![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dzień Kobiet- wymianka i wcale nie komunistyczna
Ja też się melduję iż dostałam adresik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ja moze w ramach przypomnienia podam adresik do stronki z preferencjami, korzystajcie, a jeśli jeszcze tam was nie ma to wpisujcie się
![]() P.S. Tak do organizatorki i w ogóle poza tematem wiec moze nie powinnam... kochana ty masz urodzinki wtedy co mój tż (moze nie rocznikiem, ale dzień i miesiąc się zgadza) i w dodatku takie samo wykształcenie jak moja mama, jakiś zbieg okoliczności?? A to mi się tak przypomniało bo właśnie wątek z preferencjami przegladałam ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Rzeczywiscie zbieg okoliczności a mama pracuje w zawodzie??
Z tymi podpisami to jak uważacie bo ja i tak wiem kto komu oraz kto mnie wiec nie chce wam narzucać decyzji czy sie podpisać czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Może nie dokładnie... Pracuje na koleji, ale jako dyżurny ruchu
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Czyli pracuje w zawodzie!!! bo technik transportu o specjalnosci ruch i przewozy kolejowe to własnie dyzurny ruchu,konduktor,zawiadowc a stacji itp. Mnie niestety nie było dane pracować a bardzo chciałam, mój tata był maszynistą i ja tak po nim mam zawód choć to inny dział koleii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
mam już adresik i z tego co patrzyłam w preferencjach to mam dużo wspólnego z moją wylosowanką
![]() to ja wtrącę swoje trzy grosze ja też strasznie chciałam pracować na kolei bo moja mama wychodzi z rodziny kolejarzy , ale niestety rodzina wtrąciła się w wybór szkoły i też brak finansów przeważył że jestem krawcową jak ja to mówię od siedmiu boleści ![]()
![]() do oglądania moich zmagań z robótkami różnego gatunku z lepszym lub gorszym skutkiem ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261536 mój blog zgodnie z prośbą moderatora usunięty ![]() Edytowane przez barbarera Czas edycji: 2010-02-09 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dobra to skoro się tak zgadało o kolejii to z moją mamą było tak, ze zaraz po szkole pracowała na kolejii w informacji później jak to się mówi gdzie się dało, a dopiero niedawno wróciła na kolej i teraz jest zadowolona z tego co robi i wreszcie robi to co lubi a nie to co musi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Ja już intensywnie zastanawiam sie co mojej wylosowance zrobic w upominku i mam juz kilka pomysłów a jak u was z weną??Czas zabierać sie za realizację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
A co to ta .....wena......???? U mnie nie ma jej za grosz!!! Mam nadzieję, ze jakoś uda się jej dotrzeć na czas. A tak powaznie- to kompletnie nie mam pomysłu. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Kurcze temat baaardzo ciężki i sie zastanawiam czy podołam, bo narazie weny brak
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2010-02-12 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
święte słowa
![]() A temat wcale nie jest ciężki. Zadajcie sobie pytanie z czym Wam sie kojarzy Dzień Kobiet i juz jest kilka pomysłów w głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mam prośbę - proszę osoby biorące udział w wymiance o podanie mi na pw lub na gg /nr znajdziecie pod nickiem/ swoich wylosowanek - ponieważ ja w zastępstwie Anetki dalej poprowadzę wymiankę A Tereskę i Arletę-myslowic również o adresy ![]() Lista osób: 1 Barbarera 2. Ewciakicia 3. Leemonqa 4. Dorota71 5 Andzia30 6. Asieńczyk 7. Marysiapawlowska 8. Arleta-myslowic 9. Tereska 10. Ewulinek 11. A.majak
moje https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427085 moje część pierwsza papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17709362 blog ![]() Edytowane przez GLINKA121 Czas edycji: 2010-02-16 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Juz wysyłam adres....
Jak tam u Was z weną ? Edytowane przez tereska Czas edycji: 2010-02-17 o 18:09 Powód: nie ten watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane mam już wszystko - trzymam za Was kciuki
![]()
![]() |
#47 |
BAN stały
|
mój prezencik bede mogła wysłać już w piątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A ja się cieszę, że tym razem kartki nie trzeba robić
![]() ![]() I też chciałabym wiedzieć dlaczego tu tak spokojnie - cisza przed burzą czy co???
![]() |
#49 |
BAN stały
|
jak to nie trzeba robić kartki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
leemonqa - zobacz tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
przeoczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Moje kochane wróciłam jesli wiecie o co chodzi. Cicho tu ,ale wszystkie pewnie szczerze pracują. U nas nie bedzie juz żadnej burzy choc jedna była jeszcze zanim wymianka na dobre sie rozpoczeła za co Was przepraszam. Ciekawych sytuacji zapraszam na PW. Ja swój prezencik wysyłam w poniedziałek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ja swój prezencik też kończę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam prawie gotowy. We wtorek priorytetem poleci
![]() atena1975 - super, że z nami jesteś ![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Oj- to Wy juz wszystkie gotowe ???????? Czeka mnie chyba baaaaardzo pracowita niedziela.
Ale niech się moja "wylosowanka" nie martwi- dam radę. W poniedziałek lub wtorek wysyłam/ chociaz nadal nie bardzo wiem co/ Pozdrawiam i zycze miłej pracy tym co jeszcze nie skonczyły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
prezencik zapakowany i zaadresowany czeka na jutrzejsze otwarcie poczty .
Kolej na następna wymianke wielkanocna czas sie zabierać do pracy żeby wszystko na czas było. A jak u was dziewczyny?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Mój skromny prezencik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ja swój wyślę jutro, niestety. Jestem uziemiona w domu a tż w delegacji. Jutro wróci i wyśle.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
właśnie wróciłam z poczty i pani mnie pocieszyła, że paczka tam gdzie wysłałam może iść i ze dwa tygodnie (pomimo priorytetu), przepraszam moja wylosowanko z góry, jeżeli tak się stanie...karteczki nie zrobiłam, ale dodałam mały drobiazg, więc myślę, że nie powinno być powodu do narzekania
![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Moja paczuszka już wysłana
![]() A teraz pozostaje mi tylko czekać ![]() ![]() Adrenalina na bardzo wysokim poziomie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.