![]() |
#31 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czekoladomaniaczki
Cytat:
A ja dzis mam dzien bez slodyczy..wzielam zurawine suszona jakbm cos chciala przekasic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sprobuje z tymi orzechami i migdalami , jadam je czasami, bardzo je lubie, ale jakos nigdy nie wpadlo mi do glowy, ze moge jesc tylko tego rodzaju slodkosci ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Tez probowalam takich batonikow naturalnych natura cos cos tam i byly pyszne..ale sa okropnie drogie taki"zdrowe lakocie" ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Glupio postapilam, bo potrafilam chodzic na zajecia 14 dni bez dnia przerwy, a na takich jednych zajeciach(prowadzone sa z trenerem) spalasz nawet do800kcal!!! Na jednym treningu wypijam 1.5litra wody!! To sobie wyobrazcie jak mi sie wszystko wyplukiwalo.. Teraz po wysluchaniu mojego TZ, ktory sie przestraszyl chodze 5razy w tygodniu(w srody-po pracy mam szkole, i piatki-sprzatam i zakupy, tylko w te dni robie sobie wolne). Staram sie duzo ruszac, bo w pracy 9h siedze w biurze, wiec mam zero ruchu!!Jak zaczelam moja pracy to zauwazylam,ze zaczelam tyc i to zXS nagle rozmiar M i to ledwo ![]() Nie chce chudnac, nawet nie wiem ile waze nigdy nie przykladalam do tego wagi. Wazne jest jak czlowiek wyglada..Ja mam ciezkie kosci i kazdy dodatkowy kilogram wychodzi od razu na widok, kiedy czlowiek ma drobne kostki tych kilogramow tak szybko nie widac. Tak mi sie wydaje. Mi sie osobiscie podobaja kobiece figurki, nie szkieletowe!! Ale w moim przypadku takiej miec nie bede, bo mam szerokie biodra, niecierpie moich lydek, bo mam wrazenie ze one w ogole nie pasuja do reszty ciala!! uda ok, brzuch plaski i zero biustu ![]() ![]() ![]() Dlatego nie chce tego jesc!!! ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- I dodam, ze schudlam kiedy zaczelam sie ruszac, bo wlasnie do tego zmierzalam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Jescze chcialam dodac, zebyscie sobie nie myslaly o mnie w stylu..nosi S i sobie wymysla!!! Ja ptrafie zjesc litr lodow za jednym zamachem, przekasic to zelkami, czekolada i paczka chipsow!!Za jednym zamache.. Nie zartuje to moje przeklenstwo, to obrzydliwe. A jak w ktorym momencie opychanie sie slodyczami mi sie odechce ich jesc..to odpuszczam..i jak nie mija godzinka to jem poki sie nie skonczy...mam to szczescie, ze jakos nie tyje. Ale jestem swiadoma jakie to niezdrowe!!! I chce przestac sie tak objadac!!!
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, na pewno się spełni ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() Co do tego objadania to przyznaję, że potrafisz niezle wcinać słodycze ![]() A robiłaś badania krwi? Nie masz za wysokiego poziomu cukru? Myślę, że dasz radę ograniczyć słodycze. Ja dziś zaczęłam 4 dzień bez słodycza ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cialko szczerze powiem calkiem, calkiem, ale mam cellulit, ktory mnie dreczy.. Mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu bede sie mogla pochwalic choc trzema dniami bez slodyczy ![]() Gratuluje ![]() ![]() ![]() Mialam robione badania krwi kiedys..o jej to juz bedzie 5lat temu.. Wtedy pamietam, ze mialam za malo cukru we krwi, ale doktor powiedzial, ze z moja waga to normalene(bylam wtedy chuda). Bede musiala zbadac ta krew. Czasami to az mi sie rece trzesa, zeby zjesc cos czekoladowego.. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewno będziesz mogła sie pochwalić, że trzy dni nie zjadaś nic słodkiego. Najlepiej jest się czymś zająć i nie myśleć o słodyczach. Wizaż może pomoże- wejdź, poczytaj o czymś, a na pewno zapomnić o chęci na coś słodkiego ![]() To zrób badania, jak będziesz miała możliwość. Trwają one minutę, a będziesz miała pewność, że wszystko jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Serdelekk te batoniki co ja jem ja tanie 1.40 tylko kosztuja nazywaja sie Slim costam ja bede miala ochote na cos slodkiego to powiem Ci dokladnie
![]() ![]() ![]() ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę słodyczy wybaczę, ale jeśli zjesz wiecej to ![]() ![]() O, przypomniałaś mi o jabłkach, dawno już nie jadłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
waze 59 wazylam niedawno 63 a wzrostu mam 161 (troche malo ale da sie przezyc
![]() ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak swoja droga to milego weekendu zycze wszystkim lakomczuszkom i powodzenia ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wzajemnie
![]() Ja niestety cały weekend spędzę na zajęciach ![]() ![]() A Wy co planujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
ja takze wam zycze milego weekendu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- sobota z lubym ![]() ![]() ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez truskawkax Czas edycji: 2009-11-27 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do planow weekendowych to bede nadrabiac m-czne zaleglosci z moim TZetem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- A ja jeszcze chcialam sie pochwalic, ze poki co nie zjadlam nic slodkiego, oprocz tej zurawiny ![]() ![]() Trzymajcie kciuki zebym wytrzymala i sie nie rzucila na nia po powrocie z pracy!! Ale jutro mam wolne od wstrzemiezliwosci i sobie pofolguje, ale od ponidzialku zaczne ostra walke z lakociami!!!
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Serdelku trzymam kciuki zebys tego nie zjadla chociaz wiem jak jest ciezko ale pomysl ze caly dzien nie jadlas slodkiego i lepiej sie bedziesz czula na prawde jesli tego nie zjesz nie bedziesz miala wyrzutow sumienia
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bravo Serdelkku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bede sie starac, w koncu po to mamy to forum, zeby sie wziazc w garsc razem i sie starac a nie sciemniac, ze sie staramy ![]() Ale ta milke to chyba komus dam, albo ja schowam przed moim wzrokiem, zeby nie kusila ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Az sie boje pomyslec co sie bedzie dzialo ![]() doczekac sie nie moge ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
jak czytam ten watek to mi sie tak cieplej na duszy robi i moge spokojnie oddychac...bo jeszcze przed chwila myslałam ze jestem tylko ja taka nienormalna i objadam sie słodyczami,a inne dziewczyny to w ogole brzydzą sie kazdym batonikiem,ciastkiem,czek olada itp... że normalnie mogą żyć jesli nie zjedza tabliczki milki w całości tylko jedną kosteczke
![]() mam równiez problem ze słodyczami ale jakos szczególnie nie odbija mi sie na wadze bo waże 61kg przy 173cm i nosze w załeznosci od numeracji 38/40-po prostu lubie swoje kobiece kształty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Serdelku naleza Ci sie wielkie brawa za zalozenie tego watku ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ja takze cwicze ale we wlasnym zakresie a6w HH skakanka przysiady i biegam od czasu do czasu wf w szkole itd ![]()
Odchudzam się. ![]() ![]() ![]() ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez truskawkax Czas edycji: 2009-11-27 o 17:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że trafiłam na ten wątek, bo jesteście przemiłe ![]() ![]() Naprawdę mam nadzieję, że będziemy się wspierać przez dłuższy czas i że wątek nie zaniknie jak wiele innych ![]() Cytat:
![]() ![]() No na trzy miesiące wykupić karnet to już hardcore ![]() Ja też uwielbiam czekoladę, ale w sumie każdy słodycz nie jest zły ![]() Mój TŻ tak właśnie potrafi, że weźmie 2 cząstki czekolady i więcej nie chce. A ja znowu najlepiej jak zjem całą, bo inaczej strasznie mnie kusi. Ale od 4 dni nie zjadłam nic słodkiego i czuję się świetnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Witam
Chcialabym sie do was przylaczyc, niestety jestem tak samo jak wy uzalezniona od czekolady, batonow, wszystko co slodkie dzien bez slodkiego to dzien stracony, a ja tak nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Edytowane przez malagwiazda3 Czas edycji: 2009-11-27 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ewik ja natrafilam na ten watek przez przypadek ale jestem taka zadowolona z tego ze hej! ![]() ![]() witamy kolejna czekoladomaniaczke ![]() a ja teraz jestem po cwiczonkach wiec mkne sie kapac i juz nie wiem czy wejdena neta wiec jak cos to dobranoc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
dzieki za tak ciepłe przyjecie do tak zacnego grona czekoladoholiczek!!!
![]() ![]() ewika mas zracje to jest hardcore ale inaczej nie dam rady gdybym kupiła na miesiac za 77zł i nie chodziła to nie było by mi pieniedzy zal ale za trzymiesieczny karnet dwie stówki puscic tak ot sobie to troche szkoda i dlatego bede aktywnie z niego korzystac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak minal wam wczoraj dzien?? u mnie czekoladki nie bylo pierwszy dzien ![]() ![]() A mam do was pytanko, czy dziewczyny, ktore juz nie jedza czekoladek itp kilkanascie, kilkadziesiat dni i wzwyz macie jeszcze ochote na te pysznosci?? jak nie to kiedy wam przeszla ta chec na nie?? 3majcie sie i nie poddawac sie czekoladkom ![]() Edytowane przez malagwiazda3 Czas edycji: 2009-11-29 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! wczoraj dalam rade i skusilam sie tylko na pol batonika(116kcal)
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!!! wczorajszy dzień minął bez czekolady, zamiast niej zjadłam dwa jogurty wiec teoretycznie zdrowiej.... no ale nie wiem jak bedzie dzisiaj bo jade do mamy mojego lubego w odwiedziny a ona nie dość że dobrze gotuje to jeszcze robi pyszne desery..eh..w życiu się pewnie nie naucze tego co ona ona potrafi.......wiec chyba nawet nie bede się powstrzymac i na coś się skusze..ale obiecuje publicznie że zjem polowe porcji
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj w weekend mozna cos dobrego wszamac ale oczywiscie z umiarem ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
masz racje,ona jest zmienna jak pogoda i .... pewnie musiałabym szukac innego obiektu westchnień,wiec lepiej zjeść i nie mieć problemów, ide się zacząć ubierać bo jeszcze pomyslu nie mam co na siebie włożyć..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
a jamkne pocwiczyc
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.