|
|
#31 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: kosmetyki, zapachy m.in chanel shiseido itd
znajdziesz cos za probaski Flory Gucci?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Chyba ci pisałam co mnie interesuje to jak?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16730958koraliki, https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post19817599 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15288899kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380958 książki m/showthread.php?t=383400dodatki |
|
|
|
|
#33 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co cię w zamian interesuje??? ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- interesuje mnie: Clarins, Serum zmiejszajace pory, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ajace-pory.htm Zuzycie ciezko okreslic, bo buteleczka nie jest przezroczysta, stawialabym na ok. 50%. 3. Annayake Pour Elle, EDP. 100ml, zostalo dobre 95ml. 7. Carolina Herrera - mam dwie "kulki", jedna z klasycznej 212, druga z 212 on ice. Oddam razem lub osobno, ale najchetniej razem ze wzgledu na specyficzne opakowanie. Klasyczna 212 - zuzycie ok. 15% ( ) z 30ml, on ice - zuzycie okolo 20-25% z 30ml.8. Emporio Armani Diamonds, balsam do ciala, 2 x 50ml, nowy, nietykany. Oddam razem lub osobno. 9. Helena Rubinstein Wanted, balsam do ciala, 50ml, nowy, nietykany. w sumie najbardziej krem clarins i herrera 212..... ale nie wiem... co byś mi za to oddała? ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
2/ MONT BLANC INDIVIDUELLE 50 ml EDT, z kartonikiem, ubytek widoczny na zdjęciu może coś dobierzesz? ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- nic ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
Halle Berry - Halle, dezodorant 75ml (zużycie zaledwie testowe, max 5ml, prawie niewidoczne) Clinique - Happy Summer Spray 100ml (pozostało 80ml, z wymiany z nameless, zdjęcie zrobione przez nameless, użyczone mi na potrzebę wymiany. Zapach bardzo podobny do klasycznego happy) i może to... lecz zupełnie nie wiem co to ![]() Fragonard - Belle de Nuit 200ml (pozostało ok 190ml, zapach niezwykle kobiecy i delikatny, podobny dość do J'adore, Marc Jacbs Daisy, w woreczku obszytym cekinami)"Belle de Nuit is an original, deep rich harmony of flowers and fruit on a warm velvety bottom note of musk. A precious fragrance, as magical as an Arabian night!" ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
♥ Davidoff - Good life - 50 ml (nowa, w kartoniku)* http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-Women-EDP.htm
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
*C.Dior Addict EDP-mam nowy 100ml(jeszcze nie psikany)mogę zrobić odlewkę
*C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę *GIVENCHY Very Irresistible EDT -miniaturka 15ml kupiona w merlinie-raz psiknięta na nadgarstek. Jednak nie mogę EDT,zbyt słabe dla mnie,cały czas używałam tylko EDP ![]() to na pewno ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Jak mi napiszesz wartość tych wód to się jakoś dogadamy. Bo wolę by było sprawiedliwie dla obu stron ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
* Yves Rocher, Jardins du Monde ziarna kawy, żel pod prysznic 200ml nowe te rzeczy by mi się przydały
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej chciałabym:
ODLEWKA LANCOME MAGNIFIQUE DO 30ML ( a mogłabym wziąć we flakoniku? czy tylko odlewka wchodzi w grę?) oprócz tego podoba mi się też: 4 Lancome Miracle miniatura 5ml Nina Ricci "Ricci Ricci" Burberry The Beat Guerlain Idylle (nowość) Lancome Miracle Forever 2,4ml (czyli 2 fiolki po 1,2ml) Issey Miyake L'eau D'isey edp 2,4ml (czyli 2 fiolki po 1,2ml) Nowość Gucci Flora edt 5ml w atomizerze srebrnym sephora Victor@Rolf Eau Mega 2,4ml (czyli 2 fiolki po 1,2ml) 8 Pureness BIBUŁKI MATUJĄCE 10sztuk Tyyyle masz pięknych rzeczy w wątku może byś coś dobrała jeszcze ode mnie?
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
za zapach wolę zapach
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- kochana chyba nie pisałaś. A jak pisałaś to być może w starym wątku. Jeśli możesz to bardzo proszę napisz raz jeszcze co cię interesuje ponieważ z braku czasu nie mogę przejrzeć wątków. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
ewentualnie 2. Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy około 45 ml /50 ml + kartonik. Tylko nie pamiętam dokładnie jak to pachnie. Na pewno słodko Magnifique tylko odleweczka. Uwielbiam ten zapach ale sama całego nie zużyję. A próbek chcę się pozbyć a nie przygarniać nowych
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
To jak?
Odpowiada Ci moja propozycja?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Kici kici miau miau
|
moge zrobic odlewki: Prada, AA Guerlain- Mandarine Basilic,Insolence Guerlain,Poeme Lancome,Burberry London,Very Irresistible Givenchy
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy Cię jeszcze pomęczyć troszkę, czy już nie zmiękniesz (tak,tak, Nina słodka, jak dla mnie to hmmm mają w sobie coś chyba z YSL Baby Doll, jakaś zbliżona nutka tam siedzi).A za Passion Dance, które rzeczy z wymienionych przeze mnie mogłabyś mi oddać?
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubię zdecydowane wizażanki jak najbardziej jestem chętna cienie diora za dwie kulki herrery a na pewno nic nie znalazłabyś za serum clarinsa?
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
ekhm..................... .... że tak powiem............ za wszystkie próbki
|
||
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
czyli zapaszki są nowe? 50 i 30ml? Jak tak to powinnaś sobie coś jeszcze drobniejszego dobrać ode mnie.
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się nad oddaniem halle berry za piankę sephory, ale muszę pomyśleć jeszcze. Pozdr
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Przyznaj sie ![]() ![]() Aha - tak dla pewnosci - ten Dior to sa cienie z jesiennej kolekcji 2009, tak? Ile razy/jak intensywnie ich uzywalas (bo na zdjeciu srednio widze - slepam ) ?
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#50 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
No własnie nie wiem, escape na pewno, kredke i fioleczki miracle to bym chciala.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, perfymy nie wymienię na próbki.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka242007;1697016 5]*C.Dior Addict EDP-mam nowy 100ml(jeszcze nie psikany)mogę zrobić odlewkę
*C.Dior Miss Dior Cherie EDP-mogę zrobić odlewkę *GIVENCHY Very Irresistible EDT -miniaturka 15ml kupiona w merlinie-raz psiknięta na nadgarstek. Jednak nie mogę EDT,zbyt słabe dla mnie,cały czas używałam tylko EDP ![]() to na pewno ![]() ok,ale tylko odlewki,jaka ilość to napiszesz mi jak podam rzeczy ![]() na pierwszym miejscu Pełnowartościowy produkt 75 ml balsam ujędrniający biust (przetestowałam raz) ODDAM JEDYNIE ZA COŚ SUPER bo jest na prawdę rewelacyjny CAPTURE TOTAL ONE ESSENTIAL intensywna regeneracja dla skóry, świetne wygładzenie. - 2 miniatury po 2ml Benefiance NutriPerfect na noc- 2 miniatury po 4ml Benefiance serum na noc pod oczy - miniatura 2ml Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-02-05 o 11:47 |
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ddiana;16974864]
Cytat:
hmmm a oddasz 50ml addicta? coś byś sobie jeszcze dobrała
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
escape 6ml fiolki miracke 2szt a jaką kredkę? nie chcesz nic więcej???
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majka242007;1697718 6]odp u siebie,sorki
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
oki oddam ci piankę sephora , wszystkie olejki do kąpieli,
ile chcesz tego clinique? i co jeszcze chcesz? coś małego sobie dobierz jeszcze żeby po równo było. ja borę oba zapachy
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

) z 30ml, on ice - zuzycie okolo 20-25% z 30ml.

(tak,tak, Nina słodka, jak dla mnie to hmmm mają w sobie coś chyba z YSL Baby Doll, jakaś zbliżona nutka tam siedzi).