![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Capuccinko wymieni: L'oreal,Oriflame,Victoria 's Secret,Clinique,Bare Escentual
19. BOURJOIS- róż "Chataigne Doree" (10), używany ponad 2 tygodnie. Kupiony w Rossmannie.
20. BARE ESCENTUALS- mini-pędzelek Flawless Face. Użyty 3x. Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Capuccinko wymieni: L'oreal,Oriflame,Victoria 's Secret,Clinique,Bare Escentual
podoba mi sie jeszcze
. Pędzelek z pudru brązującego L'oreal, nieużywany (może komuś się przyda do czegokolwiek ![]() 14. Paski do frencha- oriflame i Sally hansen. SH wszystkie proste (bez zaokrąglen), Orifl w kształcie takich jakby szpiców.
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pomadkę Maybelline nr 600 i róż Bourjois?
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
10. BARE ESCENTUALS / MINERALS – full flawless face, pędzel do podkładu mineralnego. 2 razy użyty
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
podoba mi sie u Ciebie roz bourjois i pedzelek BARE ESCENTUALS / MINERALS
niestety nie mam juz tego balsamu zeptera moze cos innego wpadnie Ci w oko? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.