![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Astor, Inglot, Bioderma,YR,TBS,GalenicSo raya, Dermika, Rimmel,Avon, Oriflame,
hej!
podoba mi się kilka rzeczy... znajdziesz coś u mnie? ![]() pozdrawiam! ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- hehehe nie wiem czy zauważyłaś ale zainteresowałyśmy się naszymi wątkami dokładnie w tym samym momencie ![]() ![]() no więc u Ciebie podoba mi się: Oriflame Giordani Gold- bez psiku testowego Escada Sentiment PEN ok 12 z 15ml C-THRU EMERALD ponad połowa Naomi Campbell Sunset tester ok.40ml Balsam do ciała The Body Shop truskawka ok.50 z 60ml Astor Baza pod podkład minimalizująca widoczność porów -ponad połowa sporo tego ![]() ![]() ![]() masz jakieś propozycje? ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- bluzki zdecydowanie nie oddam za połowę c-thru niestety ![]() ![]() z tego co napisałaś najbardziej odpowiada mi: -naomi za mexx'a -Balsam TBS za błyszczyk lub za oliwkę w zelu (tylko obie rzeczy jak na razie w rezerwacji, ale wydaje mi się że mogą się zwolnić bo jakoś się nie dogadujemy ![]() co do reszty to pewnie jakoś się dogadamy tylko napisz mi pojemności c-thru i giordani. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- mexx ma 20ml (zużycie widoczne na zdjęciu) hmmm no to nie wiem... mam teraz dylemat bo słyszałam że giordani jest fajny, ale nigdy nie wąchałam więc nie wiem czy w ciemno wymieniać... ![]() ![]() ewentualnie tą drugą bluzkę mogłabym wymienić za giordaniego ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- z bazy astor rezygnuję, bo zauważyłam że jest do skóry normalnej-tłustej a ja mam suchą ![]() może mexx nie jest największy, ale naomi też ma wady bo jest testerem ![]() jednak zależy mi na naomi, może do mexx'a dołożę oliwkę i błyszczyk za nią? ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- wiesz, ale balsam svr kosztował mnie prawie 80zł więc na pewno nie oddam go jako "dodatek" ![]() za balsam mogłabym wziąć giordani ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- no właśnie dodałam amethyst i j lo ![]() j lo mogłabym oddać za naomi, giordani i tbs bo to dość luksusowy zapach (wystarczy spojrzeć na ceny: 100ml kosztuje 225zł ![]() kurcze tak dużo rzeczy nam się podoba że się już gubimy w tych wymianach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- ja idę już spać bo jutro w pracy będę nieprzytomna... odezwę się albo rano, albo wieczorem ![]() wydaje mi się że prędzej czy później się dogadamy ![]() a więc dobranoc i do jutra (już właściwie to dziś ![]() pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Astor, Inglot, Bioderma,YR,TBS,GalenicSo raya, Dermika, Rimmel,Avon, Oriflame,
Napisalam Ci PW
![]() ![]() Moge jeszcze zrobic Ci odlewke masla Farmony cynamon karmel i podobalo Ci sie jeszcze odlewka Halle Berry i krem Vichy na noc i mgielka Farmasi brzoskwinia kokos wszystko jest do wziecia a mi podoba sie u Ciebie: Avon TTA Today 30ml Avon TTA in Love 30ml calutki zel Marakesh Oriflame Krem matujacy Dermiki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
to niestety błyszczyk odpada, szukam tylko nowych... a masz może coś jeszcze z mojej wish? szukam też profesjonalnych kosmetyków do włosów blond
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te 2 rzeczy:
*ANEW CLINICAL" KOREKTOR ZMARSZCZEK WOKÓŁ OCZU NOWY 2x10ml *Korektor wypełniający zmarszczki mimiczne (15 ml), który redukuje widocznosc zmarszczek mimicznych na czole, wokół oczu i ust NOWY Jak widziałabyś naszą wymiankę? ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hmmm wiesz co
![]() ![]() a więc proponuję: JLo za Giordani, Naomi i TBS oliwka za emerald co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- aaaa i z dokładki spodobały mi się: - ANEW CLINICAL KOREKTOR ZMARSZCZEK WOKÓŁ OCZU NOWY 2x10ml - Korektor wypełniający zmarszczki mimiczne (15 ml), który redukuje widocznosc zmarszczek mimicznych na czole, wokół oczu i ust NOWY może za to SVR??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
oliwka jest nowa i faktycznie kosztuje 12zł, a Twoje c-thru jest zużyte w połowie a kosztuje 25zł więc wychodzi mniej więcej na to samo... nie sądzisz? ale jak chcesz...
skoro to była Twoja ostatnia propozycja, to w takim razie już nie będę Ci głowy zawracać. pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- no wiesz... niby piszesz że mi się opłaca 2 za 3, ale sama JLo kosztuje tyle ile właśnie te 3 Twoje zapachy ![]() ![]() moja propozycja jest taka: JLo za naomi, giordani i emerald oliwka i błyszczyk za tbs co sądzisz? Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2009-11-20 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#41 |
BAN stały
|
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie:
* Pret'a Porter- dezodorant w atomizerze * Avon TTA in Love 30ml - bez kilku psików Nivea Classic zostało ok.2/3 Rimmel korektor w sztyfcie użyty 2 razy, nie widać zużycia Inglot ze srebrnymi drobinkami próbeczki Miss Dior Cherie, Kylie Minogue Showtime. Co proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Odpisane u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
to nie, bo najbardziej mi zalezalo na perfumach avon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej! oczywiście jestem nadal zainteresowana
![]() ![]() cały czas interesują mnie jeszcze te korektory więc może są już wolne jakimś cudem? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ok, to co chciałabyś za nie?
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- czy te nazwy które podałaś są dokładnie takie same jak w realu? bo szukam ich na KWC i znalazłam tylko jeden ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- te korektory kosztują w katalogu 70zł ale BEZ promocji, więc coś chyba pomyliłaś ![]() na allegro są od 13zl, więc SVR nie oddam za 1. mogłabym oddać go za oba. ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- a korektory za balsam + coś (coś mniejsze niż mexx ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- ok, rozumiem ![]() a wymianka z poprzednimi rzeczami aktualna??? ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- ok, dogadamy się jutro ![]() co do j lo to niestety nie jestem dobra w opisywaniu zapachów ![]() ![]() ![]() dobranoc! Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2009-11-22 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
przyznam że jednak wolałabym pozostać przy wcześniejszych ustaleniach
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- ok, dorzucę balsamik ![]() a Ty dorzucisz te wisiorki które masz napisane że oddasz jako gratis? ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- najchętniej wszystkie 3 ![]() ale jeśli to dla Ciebie za dużo to poproszę listek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hej, moglabym Ci zrobic odlewke z oryginalnych perfum Cerutti 1881 lub J'adore. Czy jestes zainteresowana?
Tak tak Elvie jest jak najbardziej aktualna. A jakie pojemności bys chciala tych odlewek? Powiem szczerze że najbardziej podoba mi się * Yves Rocher YRIA puder prasowany o pięknym zapachu Tylko nie wiem jaki to odcień i czy w ogole taka wymianka by Ci pasowała. Podobają mi się też Twoje ciuszki (gł spódniece) ale niestety za małe ;(
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-23 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się parę kosmetyków, ale nie wymienię kardigana za nie
![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
To jeszcze raz ja, o Effaclarze rozmawiamy. Pomyślałam trochę i..
Mam takie pytanko, ile możesz odlać mleczek o których rozmawiałyśmy? Bo może bym jeszcze raz przejrzała Twoją listę, bo mi kompletnie nie pasuje ten krem, więc.. może jednak? PS A może masz jakąś książkę ciekawą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie parę dni temu w spr. pomadki i kremu p/oczy Ziaja Med. I ja tak od paru dni myślę i myślę i chętnie bym Ci to oddała za jakąś odleweczkę,tylko,że nie mam żadnych fiolek akurat. Gdybym jednak coś kupiła, to czy odlałabyś mi Miss Dior Cherie????
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Och,to chyba zrezygnujmy - ja bym wolała osobiście komuś oddać Ziaję,bo to wszystko ze trzy kilo waży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
No ja ubranka noszę - góra 36/38 a dół 38/40 więc jakbyś coś miała to ja chętnie. A za puder mogę dać całą buteleczkę Elvie + odlewki Cerutti 1881 i J'adore, tylko jaki odcień ma ten puder?
To ja jutro sprawdzę na żywo odcień tego pudru i dam Ci znać czy mi pasuje. Nie byłam dziś w YR więc nie sprawdziłam tego pudru
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-26 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
dziękuję ale nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Avon TTA in Love 30ml - bez kilku psików
# Soraya kuracja matująca Peeling do twarzy oczyszczająco normalizujący zostało ponad 1/3 ze 180ml # Soraya- wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji- zostało ok.1/3 # Avon- mgiełka do włosów jabłko i owies opaska na włosy korektor antytrądzikowy Pierre Rene dorzucę jako gratis # Astor podkład Anti stres&Lift, połowa # Astor Baza pod podkład minimalizująca widoczność porów -ponad połowa Avon Bezbarwny podkład wygładzający Magix, miniatura, wypróbowana tylko na dłoni Podkład Max Factor Lasting Performance, użyty 3 razy, odcień 105 Soft Beige u ciebie bym ew to znalazła ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- nie rozumiem? za wszytsko co u mnie wymienilas?? chyba nie bardzo:/ ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Nieststy ale podziekuje za wymianke pozdrawiam
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się balsam TBS i peeling Galenic 20ml ale ten samoopalacz tak średnio mi pasuje oddać :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.