![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchidzanie od 09.11.09
moj jadlospis chyba nie jest taki zly
rano jem na sniadanie jogurt zmieszany z platkami fotness potem jem albo jablko albo kawalek chleba (ciemnego pelnoziarnistego ) z szynka albo z serem i potem jem obiad dzisiaj akurat ziemniaki z jajkami 2 sadzonymi a czasem nawet nie jem obiadu i kolacji takze skubne zamiast tego jakas kanapke jeszcze jakas kanapke ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- predzej pewnie nabawie sie jakies choroby niz schudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
izoldkap teoretycznie waga prawidlowa ( w porównaniu do wzrostu), tak jak u mnie.. ale wiem, że waga wagą.. a ciało swoją drogą...
Ja dzisiaj w miarę dietetycznie... w miarę - bo nalesniki na obiad robilam i zjadlam 3, ale bez niczego... ![]() i spacer zaliczony, w szybkim tempie pół godziny gnalam przed siebie z wózeczkiem.. więcej nie dałam rady, taka słaba forma (aż wstyd się przyznać).. Jutro będzie 40 minut, pojutrze 50 itd..... na razie na tyle ruchu moge sobie pozwolic.. słyszałam o ćwiczeniach 6weidera, ale nie mam zielonego pojecia co to jest, ponoć dziala!!!
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Nie wierzę, cały dzień gładko szło a tu nagle BAM paczka nerkowców zjedzona 10 minut temu. Nienawidzę diet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
a ja dzisiaj bylam na spacerze 3h z wozeczkiem hehe
dzisiaj zjadlam poki co jogurt i na obiad bulke z mozarella i pomidorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Zakochałam się po prostu w McDonaldzie, moim TŻ, który kocha słodycze, a może sobie na ni pozwolić, bo metabolizm ma chyba o proędkości światła i po nim nic nie widać. To co zjedliśmy, odbijało si jedynie na moim wyglądzie. Poza tym, kochałam czipsy jeść przy filmie w nocy... alkoholu strasznie dużo, a przy tym jakaś zapiekanczka, a może lody... no i mimo iż nie lubi słodyczy, to one się na mnie zemściły. A ciężka od zawsze byłam, prawdopodobnie przez kości, bo ni widać po mni aż tak tego ;] jdnak dyskomfort zawsze się jakiś czuje...
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też się przyłączam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Również się chętnie przyłączę jeśli można
![]() kromke chleba ciemnego z pasztetem, miseczke płatków, jabłko, fantasie i mus owocowy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.