![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: różności - urok przeprowadzki:)
najbardziej interesowałyby mnie książki o tematyce wampiryzmu, wilkołaków, czarownic, aniołów ew. inne fantasy, książki Stephena Kinga, Moore'a. Pozatym szukam : Andrzej Pilipiuk - Czarownik Iwanow, Fabian Dusan - Rytuał tom. 1 i 2, Anonim - Księga bez tytuły i Oko księżyca, Richelle Mead - Moralność Sukuba, Kim Harrison - Umarli Czasu nie liczą, Maja Lidia Kossowska - Więzy Krwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś za: czarna porzeczka 100 ml, minimalne zużycie Demeter, Fig Leaf EDC - 5ml Bruno Banani, Not For Everybody Hermes, Elixir des Merveilles - próbka 1ml - Demeter Rain - próbka 1ml - Demeter Snow - próbka 1ml - Demeter Thunderstorm - próbka 1ml - Demeter Strawberry Ice Cream - próbka 2ml - YSL "Yvresse" - próbka 1ml - Gucci "Envy me" - próbka 1ml - Gucci "Rush II" - próbka 1ml - Lancome Miracle - 5 ml, ubytek ok. 50 % - Lancome Poeme- 4 ml pełna - O de Lancome - 7,5 ml, - Givenchy Fleur d'interdio - na oko 4 ml, ubytek 60% - Eau de Givenchy Paris 90% vol - 4 ml na oko, pełne... chyba bała się otworzyć ![]() - Paloma Picasso - 4,7 ml ubytek 50 %, Gianfranco Ferre In the mood for love Guerlain Idylle - 1 ml, została resztka, na słuch ![]() - Adidas Natural Vitality - 1,2 ml, została resztka, na słuch ![]() Aromatique Aro - 1 ml, minimalny ubytek - Salvador Dali pdt - 1,7 ml, ok.25% ubytek - Esprit collection man - 1 ml, ubytek ok. 50% - Dolce & Gabbana The One - 2 ml, ubytek ok. 40% - Moshino "I love Love" - próbka Sephorowa - Burberry "Brit Sheer" - próbka Sephorowa - Tommy Hilfiger Freedom edt - 50 ml, ubytek 50%, ew do oddania z flaszką - Black Onyx Pure One - 100 ml, ubytek 30%, mogę odlać - Oriflame "Saga" - wygrane w konkursie Ori, całe 30 ml do oddania z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witaj ![]() ![]() Powiedz mi tylko, czy chcesz wymieniać perfumy-perfumy, czy mam patrzeć też na inne rzeczy? Aha, powiedz proszę co by Cię interesowało najbardziej, bo watpię że uda nam się "globalną" wymiankę zrobić ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2010-03-23 o 14:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
korzonek
|
Paletka jest chyba no name, bo nie ma żadnej naklejki na spodzie. Jakaś kiedyś była, ale został po niej tylko ślad. Daty ważności też na niej nie ma.
"to to niebieskie" nazywa się Bronzer Set firmy The Color Workshop. Napisane jest, że jest ważne 18m po otwarciu, a paletka była nieotwierana. Chciałabym za nie np: Hermes, Elixir des Merveilles - próbka 1ml - Demeter Snow - próbka 1ml Moshino "I love Love próbka Lancome Miracle - 2,5ml - YSL "Yvresse" - próbka 1ml Gianfranco Ferre In the mood for love Eau de Givenchy Paris Burberry "Brit Sheer" - próbka Sephorowa co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
korzonek
|
A która paletka? Ta TCW czy no name?
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Nie szkodzi przecież ![]() Mnie w dalszym ciągu interesi to co tam wyżej wymieniłam. Napisz proszę jaką odlewkę Escady byś chciała (max10ml) i co z tego mogłabyś oddać za to wszystko ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Baaaardzo mi zależy na tym Elixirze. Jeśli chodzi o Miracle to mi to nie przeszkadza ![]() ![]() Jeśli za dużo to śmiało mów. Z tym, że musiałabyś mi podesłać atomek/fiolkę, bo nie mam w co odlać ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Ah, no Joanna, to miałam na myśli ;P No jeśli za dużo miniatur to ja sobie mogę wybrać zamiast którychś jakieś próbki i też będę zadowolona ![]() do napisania wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Bruno Banani, Not For Everybody - próbka 1ml raz maźnięta od Agniesia666 - Hermes, Elixir des Merveilles - próbka 1ml raz maźnięta od Agniesia666 - Dior Addict Eau Fraiche - 5 ml (bez testowego psika) z zakupów z Asiuuuuula - Guerlain Idylle - 1 ml, została resztka, na słuch ![]() - Burberry "Brit Sheer" - próbka Sephorowa
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Eyes, na tą chwilę nic nie widzę
![]() Poza tym większość z wymienionych jest w negocjacjach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na tych fotkach które Ci wkleiłam na obu jest NYX Chambord. Fotek z burzujami na ustach nie mam i nie mam mozliwosci zrobienia bo baterie się ładują ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Czyli ode mnie chcesz paletkę + 3 pomadki? Oprócz Freedom podoba mi sie jeszcze: - Moshino "I love Love" - próbka Sephorowa - Demeter, Fig Leaf EDC - 5ml raz maźnięta od Agniesia666 (za wish) - Demeter Rain - próbka 1ml raz maźnięta od poissonivy - Demeter Snow - próbka 1ml raz maźnięta od poissonivy - Demeter Thunderstorm - próbka 1ml raz maźnięta od poissonivy - Demeter Strawberry Ice Cream - próbka 2ml raz maźnięta od poissonivy (za wish) - Gucci "Envy me" - próbka 1ml raz maźnięta od Betty83 - Dior Addict Eau Fraiche - 5 ml (bez testowego psika) z zakupów z Asiuuuuula Chyba że masz coś z kosmetyków kolorowych poza watkiem?? ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Nie ma sprawy. To czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
korzonek
|
To fajowo
![]() Lola, paletka - dla Ciebie ( a Ty nie chcesz jakichś gratisów? wszystko to, co jest z "+" mogę dołożyć) dla mnie - miniaturki Miracle i Givenchy - te które chciałaś, - próbkę Elixiru ![]() mówiłaś, że mogę sobie dobrać próbkę - mogłabym I love love albo śnieżek? Jeśli nie to nie szkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, ale może masz jakieś pełnowymiarowe flaszki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
korzonek
|
Zdjęć tych mazideł ustnych to nie bardzo, bo nie mam do nich dostępu... Ale mogę Ci wszystkie wysłać :P A Hippy Fizz nie znam, więc pewnie by mnie interesowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale nie skuszę się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Ok, to może być Freedom +
- Demeter Rain - próbka 1ml raz maźnięta od poissonivy - Demeter Thunderstorm - próbka 1ml raz maźnięta od poissonivy - Demeter Strawberry Ice Cream - próbka 2ml raz maźnięta od poissonivy (za wish) - Gucci "Envy me" - próbka 1ml raz maźnięta od Betty83 - CK One - 1,2 ml, ubytek ok. 30% - Davidoff Cool Water - 1,3 ml, nowe, całe, w kartoniku - Moshino "I love Love" - próbka Sephorowa ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
chetnie przygarnę piling joanny i jakąś próbkę zapachów
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hmm...
u Ciebie interesowałby mnie róż Isa Dora i odlewka Theoremy... nie wiem tylko czy znajdziesz coś w zamian... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Vea, niestety nie znalazłam nic dla siebie, pozdr
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
kochana nie znalazłam nic co mogłabym wymienić na flowera..
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.