![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Przespałam się z facetem mojej siostry
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Na miejscu Twojej siostry kopłabym w du*ę Ciebie i tego jej chłopaka!
Żenada! ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ludziska, ze tyle osob w to wierzy
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
nie ma to jak naskrobac cos z nudów, a potem sie nie pojawic i nic nie napisac
skoro juz powstala ta prowokacja to moze autorka niech cos jeszcze dopisze...będzie ciekawiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
on nie kocha Twojej siostry
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Czy przy nad każdym nowym wątkiem mamy się zastanawiać i obstawiać czy to prowokacja czy nie? Nawet jeżeli jest prowokacją, można wyrazić swoje zdanie co do opisanego tematu.
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
pogratulować siostry i faceta gdybym ja sie dowiedziała o takim czymś....to nie chce myślec...
![]() niekoniecznie to musi byc prowokacja sama znam podobny przypadek
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Prowokacją jest tu nazywana sytuacja, kiedy ktoś się rejestruje danego dnia, peirwszy post jest z nie wiadomo jaką historią i do tego więcej się nie odzywa. Poza tym z doświadczenia na forum (a widze ze Ty tez masz) wiem, ze bardzo duzo ludzi się nudzi i wypisuje straszne glupoty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już nie wiem na które odpowiadać, a które olewać. Mało tego, nie chce mi się sprawdzać kto się kiedy loguje etc. A wypowiadać się lubię ;D i to jedyny powód dla którego pisze te posty ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Może jeszcze bym starała się Ciebie zrozmiec, gdybyś miała wyrzuty sumienia....
Ale narazie jestem w szoku. Co z Ciebie za człowiek!!?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Nawet jezeli" ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Jest to nic innego jak zwykła prowokacja i tzw: sztuczny wątek. Jak dla mnie temat do zamknięcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
patologia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
gdybym byłą Twoją siostrą to Ty bym Cię zabiła...
a tak na serio to widzę, że ferie się zbliżają wielkimi krokami.
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Prawda czy falsz nie wiem, ale spotkalam sie z takim przypadkiem jak autorka, takze takie rzeczy sie zdarzaja i niektorzy chca opisac to na forum podzielic sie z bolem.
Ja osobiscie uwazam, ze autorka jest okropna egoistka, pisze i mysli tylko o sobie.. Nie zaluje , ze przespala sie z tz siostry? Zenada... Oczekujesz, ze bedziemy Cie tutaj wspierac i glaskac po glowce?
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
wyrachowanie i egoizm no cóż nie liczy sie z niczyimi uczuciami nawet siostry
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi. Aż dziw, ze wszyscy tacy święci jestescie! Może i nie mam wyrzutów sumienia, ale czy ktoś z was zastanowił się jakie mam relacje z siostrą? jesli ona zawsze odbijała mi złosliwe chłopaków za młodu, zawsze byłam ta słabsza, gorsza, brzydsza.. jej facet zaiteresował sie mną, uciekałam od tego, nie chciałam robić czegoś takiego, ale stało się!!!! same wiecie wy kobiety, o ile takie tutaj są, jak trudno oprzeć się czasem mężczyźnie. Jak potrafi być zniewialający, jak przestaje się racjonalnie myśleć!!!! znacie to uczucie? Nie przyznam sie siostrze, bo nie che psuc ich relacji, wiem ze ma do m,nie taki stosunek, ze nawet jesli jej powiem to bedize obwiniac tylko mnie, nie bedzie widziec winy w tym czlowieku, który uwiódł! Tylko ja będę winna, a on bedzie w porządku. Marzę sobie skrycie, że może mnie pokochał, że moze to w koncu mogłoby byc to...ale to tylko marzenia, widzę to po nim, w rzeczywistości to był tylko seks. I ja - logicznie myśląc - mówię sobie, niech tak zostanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Ja bym tak nie potępiała siorki. Pod faktem przespania się z facetem siostry leżą problemy niską samooceną, zresztą sama o tym napisała : że zawsze była brzydsza, gorsza.. itd. Rozumiem, że temat bycia zdradzonym powoduje w was lęk, więc zdradzającego obrzucacie błotem, ale problem zdrady nie bierze się tylko z egoizmu, raczej z lęku... czasem z lęku przed stawieniem czoła problemom w rodzinie, małżeństwie ludzie uciekają w nową relację. Wolą zacząć od nowa niż walczyć z problemem, który i tak ponownie wróci za jakiś czas. Siorka, przykro mi, że czujesz się gorsza i brzydsza od siostry. Możesz jednak popracować nad samooceną. Nie będziesz wtedy potrzebowała faceta, żeby się poczuć dobrze we własnej skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Diwa masz dużo racji w swojej wypowiedzi, aczkolwiek nic nie moze usprawiedliwić zdrady tejże siostry oraz tego faceta. Niska samoocena to jesszcze nie powód ku temu, aby ucierać nos swoim bliskim w dodatku w taki okrutny sposób.
Siorka wykazuje ogromna ilość egoizmu w sobie, co mocno bulwersuje. Nawet gdyby chciała zaspokoić potrzebę podwyższenia samooceny jednak jakąś winę normalny człowiek by odczuwał... Dla mnie takie zachowanie jest niepojęte. Bezsensowna zemsta, patologia, egoizm.
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą - wcale jej to nie tłumaczy. Tym bardziej, że nie zrobiła tego z zemsty, ale z uczucia do gościa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
SDC - napisała - to raz
dwa- jakim uczuciu??????
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieważne, jak wyglądają Twoje relacje z siostrą. To, że zachowywała się tak, a nie inaczej nie "uprawnia" Cię do niszczenia jej życia i to zagraniem poniżej pasa. Skoro, jak twierdzisz, byłaś zawsze tą niedobrą, to trzeba się było jakoś wziąć za siebie. Pokazać, że jesteś mądrzejsza i nie reagować na jej wygłupy. Ale Ty nie masz klasy. Widocznie prezentujecie ten sam poziom. "Zemściłaś się". Ulżyło Ci? Pewnie, że jest miło, jak mężczyzna prawi komplementy, adoruje. Zwłaszcza jak to jest własna druga połówka. Jeśli zwraca na mnie uwagę obcy facet, to jakoś potrafię się oprzeć i narzucić dystans, a nawet powiedzieć wprost, żeby sobie darował, chociaż jestem nieśmiała. Uwierz mi, że można. Trzeba tylko chcieć. Nie przyznawaj się, pewnie, tchórzu. Byłaś taka odważna, snułaś plany na ciąg dalszy, a tu okazuje się, że facet najwyraźniej tylko Cię przeleciał. Skorzystał z okazji. Zbałamucił. Dobrze Ci tak. Współczuję tej dziewczynie chłopaka, ale przede wszystkim "siostrzyczki". I o jakim psuciu relacji mówisz? Ty już je zniszczyłaś. On zresztą też. A Wasza "przygoda" i tak się wyda. Prędzej, czy później.
Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, a jeżeli nie ma, to trzeba je stworzyć ![]() Edytowane przez Dragonfly29 Czas edycji: 2010-01-14 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Gdybym odstawiła coś takiego siostrze, czułabym się okropnie!!! Nie rozumiem cie kompletnie...jak dla mnie porażka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Nie mówię, że to, co zrobiła siorka było etyczne - bo nie było, dobre też nie było. Ale spróbujcie ją zrozumieć, ona siebie zobaczyła w oczach tego faceta piękniejszą i atrakcyjniejszą, niż sama się taka widzi. Zachłysnęła się tym widokiem i możliwe że pomyliła to z uczuciem do faceta, pomijając fakt, że ponoć to on ją uwiódł. W każdym razie myślę, że to on powinien zniknąć z życia tych sióstr. W sumie gdyby nie siorka, nie byłoby wiadomo, że facet to babiarz. Jeśli nie z siorką, to zdradzi ponownie z kimś innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.