza domem rodzinnym a ksiazki tak zostaly. Moglabym napisac szczegoly dopiero w sobote lub piatek. A jakie wymiary ma kuferek?

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 | 
|     |   | 
|  2009-10-27, 15:16 | #33 | 
| Zakorzenienie | 

Paleta Sephory- cienie i pomadki, cos u mnie? | 
|     |   | 
|  2009-10-27, 20:24 | #35 | 
| kosmita jakiś normalnie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: po trzeciej stronie lustra 
				Przekupka: 239 pkt  / 100% pozyt. | 

Paulinko, no niestety nie zaszłam do Sephory dziś  , przepraszam Cię bardzo, zarobiona jestem. Postaram się jutro - nie gniewaj się zanadto   
				__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | 
|     |   | 
|  2009-10-28, 20:55 | #38 | 
| kosmita jakiś normalnie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: po trzeciej stronie lustra 

No to byłam w Sephorze, obmacałam kuferek - to jest tektura tylko wzmocniona. W sumie jest bardzo OK. Ale zastanawiam się czy jest wart wszystkich 4 harrych? Bo podsumowałam i wyszło 159 pln ... hmm a do tego przesyłka za nie ... majątek bo ciężkie dranie  Może zatem wybrałabyś które książki najbardziej byś chaciała? A może jest możliwośc wymianki osobistej w Warszawie, to by choć ta przesyłka odpadła - nie podajesz lokalizacji, więc nie wiem ... Co Ty na to? 
				__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | 
|     |   | 
|  2009-10-29, 18:50 | #39 | 
| Raczkowanie | 

Misianko jestem z Bydgosczy, także odbiór osobisty odpada. Jezeli kufer to za malo to mogę Ci dorzucić ta kosmetyczke na przybory Estee Lauder?

| 
|     |   | 
|  2009-10-29, 19:30 | #41 | 
| Raczkowanie | 

Agniesia jestem za wymianka, ja chcialabym te 2 ksiazki ktore masz-whartona, ja Tobie dam za to ten cien i najwiekszy pedzel, jesli uwazasz ze to za malo to moze jeszcze coś dobierz.

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-10-29, 19:41 | #42 | 
| Lady of Harley-Davidson  | 

najbardziej mi zalezalo jednak na kufrze... gdybys sie zdecydowala na wymianke, to chetnie cos jeszcze dorzuce    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-29, 19:51 | #43 | 
| Rozeznanie | 

3. pudry i podkłady Deni Carte zostało 1/2 Bourjois tylko spróbowany Oriflame została połowa Mf tylko draśnięty Maybelline tylko wypróbowany MF kredka mała czarna nieużywana pudry pozostale nowe zainteresowana jestem pudrami czy cos u mnie bys znalazła na wymianke? napisałm jeszcze na pW 
				__________________ watek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454154 | 
|     |   | 
|  2009-10-29, 19:51 | #44 | |

Cytat: 
  Ale dziś pomyślałam: "a co mi tam , kufer mi potrzebny, a potterki przeczytane kilka razy". No to zróbmy deal  . Jeśli nadal jesteś za, to daj znak. Mam tylko nadzieję, ze nie pogniewasz się że proszę Cię abyś wysłała przesyłkę jako pierwsza, z powodu zerowego na razie dorobku przekupowego i no i wyślę książki ekonomiczną, bo nie chcę zbankrutować  . A tak poza tym, żeby Ci jeszcze zawócić w glowie  , dodam, ze odkryłam na półce jeszcze Insygnia Śmierci HP  , no ale 5 HP nie oddam za kuferek. Natomiast jakbyś miała cosik z mojej wish ... kto wie  Czekam zatem na potwierdzenie, tu na Twoim wątku i jeśli tak, to wysyłam Ci mój adres na PW 
				__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | |
|     |   | 
|  2009-10-30, 09:05 | #45 | 
| Raczkowanie | 

Misianko no to super  Insygnia Smierci mam także się nie polaszę  Oczywiscie wyslę pierwsza, paczka priorytetowa, ale w poniedzialek, bo musze znalezc jakis dobry kartonik i porządnie zapakować kufer. Także poproszę adres na priv  Jesli lubisz próbki kremów i perfum to wrzuce Ci parę  ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- betinka6 odpisalam na priv ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Betinka6 odpisalam na priv   | 
|     |   | 
|  2009-10-30, 20:25 | #47 | |

Cytat: 

__________________ Przeproście i Spieprzajcie  Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej. | |
|     |   | 
|  2009-10-31, 11:01 | #48 | 
| Zadomowienie | 

niestety, nic nie znalazlam

__________________ https://wizaz.pl/Mikroreklama | 
|     |   | 
|  2009-11-01, 20:53 | #50 | 
| Raczkowanie | 

Hej   A nie masz jakiś książek albo ubranek ? 
				__________________ MOJA WYMIANA: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=21077504 &posted=1#post21077504 | 
|     |   | 
|  2009-11-03, 17:13 | #52 | |

Cytat: 

|     |   | 
|  2009-11-04, 19:09 | #54 | 
| JESTEM ONA | 

Może zainteresuje Ciebie nosidełko nowe, wkleję fotkę pewnie dopiero jutro, bo juz ciemno. A i mam ciążową spódnicę do kolan i kilka ciuszków- tunik, które nosiłam jako ciążowe.( w tym roku oczywiście )   __________________ 
				__________________  . | 
|     |   | 
|  2009-11-04, 19:54 | #56 | 
| Zakorzenienie | 

A czy biżuteria srebrna by Cię ew interesowała?

| 
|     |   | 
|  2009-11-06, 08:28 | #58 | 
| Zakorzenienie | 

podoba mi sie 2. Paleta Sephory- cienie i pomadki, kupiłam ją na wiosnę kosztowała ok 90 zl, parę razy draśnięta -moze znajdziesz cos jeszcze poza "jezyk niemowlat"

__________________ ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! | 
|     |   | 
|  2009-11-06, 11:02 | #59 | |
| Zakorzenienie | 

uzupełnij informacje, prosze i odpisz u mnie bo byłabym zainteresowana:  Deni Carte zostało 1/2 jaki to odcień? Oriflame została połowa jaki to odcień? Maybelline tylko wypróbowany to tester jest? podkłąd bourjois jaki to konkretnie podkład? ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat: 
 w takim razie Deni Carte za ciemny więc odpada. Ori też raczej za ciemny, myślałam że może Porcelain bo poszukuje  A ja jestem zainteresowana tym testerkiem Bourjois i Maybelline  znajdziesz coś u mnie za to? link w podpisie zapraszam 
				__________________ Dwa serca po raz drugi :heart: Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-11-06 o 11:04 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

co ze mna?
 co ze mna?