|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Różności z różnych półek :)
przykro mi ale za miniaturę amor amor i probke baby doll nie oddam perfumy ktora kosztowala mnie w douglasie 179zł, mimo niewielkiego ubytku (mniej niz 10ml) jest ona warta ok 100zł
|
|
|
|
|
#32 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
No więc mam taką propozycję:
Max Factor (a spróbuję, bo próbę robiłam w sztucznym świetle, więc może dlatego nie wyszło ;p) odlewka Green Tea (ile byłabyś skłonna odlać?) Yes to carrots odlewkę kremu YR Calmille(jeśli nie będzie problemem) odlewusia Fragonard? próbka baby doll za pędzel + próbki chyba, że coś jeszcze chcesz ![]() p.s. Planujesz jeszcze jakieś dokładki albo masz coś poza wątkiem, bo może bym coś na coś zamieniła
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
ok.to podsumujmy co za co bo sie pogubiłam
![]() bluzeczkę; kopertówkę odlewki maseczek, dairy fun, gliss kur i pantene kolczyki za amelią za telefon i kolczyki beżowe jeśli te I am są wolne to je chętnie przygarne
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
3) Podkład Max Factor w odcieniu 100 Fair (ze 2 razy użyty) - nie wiem czy chcę oddawać, a jeśli już to najchętniej za ten sam podkład w trochę ciemniejszym odcieniu ? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
korzonek
|
Wstrzymam się jeszcze, bo teraz to nie bardzo wiem czym zastąpić ten podkład
;P Tak czy siak pędzel powędruje do Ciebie, bo byłabym wieprzem gdybym po tylu gadkach o nim z Tobą dała go komuś innemu Po prostu kwestia czasu .---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Ok, sprawdzę sobie ten odcień i poczekam ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Aha, jeszcze coś, a żadnych takich "słodkich" kosmetyków nie masz? W sensie nie owocowych, tylko czekolada, toffie, wanilia itd. ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- To jak będziesz miała czas to napisz mi co tam u siebie wynalazłaś Za błyszczyk z wątku i perfumetkę z mango ( nie lubię mango ;P ) podziękuję ![]() ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Dobranoc
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() pozdrawiam
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
szkoda, że perfumetka z sephory z wanilią i czekoladą jest zarezerwowana ;( chętnie bym się za nią wymieniła..
a tak to podoba mi się jeszcze tylko: 3) Czysty perfum Fragonard Etoile (zostało ok. 50/60 ml) - będę wybredna 4) Woda toaletowa Yves Rocher Kiwi (zostało ok. 5/20 ml) |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynie telefon by mnie interesowal, ale to za duzo, wiem
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
a ta wanilia i czeko. się raczej nie zwolni?
wiesz co , moze bylabym chetna na to kiwi, ale dopierow pon ci dałabvym odp, bo muszę powachac ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Sephora wanilia+mango -a ile masz tego? a moze bylabys chętna na CK z moejgo waku? wtedy moglbysmy wyminenic się na flaszki + moje cinamony i chocolovers;P |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko. Chyba, że masz poza wątkiem coś z mojej wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post17 177247
ja mam poza wątkiem jeszcze LHK z EDM, bo widzę, że w swojej wish pędzla szukasz .
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie(;?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
okej, a mogłąbys mi podesłac jakis link z oisem tych perfum? jak one pachną? jakie mają nuty zapachowe? to raczej taki cięższy zapach czy świerzak?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Próbka baby doll (bylabym zainteresowana jeszcze chanel i jakimiś innymi probkami/odlewkami. Głownie świeże zapachy)za Hugo bossa? Mogę dorzucić, jako dodatek, miniaturke high impact mascary clinique, widziałam ze szukasz mascary wszystkorobiacej
![]() edit: najchętniej przyjme perfumy kolorowki sama się pozbywam, pielęgnacji mam trochę w zapasie
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2010-02-14 o 21:25 |
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
okej, to wymianka? moje CK, + cinammon + chocolovers za twoje fragonrd
mogłabys mi jeszcze rzorzuc do tej wymianki* próbkę YSL Baby Doll oraz te ostatnie 5 ml kiwi?
|
|
|
|
|
#49 |
|
korzonek
|
Witaj
![]() No więc z tych rzeczy co mi opisałaś podoba mi się: odlewka peelingu St Ives ( o ile nadaje się do cery bardzo wrażliwej) - ile? odlewka toniku AA - ile? odlewka Arden green Tea - ile? odlewka Oriflame Volare Spring Flower - ile? 5) Balsam do ust Yes To Carrots wersja marchewkowa (3 razy użyty) YSL Baby Doll próbka sampel EDM w odcieniu Perfect Maybelline w kolorze 04 Vanilla Rose 1/4 Kiedyś pisałaś, że chciałabyś jeszcze ten drugi błyszczyk TBS - dalej chcesz? ![]() Napisz mi jakie odlewki tych perfum. Jeśli coś za dużo, to mogę zrezygnować z peelingu, toniku i sampla EDM Najbardziej mi zależy na Arden bo ostatnio niuchałam i piękny zapach
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal jesteś zainteresowana wymianą?
![]() Próbka Hugo Boss XX
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: bodkład bourjois i max factor?
|
|
#53 |
|
korzonek
|
Kurczak, nie wiem jakie te odlewki ;P Nie znam się na pojemności w ml. To jeśli chcesz ten błyszczyk to ja bym prosiła większą odlewkę green Tea niż by miała być za sam pędzel+krem YR i obie rzeczy Twoje. Tylko napisz mi jakie te odlewki
to sobie spojrzę na jakieś opakowanie od kosmetyku żeby sprawdzic ile to
|
|
|
|
|
#54 |
|
korzonek
|
CK też bym chętnie spróbowała. Tak czy siak ile byś była w stanie oddać?
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Nie wiem. A jaki dokładnie to peeling? |
|
|
|
|
#55 |
|
korzonek
|
Hej
![]() No jeśli chodzi o odlewki to tak jak mówiłam interesuje mnie Green tea, zapach oriflame i obsession, napisz ile być mogła max odlać. Dogadamy się na pewn ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- A dodałabyś mi próbkę Baby Doll? ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- W sumie to kusi mnie ten kremik YR, może zamienimy peeling+resztę podkładu+sampel EDM na ten krem? Mogło by tak być? Za długie przetrzymywanie pędzla?---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Tak Masz tam jeszcze gdzieś mój adres? Ja Twój mam, także pisać nie musisz mi już ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Aaaa jeszcze pytałam o próbkę Baby Doll ale nie wymieniłaś jej w tym ostatnim zdaniu - jak z nią? |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, możemy się wymienić za tą bluze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A jaką pojemność mają odlewki perfum Escada Ibiza Hippie? i czy do tego mogłabym wybrać sobie jeszcze jedną rzecz? ![]()
|
|
#57 |
|
korzonek
|
To może zamiast tego odlejesz mi troszkę peelingu? Jeśli jednak nie masz pojemniczka na peeling to ok, może być dodatkowa pojemność CK
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Coś wyszperam Nie wiem, czy znajdę na oriflamkę czy na peeling, bądź co bądź poszukam A dostanę odlewkę w tym słodkim pojemniczku z tym różowym "czyms"? ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Aha.... a w czym dostanę odlewki? |
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc za te 2 bluzy, gdybym brała tylko tą odlewkę ile byś mogła maksymalnie jej dać?
musiałabym ci wtedy przesłać jakieś własne flakoniki? I jeszcze mam takie pytanko- który perfum według Ciebie Escada czy Calvin Klein ma zapach bardziej taki słodki, świeży, seksowny i nieduszący?
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
ile masz Ibiza Hippie? ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- yhym ![]() ale wiesz, że na PS i OL potrzebne będą atomki? szczerze powiem że nie pamiętam jak pachnie Hippe, może nawet jej nie znam! skalndal. Możesz mi coś napisać na jej temat? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

;P Tak czy siak pędzel powędruje do Ciebie, bo byłabym wieprzem gdybym po tylu gadkach o nim z Tobą dała go komuś innemu