|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta Gacy - Lublin
Hej Madzus..ja dopiero zaczynam, mam ogromne problemy mam do stracenia ok30kg, napisałam do ciebie emila
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta z Lublina i okolic
![]() Zapraszam do dyskusji do tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592851 Bardzo chętnie powymieniam się spostrzeżeniami, choć na diecie Gacy nie jestem
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja jestem już po wyprowadzeniu z diety K.Gacy odchudzałam się przez portal jestem szczęśliwa waże 60kg i noszę rozmiar s ,przed dietą nosiłam nawet rozmar xxxl ,mogę udzielić więcej info mój mail dorka77-773@tlen.pl lub tel 534839709
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Witam , odchudzałam się u K. Gacy . Dieta jest bardzo efektowna . Schudłam 25,4 kg . Mogę udzielić porad, wskazówek . Proszę pisać na mojego maila ; madzia9-98@go2.pl . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam temat,.
Któraś z Pań może korzysta z tej dietki? Ja zapisałam się wczoraj,od dzisiaj pierwszy tydzień z nowym menu i jutro pierwszy raz na ćwiczenia Chętnie powymieniam się wrażeniami
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Widzę,że nikt się nie odzywa.
Jeżeli ktoś kiedyś będzie potrzebował info na ten temat to zapraszam na mój blog poświęcony moim zmaganiom z wyżej wymienioną dietą ![]() https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=528204 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mrozia zyczę wytrwałości i samozaparcia...dużo dziewczyn pisze co są na diecie pod tym adresem: http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/x...c-16-a-16.html Pozdrawiam Wiola |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo niektóre rzeczy,które pisze,bądź mówi p.Gaca są dla mnie bardziej chwytem marketingowym,więc trudno wierzyć w cuda
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama była na tej diecie rok temu, schudła 20 kg - 10 kg powróciło. Uważam, że ta dieta jest okropna, wykańczająca, bo ile można żyć na ,karczku zmażonym na smalcu?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
a ja jestem już rok po skonczonej diecie wytrwałam do końca i trzymam wagę więcej info udzielę mailowo dorka77-773@tlen.pl lub telefoniczne
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam na diecie Gacy 2 lata temu. Schudłam dużo bo ponad 20 kg, ale w chwili obecnej waga wróciła i jest nawet o 1 kg wyższa. Moi Drodzy nie ma się co oszukiwać, sama jestem sobie winna bo po wyprowadzeniu z diety nic a nic nieb starałam się, aby ją utrzymać. Nie ćwiczyłam , słodycze. Myślałam sobie : łatwo spadła to teraz już szybko nie wróci. A to nieprawda. Co miesiąc po troszeczku i teraz jest jak jest. A za drugim razem ciężej sie dźwignąć. Oczywiście zaczynam od środy po raz kolejny. Wiem, że nie będzie łatwo ale dam radę, wiem już o co chodzi i mam dietę z wyprowadzeniem. Żałuję, że nie będzie wsparcia konsultanta bo jest ono bardzo motywujące ale zwyczajnie nie mam kasy na to. Pozdrawiam wszystkich zaczynających. Życzę wytrwałości!
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

Bo niektóre rzeczy,które pisze,bądź mówi p.Gaca są dla mnie bardziej chwytem marketingowym,więc trudno wierzyć w cuda