![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dzień Kobiet :((((
ja wogóle jestem płaczliwa.. dodam że on jest młodszy ode mnie 2 lata i często słyszę od moich znajomych, że to co on czasem robi jest naprawdę gówniarskie.. tylko że zależ mi na tym związku..
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- wiesz ja wogóle jestem b. wrażliwą i płaczliwą osobą, chociaż ostatnio wiele udało mi się zmienić.. zależy mi na tym związku, dodam że tz jest młodszy ode mnie o 2 lata.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Umówmy się.
W dobie kalendarzy w komórkach, które same dzwonią i przypominają o datach/rocznicach - zapominanie o nich jest po prostu poniżej krytyki ![]() Nikt nie oczekuje kolii diamentowych co niedzielę, wystarczy głupie złożenie życzeń i uśmiech. To nic nie kosztuje, a daje dużo. A jakieś takie wymigiwanie się, typu ja nie obchodzę albo ja zapominam albo to nie jest ważne to po prostu brak kultury i olewanie i silenie się na durną oryginalność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
szugar, nie no, ja oczekuję co niedzielę a dodatkowe w każde święto
![]() A tak poważnie masz rację, najbardziej mnie wpienia takie: ja nie obchodze, a nie obchodz se facet, mam to w nosie, ale pomysl może, że twoja dziewczyna obchodzi. Zaś tak naprawdę dupska sie nie chce ruszyc, żeby życzenia złożyć albo grosza żałuje na jednego badylka.
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Porazka zapomniec o dniu swojej kobiety.
A kiedy jest dzien mezczyzny?
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-03-09 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak ktoś nie lubi to nie obchodzi i już, co za problemy durne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Nie ma się czym przejmować, wystarczy delikatnie przypomnieć czytaj:wychować sobie osobnika.
![]() Powiedzieć, że Ci się smutno zrobiło, i że Ci zależało.Bez obrażania sie i dąsów. Nota bene na dzień kobiet dostałam życzenia (telefony i smsy) i kupiłam sobie dużego szampana.Wieczorem dostałam czekoladki więc było świętowanie ![]() Jakoś lubię to święto. ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Luba ale zdaniem mojego męża to "komunistyczne święto" i koniec i kropka jak to mówi
![]() ![]() ![]() On wogóle jest dziwny hehe ![]()
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
![]()
Hejka mi też mój facet nie złożył zyczenia bo się w tym dniu pokłucilimy ale nie mam do niego żalu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko wychodząc z takiego założenia, powinniśmy dawać codzienni prezenty bliskim, a nie tylko w np. urodziny (przecież każdego dnia są dla nas równie ważni!). Albo nie dawać ich nigdy, również w urodziny. Rozumiem, że bycie chamskim codziennie i przynoszenie badyla "bo dzisiaj jest dzień wręczania kwiatów kobietom;/" jest bezsensowne. Rozumiem też, że dla niektórych to "święto" jest zwykłym dniem. I ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Moj tez mi nie zlozyl zadnych zyczen z powodu dnia kobiet i to nie jest dla mnie powod do smutku, mysli, ze mnie olewa albo cos innego.. okazuje mi na codzien intensywnie uczucie i to sie liczy dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Do ostatniego dnia chlopaka nie wybaczylabym mojemu chlopakowi gdyby zapomnial o 8 marca... Jestem osoba ktora bardzo dba o swoj zwiazek, jak robie prezenty, to zawsze przemyslane, jesli cos przygotowuje dla mojego Tz to tak, by wszystko bylo "dopete na ostatni guzik" itp. Gdybymktos mi poweidzial, ze moglabym zapomniec kiedykolwiek o jego swiecie,- nie uwierzylabym. JENAK TAK SIE ZDAZYLO!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko że trzeba rozróżnić okazywanie miłości swojej kobiecie na codzień,a od święta,no ale skoro Twoja kobieta lubi byc codziennie obdarowywana i Ty sie na to godzisz to gratuluję ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
![]() i niestety z doświadczenia wiem że jeśli komuś zalezy to stara się od święta jeszcze bardziej niż na codzień, a jeśli komuś nie zalezy to nawet święto nie pomoże ![]() ![]() -->niestety musiałam przekonac się w poprzednim związku boleśnie na własnej skórze żeby to wreszcie przyswoić i zapamiętac ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No ok
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Dla mnie jest różnica i bez przesady nie jestem jakąś materialistką.
Chodzi o sam fakt,lubię takie typowe święta,to jest fajne święto jak dla mnie - Dzień Kobiet.Wiadomo,że na codzień okazywana miłość jest najważniejsza,ale byloby mi b.przykro gdyby mój facet nie złożył mi życzeń z okazji Dnia Kobiet.Oczywiście dla innych może to byc w ogóle nieważne i głupie święto,ale nie oznacza to,że dla mnie jest.Jest dla mnie to ważne święto i będzie i dlatego dla mnie to by była porażka i rozumiem autorkę,że Jej smutno.Ja wypowiadam tylko swoje zdanie,nikogo nie namawiam do zmiany,ale nie oznacza to,że mam się innym tłumaczyć,że dla mnie jest ważne.
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.