![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzury Sylwestrowe
Nio muszę przyznać, że bardzo fajna ta fryzurka i podoba mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
fryzura fajna ale z tego co pamietam ty masz wlosy do ramion ?? a te włosy sa za łopadki a przy tak krótkich wlosach jak twoje to one beda ledwo z kitka wystawac w tej fryzurze takie jest bynajmniej moje zdanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
SYLWESTER! jak uczesać włosy nie do uczesania? : ( b. długie, grube, sztywne
Witam!!
wiem, że jest dużo wątków, ale moje włosy są totalnie nie do uczesania i czekam na poradę i pomysł kogoś kto się na tym zna. Mam włosy dł. mniej więcej daleko za łopatki (a najdłuższe pasemka sięgają talii). Są grube, sztywne i jakby tego bylo mało mam wichra ;( czy jak to się mówi? (włosy zaginają mi się przy czole i robi się coś a'la gdy powstaje fala ![]() Po wakacjach miałam prostą grzywkę, zawsze ładnie odrastała i mogłam ją ładnie zaczesać na bok, a teraz zamiast sie zaczesać to włosy przeskakują jedne w jedną stronę, drugie w drugą stronę przedziałka i na końcu tworzą taki zbity kosmyk co w ogóle wygląda tragicznie jak się je podepnie wsówką ;/ Chciałabym jakies fajne uczesanie, w miarę nie niszcząc ich i bez konieczności korzystania z fryzjera Przede wszytkim jak ogranąć tą grzywkę, żeby ładnie się układała jak na zdjęciu poniżej? a jeśli się nie da to jak je upiąć do tyłu bez tysiąca wsuwek bo mam za ciężkie je ![]() przepraszam jesli pomotałam liczę na pomoc zdjęcia: 1. jak zrobić taką grzywkę? 2, 3, 4, 5. Jak się tak uczesać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
dodaje fotke z 2 rodzajami makijazu niestety makijaz jest zrobiony na głowce treningowej bo zielen kompletnie mi niepasuje a z rana niemialam czasu by sie malowac tylko do zdjecia a potem zmywac to wiec zrobiłam na głowce niestety na sztucznym tworzywie cienie niechca sie ładnie cieniowac wiec to tak super niewyglada a do tego kolory niewychodza tak intensywne jak powiny gdyz te cienie pod lewym okiem powiny byc duzo bardziej intensywne ale trudno wazne ze wiesz o co mniej wiecej chodzi jesli interesuja cie delikatnie makijaze to powiec bo ja raczej niejestem zwoleniczka delikatnych makijazy wiec jak ktos taki chce to musi mnie o tym poinformowac hehe
![]() lewe oko jest fioletowo niebiesko zielono białe prawe oko jest oliwke przechodzace w bardzo ciemna oliwka i czernia i dodatkiem troche bieli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Nio ładna fryzurka, podoba mi się.
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Bardzo podoba mi się makijaż prawego oka z ta oliwką. Teraz chyba już wiem jak się umalować. Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SYLWESTER! jak uczesać włosy nie do uczesania? : ( b. długie, grube, sztywne
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
tez wlasnie sie zastanawiam nad fryzura.
mam lekko falowane naturalne, troche krecone, niesforne, wlasciwie to sie nie ukladaja wcale. na imprezy raczej zawsze prostuje, ale jutro mysle o jakis loczkach moze, ale nie wiem jak to zrobic bo loki nigdy mi nie wychodza tak jak chce;/ zawsze robie lokowka... nie lubie upiec wiec wole miec rozpuszczone.
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
jaka fryzura na sylwka ?:D
Jaka fryzura dla mnie ?: (
zebym w domu mogła zrobic ? ![]() mam strasznie podatne włosy ;( w wlgoci pusza sie i wyglądam jak czupiradło. czy dzieki lakierowi z brokatem nie beda sie tak puszyc? ![]() pomocy !! zamieszczam moje zdjecia ![]() dobierajcie czy cos ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Dot.: jaka fryzura na sylwka ?:D
ja mam naturalnie kręcone, więc raczej nie będę kombinować nic szczególnego...
a po lakierze z brokatem włosy nie powinny się puszyć, mogą być co najwyżej odrobinę posklejane... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
tez chcialabym krecone ;d
aleee co ;d nic nie poradze xd
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
A próbowałaś Elnett? Może pomóc ,ja jestem zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SYLWESTER! jak uczesać włosy nie do uczesania? : ( b. długie, grube, sztywne
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a wiec bardzo sie ciesze ze jakos mogłam ci pomoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
a co to elnet?
![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
`lakier gwiazd` ok. 2o zł w rossmanie, złote opakowanie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
martuska877
|
hmm ajak mi by apsowala do tej sukni
Edytowane przez martuska87 Czas edycji: 2012-12-02 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
martuska877
|
hmm a jaki bys mi poradzila makijaz fryzure i dodatki do tej sukni ja chyba jestem wiosna ale nie ejstem perwna. Cera jasna zielone oczy wlosy ciemny blond , cera tłIusta.
Edytowane przez martuska87 Czas edycji: 2012-12-02 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.