![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: On i ona a ja.
Wiesz co? On zwyczajnie może na ciebie patrzeć bo czuje twój wzrok śledzący czy na niego nie patrzysz.
Bo skąd wiesz, że patrzy? Bo TY patrzysz czy on patrzy ![]() Ech te nastoletnie czasy ![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Sprawa jest prosta. Gdyby chciał być z Tobą, to by był teraz Twoim chłopakiem a nie jej. Przecież dawałaś mu do zrozumienia, że Ci się podoba, jak jeszcze nie był z tamtą dziewczyną i miał okazję wyboru a jednak wybrał tamtą. Koniec kropka. Przecież nic się nie stało, po co to analizować. Na tym etapie zauroczenia kimś to bardzo łatwo sobie odpuścić. Po paru dniach nie będziesz o tym pamietać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
to nie było patrzenie sie tylko utrzymywanie kontaku wzrokowego, bardziej z jego niz mojej strony. Bo ja sama na początku nie byłam przekonana czy chce aby ta znajomosc przerodziła sie w cos wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ze swojej strony mogę tylko poradzić aby niepotrzebnie "nie rozbijać g....na na atomy", bo to nic nie da, jaka jest prawda i co spowodowało że jego wybór jest taki a nie inny i tak nie dojdziesz, więc po prostu szkoda Twojego czasu, energii i nerwów. Rada? Mniej analizować, a to że chłopak rozmawiał, patrzył itp - no cóz z doświadczenia wiem, że skoro jest z inna to znaczy to ni mniej ni więcej, ona mu jednak bardziej odpowiada pod jakimiś względami. I już.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty nie bylas przekonana, mu pewnie w ogole przez mysl nie przeszlo, ze wy macie znajomosc a tym bardziej, ze ma sie w cos przeradzac. Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale chyba w zaznaczonym miejscu jednak autorka napisała że rozmawiali ze sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, ze jakby nie patrzec, to ona nie ma zadnych podstaw do przypuszczania, ze ona sie jemu podoba, wrecz przeciwnie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
ile masz lat?
Czytając te wszystkie "patrzenia na siebie", zdawkowe rozmowy i te konskie zaloty to przypominają mi sie moje szalone gimnazjalne lata.... ile to wtedy jedno spojrzenie szkolnego przystojniaka znaczyło! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Szłam sobie dzisiaj do A. (koleżanka) i widziałam X (przystojniak)!! Popatrzył na mnie i się uśmiechnął! Na pewno mu się podobam!' ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
bynajmniej nie sa ta gim zaloty.mam 18 lat i mialam juz kilku chlopaków.
koncze temat bo sensownych odpowiedzi sie nie doczekałam jedynie jakies zalosne udowadniania dotyczace tego czy mu sie podobam czy nie. napisalam z emu sie podobam i nie prosze o |Wasze opinie i refleksje w tym temacie. to tak jakby dziewzyna napisala na forum ze przespała sie z chłopakiem i ma problem bo np. boi sie ze jest w ciazy a wy byscie kwestionowały jej nie-dziewictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Niestety, na Wizażu to częste zjawisko, nie przejmuj się
![]() Tak, jak pisałam wcześniej - po prostu pozostaje Ci się pogodzić z tym. Wiadomo, że szkoda, ale nie ten, to inny. Nie analizuj, nie rozmyślaj, nie patrz w ich stronę, zajmij się sobą, znajdź inny obiekt westchnień ![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno jak Ci się tak strasznie podobał to było ruszyć do ataku a nie pluć sobie w brodę teraz!!
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to juz nawet nie chodzi o wage twojego problemu, bo moze sie zakochalas i teraz cierpisz, ale tak nadinterpretujesz wszystko co sie do ciebie mowi i to jak ten chlopak sie zachowuje, ze mam wrazenie ze zyjesz w ogole we wlasnym swiecie. Otrząśnij się, nie wszystko musi być po twojej myśli. Chłopak wybrał tamtą i to Z NIĄ chce być a nie Z TOBĄ. Wiec watpie zebys mu jakos szalenczo zawrocila w glowie...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
ja nie mam Wam wcale za zle tego ze uwazałyscie ze mam 14 lat. rzeczywiscie moje posty moga wydawac sie troche chaotyczne ale to dlatego ze ja sama do onca nie wiem co uwazac w tej sprawie i sie w tym wszystkim gubie.
ja wcale nie uwazam ze podobam mu sie bardziej niz ta dziewczyna, to ze on ja ma nie wyklucza tego ze nadal mu sie podobam. to naturalne jest, przeciez. i nie wydaje mi sie zebym idealizowała jego zachowanie; nie zyje we wlasnym swiecie. takie teksty mnie po prostu obrazaja bo to głupstwa są. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie utrzymywanie kontaktu przechodziłam nieraz za czasów szkolnych. Wyluzuj i odpuść sobie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Wyrak z calym szacunkiem ale zalosna jestes
![]() Twoja opinia i tak niewiele zmienia, a troche mi sie juz znudziło wysłuchiwanie twoich bajecznych argumentów jak to ja moge mysleć ze mu sie kiedykolwiek podobałam i udowadniania mi ze tak nie bylo;d To nie Ty a ja go znam i to nie Ty wiesz jak było, tylko ja ![]() Przepraszam ze jestem taka infantylna.chlip chlip ps; widze ze slyniesz na forum z tego ze wszytskim udowadniasz swoje racje nie majac zielonego pojecia jaka jest prawda ![]() Edytowane przez kate b Czas edycji: 2010-01-20 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i przydaloby sie wreszcie przyjac do wiadomosci ze wiekszosc tutaj pisze ci dokladnie to co wyrak, tylko owinięte w bawełnę... Wez sie ogarnij dziewczyno...
Narysujesz mi coś? ![]() Edytowane przez Lucka91 Czas edycji: 2010-01-20 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Kulą w płot tym razem. Chociaż właściwie... Biedna Wyrak... W sumie urocze. ![]() Jakoś wierzyć mi się nie chce w te 18 lat, zwłaszcza po Twoim ostatnim poście.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednym slowem prowokacja zalatuje ;p
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
taa niech i tak wam bd. jestem 14 latka ktora zaklada takie smieszne watki zeby komus nawrzucac.
rozszyfrowaliscie mnie! dziekuje za wszystkie rady. mozecie zamknac temat. ps. ale ogarnac sie w jakim sensie? przyjac sobie do serca wasze rady? bo nie rozumiem. wgl to jest chore ze ludzie tak emocjonalnie podcodzicie do tematu na forum. nie musicie sie az tak angazowac i awanturniczo bronic swoich racji. i ta bd myslała co chce i robila tym bardziej... Edytowane przez kate b Czas edycji: 2010-01-20 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
No a co ona ma obowiązek wiedzieć że Wyrak to on? To jest jakaś informacja którą trzeba znać żeby pisać na tym forum, rozumiem że Wyrak to jakiś VIP?
Myślę że najmądrzejszą radą dla Ciebie będzie: odpuść sobie roztrząsanie tego tematu co mniej więcej napisałam wcześniej. Poza tym co poniektórzy co się tu wypowiadają to chyba nigdy nie mieli nastu lat. Co za sens ma udowadnianie jej że mu się nie podobała. Wiecie więcej niż ona sama rozumiem? Boże czasem jak czytam to forum to robi się naprawdę żałośnie...Mogła mu się podobać mogła mu się nie podobać i tyle fakt że ma inną dziewczynę znaczy że ta podoba mu się w tym momencie najbardziej a za dwa dni może być inaczej bo tak to bywa. I właśnie ten fakt innej dziewczyny mówi Ci najbardziej dobitnie że masz sobie dać spokój i zająć czas czym innym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Wklejam, żeby nie było: Cytat:
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra, ja sie juz nie odzywam bo moge zaraz przestac byc mila, a nie mam ochoty na kolie w postaci punktow ;p
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
nie wiem co odpisac po prostu. juz pisalam wczesniej ze rozumiem Wasze zdanie ale po 10 poscie tej samej osoby, ktora w kolko walkuje to saamo"nie podobasz mu sie" jest wkurzajace. podobam nie podobam. zostawcie to dla siebie bo na prawde, ja nie zalozylam watku "ocencie czy mu sie podobam".
mam argumenty ale jak zauwazYŁES Wyrak nie bd ich tu przytaczac bo znajdziecie kolejne 100 absurdalnych podwazajacych moje racje. a co do srebrnykot, zakladajac ze jestem dziecinna( a takie jest Twoje zdanie, wiec tego sie musimy przeciez trzymac- bo wyjdzie, ze jestem zalsona) to poziom Twojej siostry i jak to sie ma do mojego to w ogole co ma do rzeczy? bo nie bardzo rozumiem...Twoja siostra jest taka a nie inna, przepraszam w imieniu wszystkich mniejdojrzalych niz ona za nasza głupote. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
2. Nie, nie uważam, że jesteś żałosna, tylko że zachowujesz się jak 14latka. To różnica. I nic nie pisałam o głupocie. Nie znam Cię przecież. 3. Wiesz, mnie po prostu trudno uwierzyć, że masz te 18 lat, zważywszy, że znam kilka siedemnastolatek i siłą rzeczy, porównuję. Nie inteligencję, tylko emocjonalną dojrzałość, więc nie pisz mi o przepraszaniu za głupotę, bo raz, nie poruszałam tego tematu (trudno o cudzej inteligencji wyrokować na podstawie postów), a dwa, nie mam zwyczaju obrażać kogoś z takiego powodu. A, jeszcze jedno. Ja napisałam w którymś momencie, że wierzę, że mu się podobasz, tyle że to nieistotne, bo tamta podoba mu się bardziej. Dziecinne jest nie to, że piszesz, że mu się podobasz, tylko sposób, w jaki prowadzisz dyskusję. Kończę w tym temacie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.