![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienie perfumy Christiana Diora Addict 100 ml
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
może coś z moich zapachów jedna by Ci podeszło? Mam prawie same świeże propozycje
![]() Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2009-12-30 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wiesz, nawet jak nic nie znajdziesz to wypada chociaż napisać "nic"
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Zgodnie z obietnicą zamieszczam zdjęcia Shimmera Diora oraz różu Guerlaina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
aga już pisałam że pierwszy raz coś wymieniam i dopiero się uczę, poza tym przeprosiłam, mam 30 lat na karku więc mogłoby się obejść bez zwracania mi uwagi jak dziecku.
Lola patrze na ten shimmer diora i sądzę że będzie za ciemny do mojej karnacji, Lola czy masz może w swoich kosmetykach typowy rozświetlacz do twarzy tylko w jaśniejszych odcieniach, a może jakiś podkład ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Shimmer Diora nie daje właściwie koloru tylko jego poswiatę, poblask Mam jeszcze Platinium Illuminator E. Lauder w jasnym beżowo- platynowym odcieniu oraz mogę zaproponować róż Chanel w odcieniu Rose Petale. Do wybranego kosmetyku chętnie dodam nową miniaturkę zapachu Lauder Pleasures lub coś innego pachnącego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Jest kilka razy używany, mam do niego kartonik.
Ewentualnie mogę jeszcze zapropnować limitowany rozświetlający puder prasowany Guerlaina Nacre Des Mers |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Lola jaki jest odcień guelain meteories, czy to nie jest odcień bronzera ? Jeśli dałabyś radę to umieść tu zdjęcie guelain i platinium illuminator.
Edytowane przez patycek Czas edycji: 2009-12-31 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
patycku, sprawdź proszę sobie te odcienie tak na szybko w internecie i daj znać,
jesli nadal bedziesz zainteresowana to w ferworze dzisiejszego dnia postaram się zmobilizować i zrobić zdjecia, mąż cały czas odciaga mnie od komputera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Właśnie sprawdzam w internecie ale nie mogę znaleźć odcienia des merc, może po prostu przełóżmy ta rozmowę na jutrzejszy dzień
![]() Bo jesli chodzi o to czy będzie mozliwa wymiana z Tobą to oczywiście, tylko kwestia zastanowienia na co. Edytowane przez patycek Czas edycji: 2009-12-31 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
To tak na szybko link gdzie możesz zobaczyć Nacre des Mers
http://freshfragrancesandcosmetics.c...ers_92922.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Raczej nie oddam dwóch powyższych kosmetyków za Twoje perfumy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
A nie chciałabyś pudru sypkiego E. Lauder odcień 06 użyty parę razy - dla mnie za jasny. Mogłabym dołożyc odsypkę meteorków Guarlaina beige chic 1/3 z opakowania i rozświetlacz Biothermu nowy 7 ml light reflect.
Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2010-01-01 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Niestety miałam rozświetlacz biotherm i nie byłam z niego zadowolona a puder sypki laudera już mam .
Zamieszczam jeszcze addicta Edytowane przez patycek Czas edycji: 2010-01-01 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Nie wiem dlaczego tyle dziewczyn tu zieje jadem, dostałam kilka wiadomości z pretensjami dlaczego wymieniłam się nie z nimi a z kims innym. Że wymieniam się na mało cenne produkty, szczerze to juz sie w tym pogubiłam, może faktycznie produkty nie są warte tych perfum, sama juz nie wiem, ale postanowiłam je po prostu sprzedać znajomej. Bardzo Cię przepraszam Coco bo już odpisałam że się wymienie jednak zmieniam zdanie, zapewne będziesz miała prestensje, ale cóż mogę Ci więcej napisać.
Nauczyło mnie to jednego żeby tu juz niczego nie wymienić, bo salwa prestensji i złości jest niesamowita. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.