|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
jezuuuuuuuuuuu jaką mam zgagę zwariuje zaraz
normalnie już mam po wszystkim i nic nie pomaga litry mleka, rennie ehhhhhhhhh masakrachyba sobie sode zapodam bo umrę inaczej
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale z Was kozy jedne,
![]() to ja bidula siedze na starym watku i Was nadrabiam, cytuje, dochodze do konca i co? zwialyscie ![]() no i w ten oto sposob nie pamietam juz co ja chcialam napisac i zacytowac. Castilia niezle dni spedzasz w tym hotelu z Tz to na spokojnie, niech przemysli, zrozumie i wszystko samo sie ulozy. gratulacje dla kuzynki ![]() Rybcia no i jak tam, co Ci teraz twardnieje po tym ananasie? ![]() widze, ze jakas grupowa akcja na jedzenie ananasa jest ![]() a ja sie nazarlam chipsow i teraz mi niedobrze ![]() Ula gratuluje dziewczynki, nie bedzie niespodzianek przy porodzie ![]() Soraya za jutro Agape gratulejszyn za pepuszek.
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kancia - współczuję bo jak ja mam zgagę to też mi nic nie pomaga... Czasem rumianek mi pomagał pól na pół z melisą, ale tez nie zawsze. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj miałam taka zgage,o 24ej najadłam sie galaretki zimnej i z 2godz potem mi podchodziła do góry!!!!
![]() tak tu piszecie o tych ananaskach i herbatkach...ja nic nie mam.tż dzis nie chce sie sexować bo boi sie ze to nastąpi zaraz wkurza mnie bo zaczynaja te rozstepy wychodzic a mała jeszcze rośnie,dziś ja ginek badał i niby waży 3159,ale 2,5tyg temu w szpitalu też tyle ważyła wieć ja to traktuje z przymrózeniem oka. madziulka super zdjecia ula super ze dziewczynka,mój znów dziś podejrzeć nie mógł,ale powiedział ze jak powiedział ze córcia to tak musi zostać.oby.... Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2010-01-07 o 22:37 |
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się i ja
Dwupack nadal. Ale mam nadizjeę, zw tej częsći się rozpakować ![]() Gosbaj, więc mnie tez ten urlop nie dotyczy ;( Castilia sms mnie wzruszył serio, ale zbyt pochopnie to bym nie postępowała. Niech sie chłopak trochę natrudzi. Trzymam za was kciuki. Bądź dzielna
Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-01-07 o 22:42 |
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wlasnie przegladalam nasza liste i jest kilka dziewczyn które w poprzednim watku odezwaly sie 2 razy a niektore wogole. Moze by znowu porzadek na liscie zrobic.....co wy na to??
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami nie zdążę skończyć jedzenia a już ją czuję.... zauważyłam też że największa jest po mandarynkach i pomarańczach, ale jakoś nie mogę przestać ich jeść..
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
a ja Was tak podczytuję i podczytuję ale jakoś brak weny na pisanie
pochwalę się tylko że spakowałam torbę i jak poprasuję ciuszki to już tylko to zostanie do dopakowania no i rzeczy typu dokumenty+wyniki (choc to zawsze mam w torebce przy sobie), jakieś papcie, szlafrok, telefon... a mam jeszcze tylko takie pytanie dot. jednorazowych podkładów do przewijania do szpitala - ile miałyście ze sobą/planujecie zabrać o ile w ogóle? idę chyba powoli do łóżeczka bo ostatnio sypiam niewiarygodnie dobrze (nawet na siusiu się nie budzę!) castilia - bardzo dużo myślę o Twojej sytuacji słowa... to tylko słowa i obiecywać można wiele ale to czyny świadczą o człowieku więc niech się wykaże ten Twój TŻ, niech zawalczy o Was! niestety związek mieszany już sam z siebie jest związkiem "specjalnej troski" więc w takiej sytuacji niestety on musi wykazać się podwójnie - tak czy inaczej ślę dużo pozytywnej energii w Twoją stronę
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się
![]() jejku, jak Wy tak szybko będziecie pisać to zanim ja się rozpakuję to będzie już VI część ![]() Piszecie tu o seksie i mi taką ochotę robicie na małe bara-bara z TŻtem, a tu ![]() ---------------- castilia ja bym jeszcze przetrzymała TŻta i tak szybko bym nie wybaczała, zwłaszcza, że bardzo CIę skrzywdził i nie da się ot tak wybaczyć i żyć jak dawniej. Dobrze, że się stara i niech dalej udowadnia, że mu na Tobie zależy. A Ciebie podziwiam, że jesteś taka silna ---------------- A ja się pochwalę brzuchemmm Widać sporą różnicę między 31tc a 34tc
Amelia Edytowane przez Zaslona Czas edycji: 2010-01-07 o 23:13 |
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
O a w poprzedniej części pierwsze miejsce zajęła aldii
w ilości napisanych postów Druga jest pysiamn a trzecia PatkaM84![]()
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja sie melduje na nowym watku
masakra piszecie jak szalone ja teraz malo sie odzywam bo TZ ma wolne wiec razem spedzamy czas i wchodze tylko poczytac i ewentualenie cosik napisac
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ze zakonczylyscie tamta czesc, bo ja juz nie wiedzialam gdzie mam pisac
![]() Bardotka moj maz czytal troche ze mna i tez wpadla mu w oko Twoja wypowiedz odnosnie Wigilii z tesciowa. I poradzil, ze jak w przyszlym roku tesciowa bedzie z Wami chciala spedzac Wigilie, to zebys sie jej zapytala czy mamusia do nas przyjedzie czy przyleci Aldii tak dzis mam 27 urodziny, ale ten czas leci Dziekuje za zyczenia!Castilia a bardzo chetnie, dobry pomysl z numerem telefonu, przesle Ci jutro! A kiedys dziewczyny robily liste z numerami telefonow, dostalas moze?? Dziekuje Wam jeszcze raz za przemile slowa!!!! Ide spac! Dobrej nocki! Hmmm mam nadzieje, ze tej nie pojade jednak jeszcze do szpitala, bo cos mnie brzusio zaczyna bolec.......
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy już tutaj:P To melduję się i ja póki mały śpi
![]() Soraya trzymam kciuki za Waszą dwójkę Agapee u mnie jak na @ były niegroźne.... te bóle rozwierające były jak najboleśniejsza@, potem doszły odczuwalne skurcze, więc ja wiedziałam, że to już.... czop odszedł mi z 3 dni wcześniej i pojawiał się na wkładach kolor różowawy, krwisty bardziej, czasem niteczkki krwi. Zaslona ale Ci zazdroszcze nadal, że figura nietknięta!!! Addiced ale ja już chciałam
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Donoszę, że Durczok w Faktach nic nie mówił ...bo nie urodziałam w CH
![]() Za to Pysia TVN 24 (jak to mawia mój mąż )Dostała o 4:30 sms-a ![]() Wieści od Eudaimonia: ..."Adaś urodził się o 3 porod nawet OK. Teraz leżę sobie z nim w łóżku ![]() Jutro (tj. miała chyba na mysli dzisiaj tylko pozniej hihi) napisze więcej "... GRATULUJEMY ************************* ****** A ja mam całą mase postów do nadrobienia ![]() Ale to za chwilkę.... idę po piciuuuuuuuuu
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna mamusia rozpakowana
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję!
A ja witam z rana, noc sobie była znowu z fałszywym alarmem, obudził mnie ból krzyża, taki promieniujący, no to leżałam skulona i czekałam na bóle coraz mocniejsze tak poleżałam godzinę i przeszło kurna, ale ja mam fajny organizm
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
kocurazab obydwoje dostaniecie kaskę
eudaimonia GRATKI no doczekała się a tez nic sie nie działo także laski nie tarcić nadziei ja nadal umieram od zgagi chyba na stałe mnie zaatakowała, wczesniej mleko i renie jakos pmagałao choc na chwile ![]() wczoraj soda dała rade ale nie chce jej stosowac
|
|
|
|
#49 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wow.... Kolejna rozpakowana,to teraz się posypie pewnie .No i niemalże w terminie .Teraz muszę sprawdzic czy to ona tego ananasa jadła,bo już nie pamiętam.
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2010-01-08 o 09:23 |
||
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
EUDIMONIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Nowy watek i od razu nowa mamusia ![]() A ja dzisiaj pomykam do fryzjera zrobic sie na bostwo bo pozniej juz nie bedzie to tak predko mozliwe a moje wlosy wolaja o pomste do nieba pozniej jedziemy do znajomych wiec bede dopiero wieczorkiem![]() Good Bye |
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Cuś nie mam dzisiaj weny do pisania, ale chętnie bym was poczytała więc do dzieła moje drogie
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to tak jak ja ![]() chyba jakieś zajęcie trzeba sobie wynaleźć
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Kancia a czemu nie weźmiesz reni czy manti?
po co się tak męczyć?
|
|
#54 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Dzis Tz zrobil mnie w konia, bo zawsze jak wychodzi do pracy to daje buziaka i sie wtedy troche przebudzam, a dzis chyba nie dal i sie nie obudzilam. i co? wstalam dopiero o 8.30 a pozatym smieje sie ze mnie, ze jestem ZORRO, bo jak sie kladziemy to on musi miec TV wlaczony bo inaczej nie zasnie, a ja musze miesc cisze i spokoj, no to wymyslilam, ze bede wkladac sobie zatyczki do uszu i maske na oczy. i sie sprawdza w 100%, ale mezus sie smieje, ze jestem ZORRO Cytat:
Cytat:
![]() omamo, a Ty ciagle taka chuda brzusio ladnie rosnie, ile przytylas? 2kg? Cytat:
dobra robota, tak trzymac, Cytat:
dziewczyny a czy Wy sie w dzien nie mozecie rozpakowywac??? czemu wszystkie w nocy??
|
|
#55 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej mnie denerwuje jak ledwo co wstane z łóżka i nie zdążę nawet wody sie napić a zgaga juz sie pojawia ![]() brzusio ślicznie rośnie Cytat:
Cytat:
a ja biorę sie za sprzątanko : naczynia i podłogi
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i ja się melduję
![]() Próbuję Was nadrabiać, ale marnie to idzie. Z dwójką to jest dla mnie szok ![]() Maja ma kolki Dziś w nocy nie za bardzo spaliśmy.Dziękuję wszystkimza komplementy dla Mai Wielkie gratulacje dla Malgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: jupi: Eudaimonia wreszcie się doczekałaś na synka!!!!!!!!!Super dla dzielnej mamy!!!!!!!!!!!Nie pamiętam za bardzo żeby odpisywać na posty ![]() Castilia Agape śliczna córcia Zebciu śliczny synek, jakie ma filuterne oczka
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
melduję się na nowym wątku
![]() nadal 2w1 ![]() jak dzisiaj się samo nic nie ruszy to ja już sobie jutro pogadam z moim lekarzem jak pojadę na ktg.. gdyby nie wizja cc z powodu wagi Małej która pewnie jeszcze rośnie to może spokojnie bym sobie czekała aż się samo zacznie.. a tak, że bardzo chcę rodzić sn to już świra dostaję z godziny na godzinę mówię do brzucha, żeby już wyłaziła ale ona nic wczoraj mnie tylko skopała i taka była jej odpowiedź.. Eudaimonia gratulacje |
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Będę Was podczytywać w wolnej chwili. Szkoda, że już nie tak dokładnie, ale nie da rady
Trzymam kciuki za kolejne mamusie ![]()
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje eudaimona!!
z tego co się zorientowałam,to dosyć szybko jej poszło,bo jeszcze o 21:30 była zalogowana na wizażu,a urodziła o 3!super szybki poród!
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Eudaimonia gratuluję serdecznie!!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

litry mleka, rennie ehhhhhhhhh masakra

z Tz to na spokojnie, niech przemysli, zrozumie i wszystko samo sie ulozy. gratulacje dla kuzynki 

sms mnie wzruszył serio, ale zbyt pochopnie to bym nie postępowała. Niech sie chłopak trochę natrudzi. Trzymam za was kciuki. Bądź dzielna

Dziekuje za zyczenia!