![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Feerie Van Cleef&Arpels 30 ml oraz mineralny puder Nutricious EL - wymienie
hej, ja mam tez róz tylko jako tester(jesli by ci pasował) mozesz cos wiecej napisac o tym cacku guerlaina? podac pelna nazwe? bo ta stronka misie nie wyswietla:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Feerie Van Cleef&Arpels 30 ml oraz mineralny puder Nutricious EL - wymienie
Cytat:
link dziala dobrze, otwiera sie Niestety testerem srednio jestem zainteresowana, bowiem ja czesto w podrozy jestem i nijak wozic ze soba taki roz bez opakowania, szkoda. Stacjonarnie pewnie moglabym go miec, natomiast nie oddalabym pelnowymiarowego Guerlaina za tester. Guerlain daje naprawde sliczny efekt na poliku, taki seksiarski glam ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-02-27 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Parisiene, pomimo, ze zalezy mi na tym odcieniu, to musze podziekowac za wersje testerowa, bowiem mam wylacznie zle doswiadczenia z testerowymi opakowaniami - krusza sie, lamia ...
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Coś za BC? Mam Coco...
edit. doczytałam..., mam edt ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-03-01 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
hej
ja w sprawie wymiany puder Versace na puder EL piszę... przep. że tak pózno ale chciałam kolor sprawdzić w sklepie... no i choroba mnie zmogła...przeleżałam plackiem 2tyg. i dopiero dziś sprawdziłam...i jest OK... ale nie wiem czy to jeszcze aktualne bo widzę, że on już zrobiony na szaro jest.... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Pamiętasz mnie jeszcze? Odłożyłam dla Ciebie koncentrat Eluage ![]() Ja z kolei byłabym zainteresowana cementem i ampułkami.... a także różykiem z Clinique ![]() Piszę,bo na weekend będę w Gdańsku, więc jakbyś chciała,to można by się spotkać (zwłaszcza chętnie z tym zestawem,bo on ciężki jest i niezbyt pakowny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciment nieaktualny juz niestety, zaraz edytuje. Jesli interesuje Ciebie roz, to zaparaszam na pw ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy...powinnam dać znać wcześniej...zresztą napisała do mnie wizażanka, z którą się wymieniłaś i jest duże prawdopodobieństwo, że puder nie przypadnie jej do gustu i wyląduje u mnie...mały ten świat...
pozdro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.