|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masterpiece Max, Bielenda, Clinique, Avon, Watershine, EL Double wear, Minerały
-Etra, Etro 4/5ml w atomku
Odlewka Dark Extacy 10ml (bez dosłownie czterech psików) w atomku to może jeszcze coś z tych?
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy, Masterpiece, Bielenda, Clinique, Avon, Watershine, EL Double wear, Min
zastanów się więc
![]() nie wiem na czym Ci bardziej zależy, na demeterku czy HP, więc składam pare propozycji nr 1 (stara )Hypnotic poison 5ml, z wymiany escada pacific paradise 4ml angel sunessence csp vanille banana balsam aquolina cukier puder 125ml, nowy nr 2 DEMETER resee's peanutbutter cups splash, 15ml ubytek testowy Hypnotic poison 5ml, z wymiany nr3 DEMETER resee's peanutbutter cups splash, 15ml ubytek testowy escada pacific paradise 4ml angel sunessence csp vanille banana mam nadzieje że się dogadamy ![]() Pozdrawiam, D. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masterpiece Max, Bielenda, Clinique, Avon, Watershine, EL Double wear, Minerały
Kissku a ten mus farmony mango masz nowy/zużyty?
Znam go i lubię . Niedawno jeden skończyłam .Jeśli chcesz to możemy wymienić jeszcze moje błotko za Twój mus
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy, Masterpiece, Bielenda, Clinique, Avon, Watershine, EL Double wear, Min
więc krótka relacja z testowania
jest to gęste masło orzechowe z kawałkami orzechów (może jeszcze orzechy w karmelu) , dodatkowo wyczuwam mleczną czekoladę i jakby mleko skondensowane, jest dość słodki ale nie na tyle żeby mdlił, pamiętam że ten kaloryczny deser zaaplikowałam sobie wieczorem i zasypiałam z nadgarstkiem prz nosie ![]() trwałość - b.dobra jak na demeter, utrzymywał się pare h na nadgarstku. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- miniatura była niuchana, ubytek to diw krople by przypomnieć sobie zapach teraz już mi się myli z innymi escadami, musiałabym zaaplikować ![]() HP ciężko mi opisać. jest to zapach iście waniliowy, ale z pazurem, wyczuwam też migdały. w internecie na pewno znajdziesz lepsze recenzje polecam zajżeć tu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...oison-edt.html PS demeter tu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...r-Cups-EDC.htm |
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Kisssku,
maselko BS jest jeszcze w negocjacjach. Dam znac jak sie sprawa rozwiaze... Buziaki! |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana nie zabardzo mam w co przelać - nie posiadam pustych atomizerów
![]() chyba że przepsikam w pustą fiołkę po HP (będzie ciężko odpachnić całkowicie) PS masz moze opakowanie do choco...? i jeszcze jendo - jest tyle ile na zjęciu? bo to raczej nie 20/30 ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- nie wiem czemu mi się wydawało że jest 2/3 flaszki ![]() Hypnotic poison 5ml, z wymiany escada pacific paradise 4ml angel sunessence csp vanille banana balsam aquolina cukier puder 125ml, nowy za te chocolovers ![]() Jeśli dobiłyśmy targu, proszę o adres na prv ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- a czy może być fiołka po HP? i odlewka Hypnotic ma dokładnie 5ml Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-05 o 15:34 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Kisssku,
Chcialam Ci podziekowac za mila korespondencje, jednak wyglada na to, ze maselko poleci gdzie indziej a ja bede musiala zrezygnowac z tuszu ;-) Powodzenia! |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za musik Farmony....?
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
hops
|
|
|
|
|
#45 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej, niestety nic. Pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka Noa
|
|
|
|
|
#47 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Tylko, że Noa'y jest dużo, a ja dużo Stelli nie oddam
A nie masz jakichś balsamów nawilżających lub Hypnotic Poison Elixir?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
tylko to co w wątku
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
witam, mam poza watkiem hypnose edt ok 40/75ml? jestes zainteresowana?
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...Legere-EDT.htm a czym jesteś zainteresowana?
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
To ten
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...me-Hypnose.htm podoba mi sie demon. |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa a ja myslałam że to wersja edp na dniach przetestuję i dam znać oki? |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, najlepiej jak sama sprawdzisz to jest tester z korkiem identyczny jak normalny. moze jest go troche wiecej niz 40ml trudno mi ocenic. jesli bedziesz zainteresowana zrobie fotke
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Witam, jestem zainteresowana Noa
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
Niestety nic
Aktualnie pozbywam się kosmetyków i z tej branży szukam jedynie 3produktów z listy
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Twoich zapachów spodobał mi się
Noa, Cacharel ok 48/50ml Organza Indecence śliczna miniaturka z 5ml ubytek na fotce coś byś za perfumy chciała?
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-02-09 o 16:25 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za Noę raczej wolałabym flaszkę , natomiast organzę i odlewki mogę wymienić na jakieś EDM
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,ale szukam większej pojemności.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
ops
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

.