![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: zaręczynowo, vel "zemsta japońskiego fryzjera"..:D
![]() ![]() Zniechęcenie do malowania i brak weny rozumiem doskonale.. Ale cera... Musimy cos z tym zrobić. (makijazu mi sie może nie chcieć rano nalożyc, ale na punkcie cery mam bzika) Jakiego kremu uzywasz..? Mi się nie przesusza zimą.. ![]() wiesz co ja mam ten problem każdej zimy więc już to przyjęłam w tym roku ze stoickim spokojem...( choć to też zależy od dnia ![]() używam nivea visage- ładnie nawilża mi buzię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym Ci doradzić jakis krem jeśli chcesz(na pw, bo Offtopujemy tu równo ![]() Ja kończe powoli GlobalHydra z Sisley, na noc serum Guerlain, a sisley powoli zastępuje............. Bielendą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
a ja nie Tobie a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z Tobą Madziu pozostaje mi się z tego radować, cieszyć się Twoim (Waszym) szczęściem ![]() ![]() makijaż rewelacyjny, taki hmmm królewski ![]() ![]() ![]() ![]() drugi baaaardzo klimatyczny, kwiaty prawie tak piękne jak Ty ![]() co do włosków się nie wypowiadam, znasz moją opinię ![]() no dobra, gratuluję Wam obojgu bo fajny Tż Ci przypadł na całe życie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dawaj ślubne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie namówisz, bo mam w domu dwa cienie na krzyż, nie umiem zrobić z nich użytku, brak pędzli (ale mam zamiar jakieś z EDM zamówić ![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
A mi się bardziej 1 podoba
![]() Ferg wracajże do PL i umaluj mnie! ![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale panienski będzie baaardzo huczny ![]() dziekuje za cudowne słowa ![]() To raczej mi Tżta gratulować ![]() ![]() slubne.. pewnie z moim tempem i czasem-zbiore się za pol roku ![]() (jak wyglądaja makijaże slubne..??) OK ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
własnie! Tyle osób jest przekonanych że albo jestem juz mężatką(
![]() ![]() ![]() ![]() O przygotowaniach do slubu nawet nie mam sily jeszcze mysleć.. wiem tylko jaka sukienka a makijaż.. nawet nie wiem jakie są zasady slubnego.. Napewno nie będzie kolorowy ![]() Postaram się dodawać coś na bieżąco-a narazie dziekuję Ci ślicznie za przemiły komentarz ![]() jak się wiedzie Tobie w cudnym Madrycie ![]() ojj ale ci zazdroszcze slubu ![]() ![]() jak juz wiesz jaka suknia to najwazniejsze, reszta pojdzie jak z platka ![]() A w Madrycie nawet nawet mi sie wiedzie...robie te swoje paznokcie ale makijaz tez mam w planach... a wiesz ze zmierzam sie zapisac do jakiejs szkoły makijazu tutaj ??juz pomału sie rozgladam.... ![]() no juz nie bede sie powtarzac...ale to ty zapalilas we mnie te iskierke makijazowa ![]() ![]() szczescia zycze i duzooo miłosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Ale piękne makijaże..chociaż powiem Ci szczerze Fergusoniku, że oprócz zachwytu wzbudzają we mnie trochę zazdrości, że ja w odrobinie cienia wyglądam jak przerysowana, więc nie mogę sobie nawet pozwolic na próbę skopiowania tych piękności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Gratuluje
![]() Co do makijażu klasa ![]() ![]()
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
...a Ty, Ferguussonku, jesteś kolejną osobą, której nick przy nowym poscie sprawia, że klikam i nie mogę się doczekać, aż zobaczę...
No i oczywiście i tym raze sie nie zawiodłam ![]() Gratuluję Wielkich Zmian! ![]() Coś Ty zrobiła temu japońskiemu fryzjerowi, że się mścił?! Na mój gust włosy wydają się OK, ale znam to uczucie - ok. rok temu fryzjerka mnie "świetnie wystylizowała" i u niej mi się podobało. Dopiero gdy w domu łeb umylam, miałam ochotę tam wrócić i ją zabić... I dopiero teraz, po ok roku włosy mi odrosły na tyle, że juz mnie to tak nie drażni... Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim GRATULUJĘ!!!
Jeśli chodzi o makijaże nic nowego Ci nie powiem... Ślicznie prześlicznie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
GRATULUJE!!
To wspaniale! ![]() ![]() ![]() ![]() Widać szczęście w Twoich oczkach ![]() Makijaże bardzo staranne i powalające. Tż pewnie by padł z wrażenia. (jakby Cie uprzedził a Ty byś zdążyła zmalować takie piękności jak na zdjęciach) ![]() Policzki to bosko podkreślone w obu wersjach! ![]() ![]() Bardziej podoba mi się ten pierwszy. ![]() ![]() A teraz czekam na ślubne! Będziesz najpiękniejsza panna młodą dziejów ![]()
![]() Zapraszam na bloga: http://eowinymakijaze.blogspot.com/ Edytowane przez Eowina1818 Czas edycji: 2010-02-03 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję zaręczyn
![]() ![]() TŻ wie co robi ![]() Makijaże piękne ![]() Mój faworyt to 2, chyba w takim Cię jeszcze nie widziałam.
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Fergiii! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!
![]() Kochana przede wszystkim gratuluję zaręczyn ![]() ![]() Jeśli chodzi o drugą część tytułu wątku, to absolutnie nie masz się czym przejmować, bo włosy masz nadal piękne, do tego wyglądają zdrowo i świeżo a końcówki na pewno są Ci wdzięczne za skrócenie ![]() ![]() No i wreszcie w temacie makijaży - Kochana, znowu mnie powaliłaś ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Używałaś może cieni mineralnych EDM? Pewnie tak, ale pytam bo do mnie niedawno doleciały i wczoraj wypróbowałam kolor Movie Night i Countryside - jestem po prostu oczarowana! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje! (;
Muszę przyznać, że bardziej mi się podoba pierwszy makijaż.. Świetne kolorki i w ogóle! Ślicznie wyglądasz w tych swoich makijażach, a jakie rzęsiska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Madzik, wiesz że dopiero po setnym obejrzeniu zdjęć dostrzegłam panią MM mimo że jest wyraźna, przyćmiłaś ją okrutnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Bo się bardzo bardzo spieszyłam, przepraszam
![]() ![]() ![]() Fergi, wybacz off top ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję
![]() Zdecydowanie najbardziej podoba mi się wersja bez eyelinera, no i ten drugi jest też superaśny - choć nie widać twarzy wprost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||
Zakorzenienie
|
jakos chaotycznie mi sie cytuje..
Cytat:
![]() uwielbiam czytać Twoje komentarze no ![]() dziekuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (mam mnostwo cieni mineralnych, ale nie moge sie do nich przekonać... za bardzo lubie UD więc idą na wymiankę..) Ale z ogromną chęcią zobaczę co zmalowałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() najpiekniejszą napewno nie-ważny by mojemu tżtowi sie podobalo ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam innych ujęc, zrobiłam może z 5 zdjęć, bo to tak na szybko, jako bonus. Ale postaram się robić więcej na przyszłość ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo się cieszę z tak pozytywnych zmian u Ciebie. Wiesz-zawsze lepiej mieć szersze kwalifikacje, a nóż okaże się ze makijaż jest jeszcze bardziej opłacalny finansowo i będzie zapotrzebowanie.. A skoro to lubisz, i masz okazję podszlifować umiejętności na kursie-to bardzo się ciesze ![]() Cytat:
![]() dziekuje pięknie za komentarz ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() więc rozumiesz.. ![]() to co Twoja fryzjerka zrobiła.. ![]() ![]() dziekuje za przemiły komentarz ![]() ![]() Cytat:
dziekuję Ci ślicznie ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() więc rozumiesz.. ![]() to co Twoja fryzjerka zrobiła.. ![]() ![]() dziekuje za przemiły komentarz ![]() ![]() Cytat:
dziekuję Ci ślicznie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() ![]() ![]() Ten pierwszy makijaż mnie najpierw zabił swoją doskonałością, a potem jeszcze dobił seksownością. Umarłam ![]() A w drugim... ta zieleń. Taka soczysta, że nie można wzroku oderwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Gratulacje!
Makijaż podglądałam już wczoraj i dziś napiszę, że jest bardzo ładny ![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Wrocilas!!
![]() ![]() ![]() I to z JAKIMI wiesciami! ![]() Seeerdecznie Ci gratuluje! Narzeczenstwo to zdecydowanie przyjemny stan (u mnie od wakacji, i niech trwa, slubu jeszcze nie planujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makijaz... mozna popasc w kompleksy...masz wszystko! Talent w lapkach, niebanalne pomysly i piekna facjate o idealnej cerze! (czy ja sie kiedys przestane zachwycac Twoja cera??..chyba nie ![]() Wlosy- podobaja mi sie obie wersje, choc samej marza mi sie taaakie dlugasne, jak mialas, nigdy nie udalo mi sie takich wyhodowac, za slabe. ![]() Twoje wygladaja teraz zdrowo i nie sa za krotkie! (choc to pewnie troche potrwa zanim przywykniesz) Nie bedziesz juz znikac na tak dlugo, prawda? Powiedz, ze nie bedziesz?? ![]() ![]() Edytowane przez karoleena Czas edycji: 2010-02-03 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję serdecznie
![]() Co do makijażu: pierwszy cudowny, piękne kolorki ![]() W drugim kreska do mnie nie przemawia. Może dlatego, że sama się w takiej nie widzę. Nie mniej jednak Tobie pasuje. ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Co do włosów jakis czaaas temu , tez byłam u fryzjera i Mnie także ścięła za dużo ![]() ![]() ![]() Co do makijaży to oba są cudowne , pierwszy ma piekne kolorki , drugi przepiekna kreche ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Bardzo podoba mi się pierwszy makijaż, fiolet jest genialny ! i te Twoje rzęsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo sie ciesze z tak pozytywnej opinii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wrociłam na ile mi czas pozwoli.. zwlaszcza że celebrujemy teraz okres narzeczeństwa(czytaj: nic się nie zmieniło, ale każdy pretekst dobry by coś razem robić ![]() włosy-odrastają w takim tempie ze jestem w szoku ![]() ![]() Cera cerą-ja bym zabiła za całą Twoja urodę, wiesz ![]() Dziekuje pięknie za przemile słowa: Ps. Też jeszcze nie planujemy slubu.. Znaczy-ja moge się zebrac z przygotowaniami za rok(narazie mamy sporo wydatków na nowe mieszkanie)-tz już szuka sali ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się że podoba Ci sie pierwszy.. Kreski są rzeczywiscie trochę trudne do ujarzmienia-ale jeśli wstawisz nam jedną na MM z chęcią ocenie -możliwe że wyglądasz świetnie tylko nie jesteś przyzwyczajona ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty mi lepiej powiedz kochana-jakie to są ślubne makijaże ![]() Cytat:
dziekuje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.