![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: 20 kilo mniej w pół roku start 1.12.09
madzik2405 ja zawsze pije kawe z mlekim, ale koniecznie bez cukru! Nie można się zbytnio ograniczać, bo w końcu się złamiesz, wiem to z doświadczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
![]() Pozolcie, ze dolacze do grona walczacych ze zbednymi kilogramami. Mam do zrzucenia 10kg bo strasznie sie zapuscilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci za odpowiedz ja bez kawy nie funkcjonuje normalnie ponieważ mam bardzo niskie cisnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi też pierwszy dzionek poszedł gładko! Ważysz się raz w miesiącu...chyba bym oszalała... ![]() Gratuluje samo zaparcia ![]() ![]() A jak mnie to będzie demobilizować to zarzucę.... Białko: ser biały, rybki ![]() Gratuluję Kochana, że pierwszy dzień miał 4 posiłki! U mnie z5 też będzie ciężko. Ale 4 jak najbardziej. Piszcie Kobietki ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Ja mam dwa razy tyle...ale damy radę! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Ponoć nawet przyśpiesza przemianę materii ![]() Obiadek: Duszona rybka w szpinaku z czosnkiem, cebulką i pieprzem. Mniam.
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja na obiadek wszamałam duszoną pierś kurczaka z marchewką i groszkiem cukrowym
![]() Teraz popijam kawkę z mleczkiem i odrobiną cukru brązowego. To mój 3 dzień odchudzania i już mnie do słodyczy ciągnie. Kiedyś wytrzymałam 3 tygodnie bez słodyczy i chciałabym pobić ten rekord o pół tygodnia, czyli wytrzymać do wigilii. Zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam problem nie ze słodyczami a z pieczywem ![]() Ale damy radę bo chcemy! ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Luxi świeży chlebek z masłem to ja też lubię
![]() Dzisiaj zjadłam za dużo węgli, ale już jestem po kolacji a jutro się poprawię. Jeszcze tylko trochę poćwiczyć i będzie dzień zaliczony na plus ![]() A jak u was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A ja mam ostatnio problem, który z jednej strony mnie cieszy, a z drugiej nie... bo nie mam w ogóle ochoty na jedzenie! [zaraz znowu usłyszę, że źle jadłam
![]() ![]() powiem wam, że boję się wejść na wagę, że zobaczę 80 kg, a wtedy się załamie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Nie zbesztamy Cię Lariso
![]() Na wagę wejdź za tydzień a na pewno zobaczysz niższy wynik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Luxi jeśli chodzi o ważenie to ja wytrzymuje ten miesiąc, bo w sumie nie mam innego wyjścia. Studiuje i wynajmuje mieszkanie, w którym nie ma wagi :p Więc waże się tylko jak jeżdże do rodziców, czyli raz w miesiącu. Mogłabym się zważyc co prawda w jakimś supermarkecie, ale ja lubie w tej chili mieć pełną intymność :P
Dzisiejszy dzień też bardzo udany, zjadłam później makaron sojowy z brokułami, a na kolacje serek wiejski z groszkiem konserwowym. Mam jakąś infekcje i nie mam apetytu, co mi sie podoba ![]() Jutro muszę sie po warzywa wybrać, żeby rutyna się nie wkradła. LARISA - ale Twoje sałatki wcale nie są złe! Sama uwielbiam sałatki, tylko nie mam czasu i chęci do zmywania po ich przygotowaniu. Na szczęście na uczelni mam duży wybór sałatek, można je brać na wynos a koszt pojemniczka takiego jak typowy kubek to tylko 6zł ![]() A tak swoją drogą stosowałyście już jakieś diety wcześniej? Dlugo się odchudzacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kobietki!
U mnie powrót do pracy...zobaczymy jak wyjdzie. Wczoraj dzionek prawie udany ![]() Dziś obiecuję poprawę! Cytat:
![]() LarisaVonBombom będzie dobrze! A sałatki jak najbardziej za ![]() Sharbat_Gula faktycznie będę się ważyć chyba mniej! ![]() Makaron z sosami...mniam! Co do diet, to kiedyś stosowałam: tę kapuściana...super przez kilka dni, a potem to myślałam, że zjem konia z kopytami ![]() No dobra Kobietki: idę poćwiczyć jeszcze 15 min i lecę się wybierać do robotki!
W trakcie nauki systematycznej pracy nad sobą ![]() "Szczęście nie polega na zdobywaniu tego, czego chcesz, ale na zaakceptowaniu tego, co już masz." R. Schatchel Edytowane przez Luxi Czas edycji: 2009-12-03 o 06:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
magdzie wooow! jak Ty to zrobiłaś?
Luxi też kiedyś na tej diecie byłam, oprócz niej przeszłam jeszcze kopenhaską (bez koentarza), South Beach i Montignaca. Teraz polegam tylko na sobie ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Jestescie kochane
![]() Przez Was się mega motywuje i dzisiaj już byłam grzeczniejsza ![]() ![]() Wejdę w poniedziałek na wagę, i aż się boję. W ogóle wprowadzam sobie zasade: 100 brzuszków dziennie ![]() ![]() Sharbat_Gula, pytałaś się o diety.... przez pół roku jadałam nie łącząc białka z węglowodanem i się wkurzyłam, bo nic nie chudłam [mojej mamie udało się zrzucić w 6 miesięcy 13 kg!], wiec zaczełam jesć normalnie i dalej nic, ale na szczęscie przytyłam tylko 3 kg... próbowałam diety liczenia kalorii ale to straszne upierdliwe, strasznie... teraz nie jadam słodyczy, jem tylko do 19 [bo chodze spać o 1 w nocy, wiec akuart ![]() ![]() Edytowane przez LarisaVonBombom Czas edycji: 2009-12-03 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
ja pije codziennie 2 kawy z mlekiem i to tyl tlustym.i nie ubolewam.tego mkela w koncu jest tak malo.Moje zdanie jest takie,zewszystkiego ograniczyc sie nie da.Organizm potrzebuje przeciez tluszczy tez.
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Magdziu szacun
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj grzecznie. Mój dzisiejszy jadłospis: I. owsianka --> 2 łyżki płatków, szk. mleka 2%, różne orzechy i nasiona zmielone (łyżka) II. gotowane jajko, 2 kabanosy drobiowe, pomidor III. makaron ze szpinakiem z duuuużą ilością czosnku ![]() IV. serek wiejski z papryką, ogórkiem, rzodkiewką |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ja tez mam 13kg do zrzucenia.... niestety, ale jestem strasznym łakomczuchcem. Moze znacie sposób na pozbycie sie checi do słodyczy, przynajmniej ograniczenia. :
![]() Od poniedziałku tez przechodze na dietke, ale nie wiem czy mi sie uda... ![]() a czy zamierzacie brać jakieś suplementy, bo ja brałam juz Therm Line forte, Linea i Aqua Slim i na mnie nic nie działa.... Nie wiem Powodzenia wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Kobietki
w pracy nawet nawet.... Przyznam, że padam ze zmęczenia dziś. Jedzonko: 1. rano: pół serka wiejskiego+łyżka dzemiku+pół kromki chleba razowego kawka z mlekiem pomarańcza 2. Ok 150 gram risotto: ryżu ze smażoną szynką, fasolą, kukurydzą cebulą, odrobiną sosu Kawka z mlekiem 3. Sałatka z szynki, kapusty pekińskiej, kukurydzy + sos sojowy i sok z cytryny (bleee okropnaaaa) 4. Sałatka ciąg dalszy..... 5. bułka razowa (wybaczcie!)z serkiem twarożkowym +pół serka wiejskiego+dwie łyżki dżemu + łyżka ryżu ![]() Tyle....ale jeść mi się chce... Tzn nie chce mi się jeść - bo jestem głodna, tylko zjadłabym coś dobrego ![]() To jest mój problem ![]() I do tego dobrze gotuję ![]() Ale się nie poddam ![]() ![]() ![]() co do tabletek: kiedyś brałam coś....masakra! jakoś przed posiłkami miałam to jeść. Powiem tak zawsze było mi niedobrze. Ja za tabletki dziękuję! Uporem, ćwiczeniami - dam radę! I tyle!
W trakcie nauki systematycznej pracy nad sobą ![]() "Szczęście nie polega na zdobywaniu tego, czego chcesz, ale na zaakceptowaniu tego, co już masz." R. Schatchel Edytowane przez Luxi Czas edycji: 2009-12-03 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Idiotka
|
Witam.Mogłabym się przyłączyć?Też chciałabym schudnąć ok 16 kg...
Waga: 73,4 kg Wzrost: 172 Wiek: 20 lat Wymarzona waga: 58 kg (ale jeśli będzie 60 to też będę mega szczęśliwa) Ja praktycznie co roku zabierałam się za diety ok 8 razy... ![]() ![]() A z własnego doświadczenia wiem,że od czasu do czasu coś słodkiego trzeba zjeść....Ja raz odchudzałam się tak,że przez 5 miesięcy nie miałam nic słodkiego w buzi (nawet owoców) i któregoś pięknego dnia rzuciłam się na słodycze...:/ i dieta poszla w odstawke...Teraz postanowiłam raz na tydzień / 2 tyg coś słodkiego zjeść....i oczywiście ćwiczę... ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() No waga idzie w dół ![]() ![]() Ćwiczę codziennie dwa razy: rano ok 15 min+wieczorem ok godziny! Ciało stało się jędrniejsze ![]() ![]() Zatem zachęcam wszystkie babeczki do ćwiczenia! A jak u Was Kobietki! Coś mało piszecie? ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Mamy tą samą wagę wyjściową! ![]() Z tym słodkim to się zgodzę. Super ze ćwiczysz! Pisz do nas jak będzie jakiś problem! Oj ja też z tym odchudzaniem...to ciągle coś kombinowałam...eh. Ale teraz raz a dobrze i już!
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
No właście coś tu cicho. Czyżby dziewczyny poddały się na starcie czy nie mają czasu zajrzeć bo tak dużo ćwiczą?
![]() Dzisiaj się zważyłam i jest kilogram mniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
tak mi dobrze szło z niejedzeniem słodyczy a wczoraj i przedwczoraj troszkę zjadłam
![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś jak byłam na diecie...jadłam raz w tygodniu coś słodkiego...a mimo to schudłam z 75 do 66kg....ale niestety...potem to wszystko nadrobilam.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. ważyła się i zobaczyłam leciutki spadek wagi. Nawet mi idzie dobrze z wyrzeczeniami. Ale największy problem sprawiają mi obiady. Pracuję i gdy wracam do domu obiad mam już na stole. Gotuje moja teściowa i cały czas narzeka ze za malo jem. Dietę trzymam podczas sniadania i kolacji. Obiad poprostu mnie rozbraja, nawet nie mogę wspomnieć o odchudzaniu. Poprostu teściowa teroryzuje mnie obiadami. Zwariuje
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
No a ja się muszę pochwalić
![]() ![]() ![]() Mówiłam już że postanowiłam jeszcze więcej ćwiczyć? dzisiaj będzie słabo [a tak liczyłam na godzinkę siłowni i dupa :/], zrobiłam ok 20 brzuszków, ale normalnie nie miewam czasu. A jedzonko dzisiaj... hmm niektórych rzeczy nie powinnam, ale nie miałam wyjścia: 1. sok marchwiowy <3 2. 4 mandarynki 3. barszcz czerwony z uszkami z miesęm [chyba z 10 było, takie średnie] 4. 4 plasterki chudej szynki z zółtym serem na ciepło, robione w piekarniku bez żadnego tłuszczu ![]() CO tam u Was? Powiem Wam, że boję się wejść w poniedziałek na wagę i zobaczyć, że nic nie spadło, albo że mi coś przybyło, zwłaszcza gdy wy tak cudownie chudniecie ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Eh u mnie dzień stracony!
![]() Piwko, chleb 3 kromki, słodycze w pracy na Barbary...
![]() |
#60 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi godzinami ok, słyszałam, że lepiej unikać tłuszczy w okolicach treningu ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
E tam, jeden dzień... następny będzie lepszy ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.