![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilka ciuszków od Rośka ;)
oj, to niestety na mnie będzie za długa - szukam takich max przed kolano/ do kolana
![]() jakbyś wrzuciła coś nowego - daj znać, albo po prostu napisz mi, co jeszcze masz poza wątkiem, skoro bluzek nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
no to jeszcze sie zastanowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
coś za Szpilki DeeZee ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Hej, wybacz, że dopiero teraz, ale nie było mnie przez cały weekend praktycznie w domu
![]() Oto zdjęcia tej villi Habitraila dla chomika, znalazłam nawet oryginalny domek do niej. Jest też poidełko. Jak się okazało, mam też dwa faunaboxy - mały ma 23 cm, a duży 38 cm długości. Wszystko na zdjęciach jest zakurzone, bo robiłam zdjęcia na szybko - przed wysyłką oczywiście wszystko wyszoruję. Duży faunabox jest w stanie bdbd, mały ma jedną głębszą ryskę, villa ma mikrozarysowania od pazurków ale widać to dopiero z bardzo bliska, poza tym w stanie bdb. Oprócz tego mam jeszcze transporterek na chomika, duży koszyk - transporter na szczury, króliki etc., jakieś miseczki i poidełka dla gryzoni, kamionkowe poidło dla gadów... pisz, co Ci jest potrzebne, to jeszcze poszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
A przypomnij mi proszę, dla jakiego zwierzaka potrzebujesz klatki, bo mogłabym pokombinować i któregoś z moich gryzoni przeprowadzić do plastiku i wtedy miałabym klatkę, np. na chomika lub myszkę, 23x21x36cm, czarna z zieloną kuwetą, w środku ma półeczkę z drabinką, daj znać, czy jesteś chętna, to ją obfocę
![]() Faunaboxy chętnie oddam za bluzkę z Cubusa http://www.wizaz.pl/forum/attachment...metrics=gemius. i koraliki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...metrics=gemius. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
No to ja chętnie Dżordża przeniosę do villi, nie będzie mu wiało od balkonu przynajmniej
![]() Oto zdjęcia klateczki w której aktualnie mieszka i którą mogę wymienić, wymiary w poście wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
To ja bym chciała jeszcze kolczyki:
kuleczki na zamykanym biglu: jasnoróżowe i w kolorze ciemnego złota i niebieskie kółka z wzorkiem i Sznur żółtych koralików i 'podwójne kolczyki' - składają się z czarnego kółka i żółtej motylkowej nakładki poszalałam, ale ja zapłacę dwa razy tyle za przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
v
cos u mnie za Nokia 6030
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Nokia 6030 cos u mnie?
chciałam dla taty
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
hej... znajdziesz coś u mnie za gitare..? mogę poszukać czegoś poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.