![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Od dziś 30 kg mniej. Czy ktoś jest chętny ze mną ?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
MaliVina - to świetnie.
U mnie kiepsko. Ostatnio miałam mełe załamanie i słodyczne poszły w ruch ;(. Mój odwieczny wróg. Od poniedziałku koniec ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
I ja się do Was dołączam moje drogie
![]() Ja mam do zrzucenia( bynajmniej taki plan ![]() ![]() Na początku byłam na diecie kopenhaskiej , zgubiłam na niej 7 kg, a po niej4 i tak sie trzyma mi waga od 1,5 roku. Ostatnio znów próbowałam wrócić do niej 4 dni dałam radę, miałam straszne zawroty głowy a kolor twarzy śmierci ![]() ![]() ![]() Jutro kupię sobie morszczyn pęcherzykowaty, podobno działa, ale jest okropny w smaku ![]()
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
?
hejka
![]() ![]() Malvina- pisałaś że bierzesz bądź brałaś meridię?pomaga? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Fajnie, że robi się nas coraz więcej ;]
Dziewczęta ! Pisać , pisać !! ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Dot.: ?
Cytat:
![]() ![]() black_dress - 3mam kciuki za Ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyneczki
![]() Ja też się piszę.. mam 176 cm i ważę ok.85 kg normalnie jakaś załamka..,ale i tak od wakacji schudłam z 95kg do 85 kg wiec jakiś sukces już mam..ale chce więcej.. ja bym była zadowolona gdybym na początku schudła do tych 70 kg ![]() ![]() Tylko u mnie jest taki problem że jak zaczynam takie odchudzanko,to niestety moja motywacja szybko wygasa i wszystko idzie w diabły.. ![]() Więc liczę na Waszą pomoc i wsparcie ![]() Ja też postaram się Wam pomagać i Was wspierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny. Mam problem ze swoja wagą. Od stycznia tak przytyłam, że to głowa mała. Strasznie mi brzuch urósł fałdy nie samowite. mam mało ruchu bo praca biurowa. Ale chcem to zmienic bo mi sie to juz nie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Pysiaczek023 - Sponio ;] Witam Cię na forum.
Dziewczęta co tam u Was? Wiecie coś może na temat diety cud ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dieta cud?
Dwa psy plus czwarte piętro ![]() Mnie jest już 6,5kg mniej w ciągu 19 dni! ![]() Kobitki, ruszać się! Z leniem w tyłku nigdy nie schudniecie! RUSZAĆ SIĘ! DO ROBOTY! Nie jutro, nie zaraz, tylko zostawiaj forum i goń na spacer! TERAZ!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Luithia - gratuluje świetnego wyniku! jakim cudem??
![]() ![]() dieta cud - niestety nie istnieje. tak jak do wszystkiego w życiu trzeba motywacji, chęci, samodyscypliny i DZIAŁANIA! ![]() Więc black_dress - 3majmy się razem, to chociaż motywacji i chęci nam nie zabraknie ![]() z życzeniami walki o swoje ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Czytałam o niej w necie no i tam było napisane, że wszystko opiera sie na jakiejs zupie czy cos w tym stylu. Szajs ;]
Czy możecie polecic jakieś dobre tabletki wspomagające odchudzanie ? ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Mi kiedyś bardzo chrom pomagał. Głównie na słodyczożarcie
![]() A teraz głównie witaminki biorę, aby nie utracić zdrowia przez gwałtowne chudnięcie. One też pomagają. Bo nie ma się "zachcianek" ![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
ale jakie witaminy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Zwykły zestaw. Ja np. biorę Plusssza.
Bo gdy jakiś pierwiastków brakuje w organizmie, to mam ciągle na COŚ ochotę. I ciągle nie wiem na co. Witaminy ten problem eliminują ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Witam.Ja też do Was dołączam.Mam 165 wzrostu i ostatnie ważenie 92,5 :/ od czwartku jestem na diecie Herbalife zobaczymy co mi to da.W czwratek będę się ważyć i mierzyć więc napiszę jakie wyniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Black_Lady - Witamy ! ;]
Słuchajcie ;D 2 cm mniej w brzuchu i 1 cm w biodrach ! ![]() Małe rzeczy a tak uszczęśliwiają człowieka !! ![]() <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
hej
ja nie mam aż tak dużo do schudnięcia ale mimo to muszę ze względu na kręgosłup (mam dośc poważną wadę i ciężko dźwigać kilogramy) moja waga kiedyś (przed dziećmi) to 55-60 (różnie bywało, ale ponad 60 nie było) wzrost 170 cm, teraz mam 74-75 i całe te kilogramy są głównie w pupie i udach (ogólnie mam taka figurę że kilogramy bardzo widać - teraz wyglądam na ok. 80 a nie mam) tak z 15 kilo byłoby super schudnąć a jestem łasuchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Nie martw sie! Damy rade ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
No to dziś się mierzyłam i ważyłam.Waga po tygodniu mniej o 1,7kg w pasie mniej o 4 cm w udach o 1cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
To pięknie ;]
Co stosujesz? - jakie ćwiczenia, dieta ? ;] Masz dokładnie rozplanowany dzień ? Edytowane przez black_dress Czas edycji: 2009-12-18 o 19:10 Powód: kuk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Jestem na programie Herbalife.Z aktywnością jest delikatnie i ostrożnie ale coś tam jest,nie mogę dozu ćwiczyć bo mam problemy z kręgosłupem jestem po operacji i dziś miałam blokadę na kręgosłupie bo pojawiły się jakieś zrosty i przez to wściekły ból.Ale jeżeli chodzi o dietę mam rozplanowaną i staram się przynajmniej 15 minut dziennie na steperze ćwiczyć,zaczynałam od 5...Grunt że coś się rusza a ja nie chodzę wsciekła i głodna.
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- A i masuję się pasem wibrującym no i się smaruję różnymi kremami skóra robi się jędrniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() gratuluje wam sukcesów ![]() black_dress - jak idzie? bierzesz jeszcze tą lineę? kiedy ważenie? black_lady - ufasz takim herbalife itd? polecisz jakiś fajny krem ujędrniający? ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Katiennn Jeśli chodzi o kremy to mam z Avonu.Jeżeli chodzi o Herbalife koleżanka stosowała i schudła 10 kg.Ja ze swojej strony powie tak.Odkąd jestem na tym programie przestał mnie w końcu boleć żołądek i wątroba poza tym włosy nie wypadają mi w takim stopniu jak wcześniej.Jeszcze trochę lecą ale mnij.Wześniej nie pomagały ani specjalne płyny do wcierania (takie na receptę) ani witaminy.Ja gneralnie jestem zadowolona waga i centymetry spadają a ja się bardzo dobrze czuję.Ale wiadomo że jenym osobom będzie odpowiadało innym nie,u mnie jest wysoka motywacja skończyłm z fast foodami podjadaniem w dzień i w nocy,czekaladą, chipsami itp...Ze swojej strony polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
black_lady - no najważniejsze że Tobie pasuje
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Powinnam raz na tydzień...ale nie wytrzymuję i waze się codziennie rano.I codziennie rano jest troszkę mniej o te przynajmniej 100-200gram..
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
no to super
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Dodam jeszcze że piję codziennie 1.5 litra wody i 3 lub 4 kubki zielonej herbaty, do tego 2 czerwonej i szklankę herbatki z Herbalife.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
u mnie właśnie jest taki problem, że mało piję. Zawsze miałam w zwyczaju pić rano słodką herbatę, po południu słodką kawę i wieczorem słodką herbatę. Zero wody!
Teraz słodką herbatą zamieniam na zieloną, niesłodzoną ![]() ![]() kurcze dużo tych herbat pijesz... a lubisz smak którejś z nich? polecisz coś? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.