![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Feerie Van Cleef&Arpels 30 ml oraz mineralny puder Nutricious EL - wymienienieaktualne Clinique crazy glow limitowany rozswietlacz/roz, w pieknym kolorze ( wedlug mnie kolorystycznie bardzo zblizony do Orgasm Nars, ktorego jestem w posiadaniu, tyle, ze Cliniqu bardziej rozswietla), ubytek gora 15% ampulki nawlzajace wlosy Hydra Therapie Biolage Loreal 3 szt. ampulki regenerujace wlosy Power RepairB Loreal Professjonel 3 szt. Ciment Anti Usure Kerastase odzywka 200 ml, nowa. PI fraiche Givenchy 30 ml, kartonik, ubytek ok. 3-4 ml. CK Obsession 15 ml Shiseido sun protections podklad z wysokim filtrem spf43 kolor 30 - jasny, czysty bez - niewielki gora 10% ubytek. Feerie Vane Cleef& Arpels, 30 ml - kartonik, ubytek testowy. Nutritious Vita Mineral Losse, puder mineralny, nowosc Estee Lauder, w kolorze 2.0 (bez w cieplym odcieniu), testowany kilkukrotnie pedzlem. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-03-06 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Feerie Van Cleef&Arpels 30 ml oraz mineralny puder Nutricious EL - wymienie
doroto coś za puder minerealnyEL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Feerie Van Cleef&Arpels 30 ml oraz mineralny puder Nutricious EL - wymienie
coś u mnie za puder?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj Becco.
Wstepnie interesuje puder Versace, musialabym tylko poszperac w necie o tym sypancu. Jaki daje efekt na licu Becco? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj Ana,
Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale watek mi wypelzlbyl z glowy ![]() Niestety, ale nie jestem zwolenniczka kolorowki mineralnej, nie sluzy mi ona zupelnie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przep. za pózną odp. jakoś musiałam przeoczyć... puder jest b.jasny, w zółtym odcieniu, na buzi transparentny, bardzo lekki, nie ma drobinek, matuje...ale nie jest to jakiś hardcore typu mat przez 20h...ja daję radę cały dzień bez poprawek ale cerę mam normalną... wydaje mi się, że ma MUA powinny być jakieś opinie... edit. znalazłam kilka recenzji...wszystkie entuzjastyczne...są nawet dwie opinie o tym kolorze... http://www.makeupalley.com/product/s...ersace/Powders https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2010-02-17 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jesli bardzo jansy i w cieplym odcieniu, to odcien dla mnie
![]() Becco, ja jestem na tak, zatem jesli i Ty na tak - to zaparszam na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
Ciment Anti Usure Kerastase odzywka 200 ml, nowa. ampulki regenerujace wlosy Power RepairB Loreal Professjonel 3 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic nie znalazlam Viki
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() Oto mój wątek ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408193 Może coś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
czesc habibi
najchetniej wymienilabym ten podklad na DW ivory cream, bowiem ten odcien Shiseido jest dla mnie odrobine za jasny, a z kolei nastepny w palcie jest juz za ciemny i wez tu spraw, zeby dogodzic babie ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak cos mi wpadnie w rece, to bede sie odzywac ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, zajrze do perfumerii i poprosze o probasa 40, idzie wiosna, troche mnie capnie slonce, moze 40 bedzie gut za miesiac, dwa ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dorotko cos za mineralny Estee Lauder znajdziesz?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj dagwoj
![]() w watku niestety nic nie znalazlam w razie dokladek daj znac i prosze, serdecznie pozdrow ode mnie swoja siostre - angel310 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Oddasz "Nutritious Vita Mineral Losse, puder mineralny, nowosc Estee Lauder, w kolorze 2.0 (bez w cieplym odcieniu), testowany pedzlem" za mojego Anioła z balsamem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wstepnie tak
poprosze tylko o zdjecie flakonika Angel przechylonego poziomo i oznaczenie na balsamie kreska stopien zuzycia rozumiem, ze perfumy Angel maja atomizer? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Zajrzyj na mój wątek za 10 minut. Dołożę zdjęcia.
Angel oczywiście ma atomizer. Oba produkty są z Sephory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ok. dziekuje
![]() tak jak sadzilam perfum jest ciut wiecej niz polowa z 15 ml, gora 10 ml. Ale ok. jestem na tak. i jesli moge cos zasugerowac, to Twoja NU jest to wersja edt, nie edp ![]() dogwoj - tym razem nam nie wyszlo, ale mam nadzieje - do nastepnego razu! ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-02-26 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
![]()
A faktycznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.