![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Kosmetyki!
Cytat:
![]() Jakie kosmetyki dla malucha? AA oceanic, pharmaceris, Oilatum...to na razie jedyne o których coś pozytywnego słyszałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Karolina ja mieszkam na przedmiesciach i mamy tu mnostwo lasow,niedaleko rzeka wiec znam temat "komary i inne robactwa"
![]() moskitiera super sprawa,naprawde Kasia objawy u mnie to dosc dziwne ze tak szybko sa ,tak mi sie wydaje.wielkie obrzmiale bolace piersi,zgaga ktorej nigdy w zyciu nie mialam teraz nie opuszcza mnie na krok.poniewaz wczesniej palilam teraz mnie ten zapach odrzuca!i dobrze rzucilam od reki jak tylko sie dowiedzialam o fasolce ![]() ach no i te ciagle ycieczki na siusiu ![]() dzieki bogu zadnych mdlosci wymiotow!choc nie zapeszajmy ciesze sie ogromnie |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
właśnie to też jest osobny temat..... ale ja myślę żeby kupić dwa bumpery, osłony, ochraniacze czy jak kto woli to nazywać...... i wyłożyć łózeczko naokoło a nie tylko przy główce.... podobno zwłaszcza malutkie dzieci wolą mieć takie przytulne gniazdka w jasnych kolorkach bo się czują bardziej bezpieczne
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Olu ja stosowałam 12 lat temu kosmetyki Nivea, Penaten, Johnson's i Oli nic nie uczulało, nie wiem jakie teraz wybrać, ale chyba jednak zdecyduje sie na Penatena, ceny sa przyzwoite i jakosc niemiecka-nie bede kupowac tych w pl robionych, na allegro mam sprzedawce, co je sprowadza oryginaly same. A powiem wam, ze oliwki w ogóle nie kupię, bo potem wszystko jest tłuste jak nie wiem, balsamik dobrze nawilżający skorke wystarczy, do tego krem do buźki, do kąpieli płyn i żel do mycia, mydła sa fatalne dla mnie ![]() Monia no właśnie ja mam ten sam problem, bo mieszkam przy samym lesie, dosłownie od naszej działki,od płotu jest dróżka i las, więc owadow masa ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-02-18 o 14:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A kiedy zaczynacie kupować ciuszki dla maleństwa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Ja własnie myśle kiedy,ale chyba jeszcze z 2 miesiące poczekam,no chybaże teściowa przyjedzie i mnie wyciągnie na łowy ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Ja zaczynam wycieczki na zakupy jak juz wyremontujemy pokoj dla malucha (to bedzie taki pokoj dzienny, kanapa, lozeczko i biorko + oczywiscie jakies ladne funkcjonalne meble). Remont zaczynamy w kwietniu bo wtedy dostaniemy kase z funduszu ktory otworzylismy na przygotowania
![]() ![]() A ty kochana juz cos skompletowalas??? Chwal sie tu szybko ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-02-18 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja pewnie tez za jakieś 2 miesiące zacznę. Sporo kasy trzeba będzie wydać ale za to jaka radość jest potem gdy maleństwo sie urodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ja już niedługo ... tzn planuję mieć całą wyprawkę(albo przynajmniej jej wiekszosc do konca marca) ale ja to z innych powodów...bede miała zajęty kwiecien i maj , a poza tym nie czuje sie najlepiej wiec chyba lepiej miec spokojnie wszystko wcześniej... ty natomiast jak masz kase i czas to zacznij kupować kiedy cos ci sie spodoba....to takie przyjemne ![]() Edytowane przez she 00 Czas edycji: 2010-02-18 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Kochane a jak wasi panowie sie zachowuja w tej (dla niektorych) nowej sytuacji? Mnie zawsze rozwala jak facet sie cieszy na bobaska. Moj mnie czasem rozwala jest taki rozradowany :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój od razu twierdził że to chłopak...i miał rację..... tak na prawdę to do niego to dociera dopiero teraz, tzn dla facetów to sie robi bardziej realne jak widzą już brzuszek, jak widzą dzidzie na zdjęciu..... Mój miał taki moment - po USG połówkowym kiedy dowiedziałam się że jest chłopiec to zostawiłam mu na stole takie ciutkie niebieski buciki żeby się domyślił, i mówił że coś go tak scisnęło za gardło.... Ciekawi mnie też jak generalnie wasi partnerzy/mężowie was widzą/traktują w ciąży Mój widząc moje 90D (wcześniej było 80B) nie może się oderwać i ciągle się pyta jak długo taki biust mi zostanie hihi..... a że przytyłam na razie 6kg tylko ,to nie wyglądam zle, więc wogle jakiś "rozochocony" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
A u mnie tak średnio, niby sie cieszy i zawsze pyta co lekarz powiedział ale nie jest jakoś szczególnie szczęśliwy:-( no ale się nie dziwię bo to wpadka i nam zepsuło wszystkie plany, no ale trudno. Może zmieni podejście jak się maleństwo urodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Fajnie masz, też bym tak chciala żeby mnie mój tż tak traktował. A ja jak coś powiem o ciąży, dziecku to zawsze słysze ze jest jeszcze duzo czasu i nie ma o czym gadać :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja po roku z dzidkiem w domu chce wrócić na studia i dziennie zrobić Mgr. zobaczymy ci mi dzidzi pozwoli ![]() ![]() My się staraiśmy 14 mcy mimo młodego wieku (ja 24 TZ 30) i już myślałam że będzie dramat...a tu dwie kreseczki...także my tez inaczej oboje podchodzimy do sprawy..... ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- dziewczyny spadam do lekarza... coś mi znów ciśnienie skacze mimo że leże plackiem od 6 godzin... musze to sprawdzić...obiecuje sie zameldować jak wróce.. pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
She Mój chciałby synusia, i mnie też się wydaje,ze to chłopak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uważaj na siebie kochana i od razu pisz co lekarz Ci powiedział!!!!!!!!!! Najlepiej jakby Ci dał jakies leki, ja biorę z powodu telepań serca lek i jest dużo lepiej, i mam tętno 77 a miałam 100. mariczui kochana, nei smuć się, na pewno Twój TZ sie bardzo cieszy, niektórzy faceci nie umieją po prostu tego tak okazać, mój jest wylewny a Twój widocznie nie, alena pewno oszaleje na punkcie maluszka, zobaczysz!!!!!!!! Wszystko sie poukłada!!!!!!1 ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Ja to mam skleroze ![]() Kasiu zapomniałam Ci napisac żebyś uwazała na tym rozdaniu nagród na siebie!!!!! I baw się kochana dobrze ![]()
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia do nas leci na wateczek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się
![]() Witam dziewczyny, które mnie nie znają i których ja jeszce nie miałam okazji poznać. Jestem taka happy dzisiaj!Maleństwo kopie jak szalone!Niesamowite uczucie!Wczoraj słuchalismy razem muzyki.Przyłożyłam sluchawki do brzuszka. No i umowilam się na usg na 4 marca.Już odliczam dni! A teraz nadrabiam co napisałyście ![]()
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Carol dzieki że dałyscie znać o nowym wątku!Tak za wami tęskniłam.Już nawet bałam się zaglądać na stary i cokolwiek pisać bo zaczynałam czu c się winna że jestem "farciarą".Mam nadzieję że nasze pozostałe cięzarówki tez zaraz się tu pojawią.
Kasiu ja się też ciesze, że jesteśmy tutaj znowu razem!A co do kopniaczków to juz niedługo na pewno poczujesz.
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana na kiedy Ty masz termin, bo chyba niedługo przede mną?? Powiedz mi czy maluch już normalnie Cię kopie, tak raz po raz czy tak raczej się wypina i pzremieszcza? Kurde, moje to mnie raczej uciska na pęcherz czy gdzieś tam i boli, kopac nie chce jeszcze, tylko sie właśnie tak wypina ![]() ![]() Ja połówkowe mam 9 marca ![]() ![]() Kasiu może zacząc sie wiercić od 15-16 tc, bo Ty chudzinka jesteś ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak jak ja kochanie, farciary niemile widziane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Carol ja czuję takie serie uderzeń więc to pewnie kopniaczki.Jak przykładam rękę to czuję kopnika i potem następnego zaraz
![]() Termin mam na 18 lipca. Widze ,że rozmawiałyscie o łożeczkach.Ja sie powaznie zastanawiam nad turystycznym.Jest chyba bardzo praktyczne, poza tym jak się wyjezdza to maluch ma zawsze swoje łożeczko ze sobą ![]() She ja tez czytałam gdzies o zaletach pieluszek wielorazowych, że są zdrowsze, że łatwiej potem dziecko odzwyczaić od pieluchowania itd.No i tak na chwilę obecną stwierdziłam, że kupię kilka i przetestuje, ale i tak chyba z jednorazowych to zupełnie nie zrezygnuję.Nie da sie ukryć, że są dużo wygodniejsze! Też kupuję już okazyjnie jakieś ubranka.To takie przyjemne.Tylko mam dylemat czy kupowac na rozmiar 56 czy 62 ![]()
Edytowane przez Gosiaro Czas edycji: 2010-02-18 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.