![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wspólne odchudzanie - Lublin :)
Witajcie
![]() Szukam osób w Lublinie, które mają do zrzucenia więcej niż kilka kilogramów w celu utworzenia swoistej (choćby dwuosobowej) grupy wsparcia ![]() Z własnego doświadczenia przekonałam się, że wsparcie jest najważniejsze, ale też wiem, że wyłącznie forumowe/internetowe w moim przypadku niewiele pomaga. Dlatego też zapraszam do dyskusji, no a jak już się znajomości zawrze, to może jakieś spotkanko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie - Lublin :)
Witaj,
mogę być wsparciem ale też wsparcia potrzebuję w zrzuceniu 5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O, jak miło
![]() Tobie powinno pójść szybko, ja mam jakieś cztery razy tyle nadbagażu ![]() Ale im więcej, tym lepiej, mam nadzieję, że inne dziewczyny też się tu pojawią. basiek131 - a Ty z Lublina? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Melduję się ja! Szukająca od dłuższego czasu kompana z Lbn do odchudzania, a zwłaszcza do wspólnego chodzenia na siłownię/ aerobik.. Bo samej to tak.. głupio:P Zwłaszcza, że ja bym się w niczym nie ogarnęła, zwłaszcza na siłowni ![]() Szukałam na wizażu wpisując w wyszukiwarkę: "Lublin odchudzanie, siłownia", itp., wyskakiwało mi pełno wątków na fitnessie, ale w sumie nic konkretnego. Kochana, normalnie z nieba mi spadasz ![]() ![]() Ja mam do zrzucenia tak z 15 kg..
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zielona naszywka - to cudownie, już jest nas trzy
![]() ![]() O innych aerobikach na razie nie myślałam. A Ty już jesteś w trakcie jakiejś diety, czy tak jak ja, zastanawiasz się na razie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Teraz jestem w trakcie: "Od dzisiaj MŻ.. Od dzisiaj MŻ.. nie, no dobra, od jutra..". Od 3 lat z koleżanką biegamy co 2 dni, ale przyszły mrozy i.. tyłek rośnie. Zwłaszcza, że coraz bardziej sobie dogadzam.. Aktualnie bardzo chcę się zmobilizować.. ale jeśli już uda mi się utrzymać w diecie, to trwa to max tydzień.. potem wracam do słodyczy i innych tego typu niezdrowych rzeczy..
![]() W zeszłe wakacje odchudzałam się dietą Dukana, ale nie miałam pomysłów na posiłki, a znudziło mi się jedzenie ciągle tego samego.. więc rzuciłam ją w cholerę.. I tak to się ciągnie.. Jak już mi się uda zrzucić 2-3 kg.. to z powrotem mi to wraca.. Dobrze chociaż, że bez nadwyżki..
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Na Dukanie też byłam, ale źle się czułam - pewnie przez zakwaszenie organizmu. W ogóle, na rzadko jakiej diecie już nie byłam
![]() A w jakiej części miasta mieszkasz? Bo ja też biegałam w lecie, jak ciepło było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Oj to nas więcej
![]() Własnie od poniedziałku (jutro jeszcze zaszaleję kulinarnie) ruszyć zamierzam z dieta 1000 kal i niech się dzieje co chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I ja
![]() Na razie nie chodzę na żadną siłownię, bo zamierzam się wyprowadzić, ale jestem lublinianką ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, z nieba mi spadacie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie
![]() Szczerze mówiąc, nie liczyłam aż na taki odzew, bardzo mi się miło zrobiło ![]() Jeszcze tylko znajdę sobie jakąś wagę, na której prawdopodobnie jak stanę, to dostanę zawału serca, i też zaczynam. Bo na chwilę obecną to nie wiem ile dokładnie ważę, ale zaczęło mi się to śnić po nocach, także nie jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja zaczynam bez wagi, bo będę się stresować. Wolę po jakimś czasie zobaczyć efekty (mam nadzieje :P ).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny z taką siłą damy radę.
Ja pomyślałam sobie tak, że od jutra wpisuję co i kiedy zjadłam, a Wy kochane jak możecie to dajcie mi kopniaka czasem gdy zasłabnę ![]() Do Miasta Kobiet lub innej fajnej siłowni chętnie bym chodziła ale mnie odpowiadają najbardziej godziny poranne, przedpołudniowe. Piszcie jakie macie plany co do naszego odchudzanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
no wlasnie , godziny przedpoludniowe:/ a wiekszosc silowni/klubów ma zajecia raczej popoludniowe
ja nie mam planów na odchudzanie, narazie tylko wiem, że chcę i powinnam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ile macie do zrzucenia? Zróbmy sobie statystyki
![]() wzrost: 158 cm waga startowa: ok. 83 kg waga aktualna: ok. 83 kg ![]() waga planowana: 55 kg wiek: 24 l |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam pojęcia ile ważę, ale przypuśćmy, że z 8kg bym chciała schudnąć
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
wzrost: 163 cm
waga startowa: ok. 80 kg waga aktualna: ok. 80 kg ![]() waga planowana: 58 wiek: 21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi pasują wieczory na jakąś siłownię, bo od rana do wieczora mam zajęcia. Swoją drogą nawet nie wiem gdzie w Lbn jest jakaś fajna siłownia albo inny aerobic.. Ja planuje wystartować tak porządnie (a daj Boże tym razem) od środy ![]() ![]() ![]()
So I hold back tears, move in the right direction. ![]() Edytowane przez zielona naszywka Czas edycji: 2013-06-03 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
na aerobiku wszędzie bedzie fajnie- jeśli w końcu zacznie się ćwiczyć... a co wtedy jak się nie chce:/
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja mam jakieś 20 kg do zrzucenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
kheme, damy radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mieszkam na Dziesiątej 2 dzieci, waga 71, wzrost 172 prawie 40 na karku ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- silver dream w Mieście Kobiet są zajęcia rano (na ich stronie jest grafik) i chętnie bym chodziła ale samej mi ciężko ![]() Mieszkam na Dziesiątej 2 dzieci, waga 71, wzrost 172 prawie 40 na karku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja też już po studiach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
Chętnie przyłączę się nawet wirtualnie do grupy wsparcia ![]() A jeśli udałoby się z kimś wspólnie chodzić na jakieś zajęcia to też fajnie by było ![]() Chodzę od 2 m-cy na cardio, ale jakoś nie widzę spektakularnych rezultatów ![]() Po pierwszej ciąży byłam u dietetyka i na diecie 1200kcal, a po m-cu 100kcal schudłam przez około 70dni 10 kg, potem wróciłam do pracy, waga się ładnie utrzymywała, ale znów zaszłam w ciążę i wiadomo, chcąc nie chcąc przytyłam. Niestety o 5 kg więcej niż w pierwszej ciąży. Teraz próbuję znów dietkować, ale czasem zdarzają się gorsze dni i podjadam ![]() Moje dane wzrost: 157 cm waga startowa: ok. 68 kg waga aktualna: ok. 66 kg ![]() waga planowana: 55 kg wiek: 30 l Cytat:
![]() Też mam dwójkę dzieci ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam na Ponikwodzie.
Mam 25 lat. Skończyłam studia i aktualnie od 3tygodni szukam pracy. 176cm wzrostu, wagi nie znam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=basiek131;32265405]W Mieście Kobiet są zajęcia rano i chętnie bym chodziła ale samej mi ciężko
![]() tak w Mieście kobiet są niby rano zajęcia wiem, ale dla mnie to za rano , bo w tych godzinach pracuje, myślałam o jakichś zajęciach okolo godziny 11, 12, 13 a tam tylko Klub Aktywnej Mamy :/ Mieszkam na Miasteczku Akademickim UMCS , i dawno już jestem po studiach - jakieś 6 lat po ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.