![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Różne kosmetyki do pielęgnacji.
Witam serdecznie.
![]() Mam do wymiany następujące kosmetyki: 1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 3. maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego, z białą herbatą, z różą marokańską. krem do mycia twarzy z różą marokańską (nieużywane). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). 5. mgiełka do ciała AVON Wody mineralne Islandii. (używana, data produkcji 2006 rok) 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 7. Kremy do depilacji nóg oraz rąk, pach i bikini. używane (stopień zużycia podam dla zainteresowanych bo trudno określić ze względu na nieprzeźroczyste opakowanie. 8. Mgiełka do ciała miód i cytryna (używana). 9. Uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja (nieużywany). 10. Odżywka do paznokci AVON strong results (nieużywana). 11. Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża (używany, etykietka odkleja się na brzegach). 11. odżywka do włosów suchych i zniszczonych Pantene 75 ml (nieużywana) 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) 13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) 14. próbka serum do twarzy AVON ANEW. 15. próbka perfum AVON U by Ungaro. 16. myjka AVON (nieużywana). Dokładka: 17. Balsam Dove brązujący (używany, zużycie nieco ponad dół naklejki Limited edition). 18. Balsam Dove brązujący (użyty chyba był ze dwa razy). 19. Balsam brązujący Nivea (zużycie do środka napisu Summer). 20. Balsam o zapachu Granatu, z wit E. (użyty raz dla wypróbowania, bardzo fajny, ale muszę zużyć te co mam ![]() 21. mleczko do ciała garnier. zużycie do napisu Intensywna pielęgnacja. 22. Balsam Dove. zużycie do gołąbka, uszkodzona naklejka. 23. Tonik NIvea do cery normalnej i mieszanej (nie mogę więcej zdjęć wstawić, mogę przesłać) Nieużywany. POZYCJE: 17,18,19,20,23 dostałam w prezencie z Holandii, napisy są po holendersku) W najbliższej przyszłości dokładki. Chętnie podam bliższe informacje, skład czy datę produkcji. W przypadku kosmetyków używanych dla zainteresowanych postaram się jak najdokładniej podać stopień zużycia. Jestem zainteresowana koralikami i półfabrykatami do robienia biżuterii, książkami i czasopismami szczególnie o tematyce przyrodniczej, rozważę też kosmetyki i ciuszki. Mój wątek hand made: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397592 Mój wątek książkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400489 Edytowane przez gwiaz_deczka Czas edycji: 2010-01-30 o 13:26 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne kosmetyki do pielęgnacji.
3. maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego, z białą herbatą, z różą marokańską. krem do mycia twarzy z różą marokańską (nieużywane).
4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). 10. Odżywka do paznokci AVON strong results (nieużywana). 11. Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża (używany, etykietka odkleja się na brzegach). 11. odżywka do włosów suchych i zniszczonych Pantene 75 ml (nieużywana) coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
witaj, coś u mnie za:
3. maseczki AVON SPA: z białą herbatą, z różą marokańską. krem do mycia twarzy z różą marokańską (nieużywane). 9. Uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja (nieużywany). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany).
2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane) 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się sporo rzeczy u Ciebie, m.in. żele pod prysznic, znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy. Zapraszam do mnie - wybieraj spośród kosmetyków, książek i ciuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 15. próbka perfum AVON U by Ungaro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wink737, Dziubaczek, DiTu77, Princeska87 - niestety nic
![]() Słonik - Z Twoich książek bardzo bym chciała mieć zmierzch, ale zdaję sobie sprawę, że na kosmetyki (a zwłaszcza same żele) nie będziesz chciała go wymienić. Jeśli chodzi o tematykę przyrodniczą to jest szeroka: leśnictwo, ogrodnictwo, architektura krajobrazu, florystyka. Interesują mnie też ciekawe powieści. Esterie - Ta książka by mnie interesowała. Język angielski Łatwe przyswojenie słownictwa języka angielskiego. Jak się nauczyć 600 czasowników w ciągu 60 minut - dr mario Li Ulfe, stan bdb, 128 stron Jest to pierwsza i jedyna metoda nauki słówek angielskich opracowana wyłącznie dla Polaków - na zasadzie skojarzenia z językiem polskim. Anitka11 - podobają mi się u Ciebie: 5. Księga tajemnic i rzeczy niezwykłych, Thomas De Jean 9. Kobiety fatalne, Marek Ruszczyc 7. Kochankowie i mordercy , Vladimir Paral Nie szukam na razie kosmetyków, gdyż muszę się pozbyć moich zapasów. Z ubrań jeśli coś w ogóle to w kolorach zielonym, białym lub czarnym. Edytowane przez gwiaz_deczka Czas edycji: 2010-01-28 o 18:14 Powód: chciałam dopisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic - żel pod prysznic DOVE z olejkiem - maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego, z różą marokańską |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za wszystkie bądź niektóre 1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany 10. Odżywka do paznokci AVON strong results (nieużywana). 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) 13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW ![]()
Edytowane przez natalii87 Czas edycji: 2010-01-28 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To ja byłabym chętna na wymianke
![]() Tylko nie jestem na 100% pewna czy mam jeszcze Księga tajemnic i rzeczy niezwykłych, Thomas De Jean, ale powinnam miec. Jutro dam Ci ostateczna odpowiedz, bo teraz nie jestem w domu. Jak bys widziala nasza wymianke? Ja na pewno rezygnuje z zelu Dove klasycznego. Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2010-01-28 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). . Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany] Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany).
2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) czy znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mam:
Pokochać ogród - Maja Popielarska Encyklopedia roślin ogrodowych Aranżacje Projekty Ogrodów - Herta Simon chociaż 2 ostatnie pozycje są więcej warte, także raczej wchodziłaby w grę ta pierwsza ![]() interesowałoby mnie coś z tego: 4. żele pod prysznic DOVE: z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 11. Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża (używany, etykietka odkleja się na brzegach). 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) 13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-29 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
Jakich powieści szukasz?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane).Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany)
13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Esterie - nic
![]() Natalii87 - nic ![]() Anitka11 - sprawdzałaś tę książkę? Tompola - nic ![]() Słonik - akurat Maję mam. Te dwie pozostałe książki bardzo by mnie interesowały, dołożyłam dzisiaj parę rzeczy? może coś z nich Ci się spodoba i może uda się uzbierać kosmetyków chociaż na jedną z tych książeczek? Tomama - nic ![]() Magnoliada - nic ![]() Ceith - nic ![]() Oolong - niestety nic i przepraszam, że Cię pominęłam, nie wiem jak to się stało. Edytowane przez gwiaz_deczka Czas edycji: 2010-01-30 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tak mam ja
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Ps. fotki mozesz dodac w innym poscie, tylko napisz w pierwszym, w ktorym poscie zamiescilas dodatkowe foty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Anitce podobają się u mnie:
jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 2.jogurtowy balsam do ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). maseczki AVON SPA: z minerałami z morza martwego żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane). Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 15. próbka perfum AVON U by Ungaro. Słonikowi podobają się: 4. żele pod prysznic DOVE: z olejkiem. (nieużywane). 6. Nivea pielęgnujący olejek pod prysznic (nieużywany) 11. Olejek do kąpieli AVON SPA marokańska róża (używany, etykietka odkleja się na brzegach). 12. Zel pod prysznic DOVE go fresh 55ml. (nieużywany) 13. mleczko do ciała Dove 50 ml (nieużywane) ew. podobają mi się jeszcze tonik nivea z dokładki, maseczka błotna planet spa ![]() Czyli: maszczką błotną, Dove z olejkiem i Olejkiem Nivea byłybyście zainteresowane obydwie. Mnie tak jak pisałam u Anitki podobają się trzy książeczki, a u Słonika te dwie o ogrodach. Nie mam jednak zielonego pojęcia, jak to zrobić, żeby było dobrze i żebyśmy wszystkie były zadowolone. Jako bardziej doświadczone Wizazanki, może coś zaproponujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hm mi bardziej na maseczce zalezy, takze z olejku łatwiej mi zrezygnowac
![]() Z dokładki wzieła bym Balsam o zapachu Granatu, z wit E. (użyty raz dla wypróbowania, bardzo fajny, ale muszę zużyć te co mam ). co Ty na to słoniku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja maseczkę mam jeszcze jedną w zapasie, także nie zależy mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. jogurtowy żel do mycia ciała z ekstraktem z żurawiny i granatu (nieużywany). 4. żele pod prysznic DOVE: klasyczny i z olejkiem. (nieużywane) podobają mi się 2 9. Uniwersalny płyn do demakijażu Ziaja (nieużywany). Proszę odpisz u mnie ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395074
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.