|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworocznie porz±dki u Basi :) Daisy, Collistar, Clinique,minera³y: EDM, EGM, J
Odpisa³am u Was
![]() Edit: Wied¼mo- cieni nie szukam na razie, bêdê mia³a od Cathy odsypki do smoky eyes i to mi na razie wystarczy Tylko skoro nic wiêcej dla siebie nie widzisz, to jak by¶my siê dogada³y? Chcia³abym pêdzel i jasne prochy, co by¶ za to chcia³a?
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-03 o 13:53 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworocznie porz±dki u Basi :) Daisy, Collistar, Clinique,minera³y: EDM, EGM, J
Cytat:
Bo ja ju¿ nic dla siebie nie widzê No trudno, mo¿e innym razem ![]() Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A nie chcia³aby¶ wszystkich cieni The Color Institute za pêdzelek?
Jutro akurat wysy³am paczki, chêtnie bym Ci co¶ podrzuci³a
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
reszta to totalnie nie moje kolory
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
Ale dziêkujê i ¿yczê powodzenia w dalszych wymiankach
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Dziêkujê
Wzajemnie![]() (wreszcie siê zebra³am i za³o¿y³am swój w±tek )
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
mi siê baardzo podoba puder Essence i nawet ciekawa jestem tej mieszkanki Inglotowej pudru.
„Wierzê w kolor ró¿owy. Wierzê, ¿e najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest ¶miech. Wierzê w poca³unki. Wierzê, ¿e mo¿na byæ silnym, kiedy wszystko wydaje siê i¶æ ¼le. Wierzê, ¿e szczê¶liwe dziewczyny s± naj³adniejsze. Wierzê, ¿e jutro bêdzie kolejny dzieñ i wierzê w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
NOWY Casting Creme Gloss Bursztynowy Blond (najchêtniej na Czekoladê lub Jasny Br±z)
niestety,nie mam niczego z WISHLISTY , ale mo¿e jednak co¶ u mnie znajdziesz za t± farbkê? Mo¿e ten br±z z excellence? Albo co¶ innego... |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ta miniaturka ma 50ml? i to ten ro¿owy tonik? dobrze pamietam?
A czy ten Collistar nie jest dla Ciebie za ciemny? Bo jak dla Ciebie jest, to pewnie i dla mnie te¿... ;/ Ja u¿ywam EDM Linen na zimê, a na lato Fairly Summer, Double Weasr Light 1.0. I jak jest z ¶wie¿o¶ci± tego podk³adu? pozdrawiam
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane u Ciebie : )
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niewiem kurcze:/
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- nie uzywam szminek cizko mi oddac zapach za polfabrykaty:/ nic innego poza zapachami cie nie interesuje?
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
niestety podoba mi siê tylko miniaturka lotionu Clinique, a za ni± nie oddam pudru
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mi chodzilo o rozowy tonik 3 clinique
chodzil mi po glowie juz od pewnego czasu i u Ciebie spojrzalam na watek. patrze i masz 'lotion' clinique, a widzialam napis 'tonik'. bylam swiecie przekonana ze posiadasz wlasnie tonik ![]() bede musiala poleciec do perfumerii w takim razie spr ten kolor collistara, ale to bedzie najwczesniej 12 stycznia, bo mam urwanie glowy do tego czasu. obawiam sie, ze moze byc troche za ciemny. w kazdym razie jeszcze napisze. btw, jakiego kremu uzywasz pod mineraly? bo ja mam znow problem z dobraniem kremu, aby byla dobra przyczepnosc pudrow edm i chyba rozstane sie z nimi na jakis czas
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a jakiej wielkosci odsypka wchodzi w gre?
kolor spr 12.01 tego podkladu. podobaja mi sie: - lakier czerwony - podklad collistar - ta odzywka joanny co wczesniej ja chcialam (kompres bodajze?) mysle jeszcze nad daisy i nad czerwona szminka. pozdrawiam
|
|
#47 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
hej, mo¿e u mnie za pozycje z MAZIDE£
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
-krem TIGI do loków, malutki ubytek, wraca na targowisko, ale oddam za co¶ extra
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- a to jest ten catwalk tigi? a masz jakies odlewki b±d¼ pielêgnacje antycell poza w±tkiem? ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- podobaj± mi siê te¿ minera³y - te naja¶niejze odcienie a w czym je masz? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- ooo ten korektor chêtnie do tigi ![]() a lolitka tylko za zapach z wish lubiê j± i je¶li nie dostanê wisha to sama zu¿yjê---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Oj Kochana Lolita jest tylko na pokuszenie za wishe nie dam . Euphorie mogê oddaæ za krem Tigi Organze - muszê chwilê przemy¶leæ korektor mnie bardzo zaintrygowa³![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- OI tak ³atwo nie oddam ew jakas odlewkê ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- no ja jestem na razie za wstepnym tigi + co¶(np korektor) za organzê a za euphoriê chwilowo nic nie widzê ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- na allegro 15 organzy chodzi po jakie¶ 60 parê z³otych wiêc powiedzmy ¿e jest warta 55 a euphoria 45. A ten korektor to sampelek czy mówisz o podk³adzie? Nic wiêcej Ci nie wpad³o w oko? in nie masz nic poza ?![]() ja bede dorzucac sukcesywnie![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- no to powiedzmy organza za tigi? bo poza tym nic mi nie wpad³o w oko---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- A ten korektor to by¶ mi da³a w woreczku takim czy w pude³eczku?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
toco organza za tigi i jedziemy z koksem?
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- oh oh szkoda bo chcia³am dzis wysy³ac :P ale ogl±daj w±chaj i dawaj znaka |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN sta³y
|
Niestety kochana nic dla siebie nie widzê, chyba ¿e masz jaki¶ zapach poza w±tkiem
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
i jak
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
po przemysleniu interesuja mnie tylko polfabrykaty
a amorka za nie nie oddam
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
a euphoria +peeling za tigi + korektor
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-09 o 00:09 |
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ju¿ jestem
![]() Tak jak obieca³am, sprawdzi³am kolor wczoraj i niestety odznacza mi siê od szyji. Aczkolwiek podk³ad jest zaskakuj±co dobry. Wymaza³am sobie po³owe twarzy tym Collistarem, a drug± Double Wear 01 i collistar przetrwal dluzej niz DW. Jakby¶ go jeszcze mia³a bli¿ej lata albo znów wpad³by Ci w rêce, to chêtnie bym go wziê³a. A dawno on by³ otwierany i przelewany? pozdrawiam
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Basiu, na razie za te sample i tusz MF nic nie widze u Cieibie
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-01-13 o 16:49 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.