|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różne kosmetyki do pielęgnacji.
Moze cos u mnie za żel pod prysznic DOVE: klasyczny i Tonik NIvea do cery normalnej i mieszanej . Moj wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane).Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany)
13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) coś u mnie? PONAWIAM pytanie,nie odp mi
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
To jak wymeniamy sie?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
3. maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego, z białą herbatą, z różą marokańską. krem do mycia twarzy z różą marokańską (nieużywane).
coś u mnie za to? odp. proszę u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem ja najbardziej za
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany).
2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany).
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Słonik, mogłabym oddać te rzeczy
4. żele pod prysznic DOVE: z olejkiem. (nieużywane). 11. Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża (używany, etykietka odkleja się na brzegach). 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) 13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) __________________ |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłby byćtak?:
tonik nivea 4. żele pod prysznic DOVE: z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Słonik,
Encyklopedię ogrodową mogę w tej chwili kupić za 20 zł z groszami nową, (+ koszt przesyłki, ale w wymiance też trzeba go ponieść), tymczasem kosmetyki, które Cię interesują są o wiele więcej warte, więc taka wymianka jak proponujesz, nie opłaca mi się, niestety. |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 9. Uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja (nieużywany). ?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
fotka
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
maseczka AVON SPA z minerałami z morza martwego
mgiełka do ciała AVON Wody mineralne Islandii Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża za obie? ![]()
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej czy znajdziesz cos w moich watkach za kilka rzeczy?
: 1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 5. mgiełka do ciała AVON Wody mineralne Islandii. (używana, data produkcji 2006 rok) . Uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja (nieużywany).
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie ? ![]() 1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 9. Uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja (nieużywany). 11. odżywka do włosów suchych i zniszczonych Pantene 75 ml (nieużywana) 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) proszę o odp u mnie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie sporo rzeczy poza watkiem mam ksiazke opisujaca przyrode polska w twardej oprawioe
moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425450
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec tak po przejrzeniu watkow spodobalo mi sie :
1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 3. maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego, z białą herbatą, z różą marokańską. krem do mycia twarzy z różą marokańską (nieużywane). Jesli sadzisz ze cos daloby sie wymienic,to czekam na odpowiedz
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za 2ogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany), maseczka Avon z białą herbatą?
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
podobają mi się u Ciebie poniższe rzeczy: 1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 11. Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża (używany, etykietka odkleja się na brzegach). 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) 16. myjka AVON (nieużywana). Czy znajdziesz coś w moich wątkach?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.