![]() |
#31 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny
Za 5 żeli mogę dać te odlewki:
1) DEMETER Sugar Cookie - ciasteczko cukrowe - odlewka z flakonu - 5ml 8) Comme des Garcons 2 - odlewka 4ml z mojego flakonu 10) Voluspa - Santiago Huckleberry - odlewka 5ml 13) Demeter - Graham Cracker - 5ml odlewka 16) Diesel Green Feminine - odlewka 10ml z ubytkiem kilka psików 20) Demeter - PinaColada - odlewka 3-4ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny
a ta pomadka jest?
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- hmmmm, to może ten ZIELONY szampon 2in1 z advance... i krem aloesowy regenerujący. a wymiary dlugosc- okolo 65cm szerokosc - okolo 40cm ale ona się rozciągła także idealnie trafione nie są te wymiary ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- powinna bez problemu sie rozciągnąć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
moglabym poszukac jeszcze czegos z ciuszkow. mam gdzies chyba spodniczke na lato i moze jakas tuniczke na ramiaczka. bylabys zainteresowana ?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie bardzo...
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- widze ze ten krem już wysłałaś, chodzi mi o ten regenerujący do rąk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
kochana podobaja mi sie te rzeczy:
*Elizabeth Arden, Green Tea, Energizing Bath and Shower Gel 100ml * Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti, żel pod prysznic 200ml Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie -kochana jaki to podkład do jakiej cery? czy jest kryjący? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
a ile ardenki mogłabys odlac? juz zapaszki dla Ciebie rezerwuję
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- sama nie wiem, ile jestes w stanie oddac biorąc pod uwagę zestawik jaki chciałabym od Ciebie ![]() czyli ode mnie poleci: *estee lauder pleasures miniatura z atomizerem, ubytek-psik testowy, 4 ml- jeszcze sie nad nia zastanawiam *15 ml Lancome aroma tonic zielony, bez dozownika, miniatura, ubytek 1-2 ml, świeży zapach, cytrusowo-zielony *MOSCHINO FUNNY 5 ML (atomek moge dosłać) a ja chciałabym: *Elizabeth Arden, Green Tea, Energizing Bath and Shower Gel 100ml * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale - Zielona Herbata, Szampon-żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, żel pod prysznic 200ml odlewka zielonej herbatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Czekam na Ragnarok
|
A co tam ze mną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*Ormonde Jayne, Ormonde Woman 0,5ml, atomizer *Adidas, Natural Vitality 1,2ml, z kartonikiem, atomizer *Ralph Lauren, Notorious 1,5ml, z kartonikiem, atomizer *Demeter Hawaiian Surf 1ml (robiona, w 4ml fioleczce)
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Czekam na Ragnarok
|
Ok to czekam. A jakbyś miała palmę malezyjską to oddałabym za to wiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
hmm, nie wiem po ile liczysz zele YR, ja je kupuje zawsze po 10 zł wiec chyba mi sie jednak nie bedzie to opłacało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
kochana, za odlewkę jednak podziękuję, jestem wstrętnym zapachowym chomikiem i to mnie kiedys zgubi, mam całą flachę zielonej herbaty YR i chyba sie do jednej zielonej tylko ograniczę, podejrzewam ze nie ma zbyt wielkiej roznicy, natomist wypatrzyłam jeszcze to:
* Smashbox, Eye Shadow Single WRAP minimalne zużycie KWC -jaki to dokładnie kolor?czy jest matowy? * Nyx, Mosaic Powder highlighter, mozaika rozświetlająca,-jak bardzo rozswietla? ma drobinki czy daje lekką poświatę?
wzięłabym wtedy jedną z tych rzeczy i moze 2 zele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Sporo fajnych rzeczy, ale niestety akurat nic takiego nie potrzebuję
![]() Dlatego niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#49 |
BAN stały
|
tak jak obiecałam wymiary:
niebieska atmosphere: szer pod pachami 2x50 cm szer. w miejscu odcięcia 2x50,5 cm szer. pod odcieciem ok 2 x 60 cm szer. na dole 2x75 cm długość całkowita : 84 cm długośc od góry do mom. rozszerzania sie to ok 33-34 cm szara z Flinstonką: pod pachami 2 x 47 (po rozciągnięciu nawet do 60cm) na dole 2 x 48 cm ( rozciąga sie do ok 62 cm) długosc całkowita :64 cm rózowa tuniczka: pod biustem 2x 44 (rozciaga sie do 60 cm) długość całkowita: ok 68 cm (ta bluzeczka ma lekko kimonowe rękawki wiec na duży biust tez pasuje ) spodenki dla chłopczyka : w pasie przed rozciagnięciem 2 x 22 cm po rozciągnięciu gumeczki ok 2 x 24 cm) długość całkowita 34 cm żółta bluzeczka o którą kiedyś pytałaś : szer. pod pachami 2x 49 cm(przód jest kopertowy wiec się rozciaga troszke ) szer. w miejscu granatowego paska: 2 x 43 cm szer. ok 15 cm poniżej granatowego paska : 2x 55 cm (materiał lekko się naciaga) szer na dole 2 x 62 cm długość całkowita: 70 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka
![]()
![]() |
#51 |
Czekam na Ragnarok
|
Jakby coś się zmieniło to daj znać w moim wątku, bo z tego wychodzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ok
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ten cien jest brazowy??wydawało mi sie ze to burgund
![]() ![]() w takim razie podziekuje za niego, szkoda ze rozswietlacz nyx jest w negocjacjach, nie chce na siłe brac kosmetyków zeby nie gromadzic i tak chomikuje juz zapachy ![]() planujesz moze jakies dokładki? moge dla Ciebie przytrzymac miniaturki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
* Oriflame, Coconut & Ricemilk Nourishing Conditioner (odżywka z kokosem i mleczkiem ryżowym)
a to? ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- * Smashbox, Eye Shadow Single WRAP minimalne zużycie KWC a to? ;d ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- kosztowała 69 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
* Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml (jeśli jest nieużywany) * Bielenda, Bio Plantacja Bawełna, Organiczny balsam do ust (jeśli jest nieużywany) * Smashbox, Eye Shadow Single WRAP minimalne zużycie KWC za wszystkie górne rzeczy i 5ml Aqua Lily, próbka Ange ou Demon, próbka 1,5ml Eternity?
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
odp
![]()
![]() |
#59 |
BAN stały
|
*Calvin Klein, Euphoria Blossom EDT KWC za coś co mnie powali mogę zrobić - 10ml
za: 1.L'occitane,Honey & Lemon 5ml wersja ze złotymi drobinkami (odlewka z atomizerem) ATOMIZERKI 1. największy 2. średni okrągły 3. średni kwadratowy 4. mały ? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- niestety, ale juz nic innego nie wiedzę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie żel green tea i migdał z Kaliforni. Z twojej listy ogólnej mam nowe błyszczyki w pędzelku ( NYC ) i z aplikatorem cynamonowy. Posiadam również gąbeczki do nakładania podkładu. Jeśli jesteś zainteresowana zdjęcia będę mogła wykonać w weekend. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.