Dzień Kobiet :(((( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 15:28   #31
dzolerinka19872
Raczkowanie

Dot.: Dzień Kobiet :((((

ja wogóle jestem płaczliwa.. dodam że on jest młodszy ode mnie 2 lata i często słyszę od moich znajomych, że to co on czasem robi jest naprawdę gówniarskie.. tylko że zależ mi na tym związku..

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

wiesz ja wogóle jestem b. wrażliwą i płaczliwą osobą, chociaż ostatnio wiele udało mi się zmienić.. zależy mi na tym związku, dodam że tz jest młodszy ode mnie o 2 lata..
dzolerinka19872 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 16:50   #32
szugarbejb
Zakorzenienie

Umówmy się.

W dobie kalendarzy w komórkach, które same dzwonią i przypominają o datach/rocznicach - zapominanie o nich jest po prostu poniżej krytyki
Nikt nie oczekuje kolii diamentowych co niedzielę, wystarczy głupie złożenie życzeń i uśmiech. To nic nie kosztuje, a daje dużo.

A jakieś takie wymigiwanie się, typu ja nie obchodzę albo ja zapominam albo to nie jest ważne to po prostu brak kultury i olewanie i silenie się na durną oryginalność.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 17:02   #33
Luba
Zakorzenienie

szugar, nie no, ja oczekuję co niedzielę a dodatkowe w każde święto

A tak poważnie masz rację, najbardziej mnie wpienia takie: ja nie obchodze, a nie obchodz se facet, mam to w nosie, ale pomysl może, że twoja dziewczyna obchodzi.
Zaś tak naprawdę dupska sie nie chce ruszyc, żeby życzenia złożyć albo grosza żałuje na jednego badylka.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 17:26   #34
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem, jak można zapomnieć. W tv, radiu, gazetach i necie trąbi się o tym od rana i trzeba byłoby być eremitą albo jaskiniowcem, żeby nic nie widzieć i nic nie słyszeć.

Poza tym Dzień Kobiet obchodzony jest międzynarodowo, i ja dostałam życzenia od znajomych z Meksyku, Brazylii, Kanady i Wietnamu. Więc gadanie typu "może w jego kraju się go nie obchodzi" jest tylko pocieszaniem

Ktoś, kto nie składa życzeń na Dzień Kobiet po prostu nie chce ich złożyć i tyle

Ja zrobiłabym mega awanturę; tak, nudzę się w życiu Co jak co, ale od złożenia życzeń RAZ W ROKU jeszcze nikt nie umarł.
Ooooo, Szugar. Nie wierzę, że TY byś zrobiła wojnę o brak życzeń w dniu kobiet

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 18:07   #35
krooolewna
Zadomowienie

Porazka zapomniec o dniu swojej kobiety.

A kiedy jest dzien mezczyzny?

Edytowane przez krooolewna
Czas edycji: 2010-03-09 o 18:08
krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 18:23   #36
ouu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość

chyba jutro
Stary 2010-03-09, 19:49   #37
v-x-n
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nie rozumiem, jak można zapomnieć. W tv, radiu, gazetach i necie trąbi się o tym od rana i trzeba byłoby być eremitą albo jaskiniowcem, żeby nic nie widzieć i nic nie słyszeć.

Poza tym Dzień Kobiet obchodzony jest międzynarodowo, i ja dostałam życzenia od znajomych z Meksyku, Brazylii, Kanady i Wietnamu. Więc gadanie typu "może w jego kraju się go nie obchodzi" jest tylko pocieszaniem
Ja jestem w Hiszpanii i tutaj nie było nawet najmniejszej informacji o Dniu Kobiet. Nie obchodzą, a bynajmniej nie jest to żadną tradycją, do której przywiązują wagę. Tutaj 8 marca minął jak każdy inny dzień, nawet bym nie zauważyła. Więc nie jest prawdą, że obchodzi się międzynarodowo. (Portugalia - z tego co mi wiadomo od kolegów - tak samo).
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 20:12   #38
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Umówmy się.

W dobie kalendarzy w komórkach, które same dzwonią i przypominają o datach/rocznicach - zapominanie o nich jest po prostu poniżej krytyki
Nikt nie oczekuje kolii diamentowych co niedzielę, wystarczy głupie złożenie życzeń i uśmiech. To nic nie kosztuje, a daje dużo.

A jakieś takie wymigiwanie się, typu ja nie obchodzę albo ja zapominam albo to nie jest ważne to po prostu brak kultury i olewanie i silenie się na durną oryginalność.
Brak kultury to upominanie się o kwiatka i życzenia...
Jak ktoś nie lubi to nie obchodzi i już, co za problemy durne
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 21:43   #39
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Umówmy się.

Pewnie, tylko, ze dla mnie nie ma o czym przypominac.

Cytat:

Porazka to uwazac, ze dzien swojej kobiety jest tylko kilka razy do roku (urodziny, imieniny, walenie w tynki i swieto gozdzikowo-rajstopowe )

Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
Brak kultury to upominanie się o kwiatka i życzenia...
Jak ktoś nie lubi to nie obchodzi i już, co za problemy durne
A to swoja droga

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 22:03   #40
kasia_1402
Rozeznanie

Nie ma się czym przejmować, wystarczy delikatnie przypomnieć czytaj:wychować sobie osobnika.
Powiedzieć, że Ci się smutno zrobiło, i że Ci zależało.Bez obrażania sie i dąsów.
Nota bene na dzień kobiet dostałam życzenia (telefony i smsy) i kupiłam sobie dużego szampana.Wieczorem dostałam czekoladki więc było świętowanie
Jakoś lubię to święto.
Stary 2010-03-10, 08:53   #41
NiUnIa140588
Raczkowanie

Luba ale zdaniem mojego męża to "komunistyczne święto" i koniec i kropka jak to mówi i żeby niewiem co to zdania nie zmieni

On wogóle jest dziwny hehe

ślub cywilny 30.07.2009

14.08.2010

...Jestem mamusią ...

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3c15nm8gg8hs93.png
NiUnIa140588 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 09:53   #42
Angel2
Przyczajenie

GG do Angel2
Talking Dot.: Dzień Kobiet :((((

Hejka mi też mój facet nie złożył zyczenia bo się w tym dniu pokłucilimy ale nie mam do niego żalu . A twój mogł poprostu zapomnieć , nie znasz facetów :P zapominalscy ale i tak ich kochamy
Angel2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 16:05   #43
jodame
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Porazka to uwazac, ze dzien swojej kobiety jest tylko kilka razy do roku (urodziny, imieniny, walenie w tynki i swieto gozdzikowo-rajstopowe )
Bardzo szlachetna postawa.
Tylko wychodząc z takiego założenia, powinniśmy dawać codzienni prezenty bliskim, a nie tylko w np. urodziny (przecież każdego dnia są dla nas równie ważni!). Albo nie dawać ich nigdy, również w urodziny.

Rozumiem, że bycie chamskim codziennie i przynoszenie badyla "bo dzisiaj jest dzień wręczania kwiatów kobietom;/" jest bezsensowne.
Rozumiem też, że dla niektórych to "święto" jest zwykłym dniem. I ok.
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 16:30   #44
Mmmonique
Raczkowanie

Moj tez mi nie zlozyl zadnych zyczen z powodu dnia kobiet i to nie jest dla mnie powod do smutku, mysli, ze mnie olewa albo cos innego.. okazuje mi na codzien intensywnie uczucie i to sie liczy dla mnie
Mmmonique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 16:55   #45
agnieszka150
Raczkowanie

Do ostatniego dnia chlopaka nie wybaczylabym mojemu chlopakowi gdyby zapomnial o 8 marca... Jestem osoba ktora bardzo dba o swoj zwiazek, jak robie prezenty, to zawsze przemyslane, jesli cos przygotowuje dla mojego Tz to tak, by wszystko bylo "dopete na ostatni guzik" itp. Gdybymktos mi poweidzial, ze moglabym zapomniec kiedykolwiek o jego swiecie,- nie uwierzylabym. JENAK TAK SIE ZDAZYLO!!! On jeszcze dzwoni do mnie (ja bylam za granica) i mowi "a wiesz co dzsiaj jest" a ja mu wymieniam date zdziwiona ze sie pyta No wiec poinformowal mnie i zaczal sie smiac a ja sie odrazu poplakalam. Na szczescie, mam wstanialego faceta, ktory wiedzial jaki kipisz mialam owego pieknego miesiaca, w ktorym jest wlasnie dzien chlopaka. Dzisiaj oboje sie z tego smiejemy ale wtedy czulam sie okropnie... Tak wiec jestem w tanie teraz uwierzyc ze KAZDEMU moze sie zdazyc, wiec sprobuj go tez zrozumiec, moze naprawde wypadlo mu z glowy a za granica nie jest to raczej tak popularne jak u nas. Polecam tez kazdemu, by mniej przywaizywal uwage to tego typu swiat lecz jesli zapomni o urodzinach to wtedy
agnieszka150 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 17:12   #46
kukimonster
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka150 Pokaż wiadomość
Do ostatniego dnia chlopaka nie wybaczylabym mojemu chlopakowi gdyby zapomnial o 8 marca... Jestem osoba ktora bardzo dba o swoj zwiazek, jak robie prezenty, to zawsze przemyslane, jesli cos przygotowuje dla mojego Tz to tak, by wszystko bylo "dopete na ostatni guzik" itp. Gdybymktos mi poweidzial, ze moglabym zapomniec kiedykolwiek o jego swiecie,- nie uwierzylabym. JENAK TAK SIE ZDAZYLO!!! On jeszcze dzwoni do mnie (ja bylam za granica) i mowi "a wiesz co dzsiaj jest" a ja mu wymieniam date zdziwiona ze sie pyta No wiec poinformowal mnie i zaczal sie smiac a ja sie odrazu poplakalam. Na szczescie, mam wstanialego faceta, ktory wiedzial jaki kipisz mialam owego pieknego miesiaca, w ktorym jest wlasnie dzien chlopaka.
Sory, ale
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:03   #47
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
To gratuluję,że Twoja kobieta ma codziennie swój dzień i obchodzicie każdy dzień w roku i świętujecie.
Tylko że trzeba rozróżnić okazywanie miłości swojej kobiecie na codzień,a od święta,no ale skoro Twoja kobieta lubi byc codziennie obdarowywana i Ty sie na to godzisz to gratuluję

Stary 2010-03-10, 19:14   #48
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
To gratuluję,że Twoja kobieta ma codziennie swój dzień i obchodzicie każdy dzień w roku i świętujecie.
Tylko że trzeba rozróżnić okazywanie miłości swojej kobiecie na codzień,a od święta,no ale skoro Twoja kobieta lubi byc codziennie obdarowywana i Ty sie na to godzisz to gratuluję
A czym się różni codzienne okazywanie miłości, od tego odświętnego? Serio się pytam, bo dla mnie nie ma żadnej różnicy.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:40   #49
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodame Pokaż wiadomość
Bardzo szlachetna postawa.
Tylko wychodząc z takiego założenia, powinniśmy dawać codzienni prezenty bliskim, a nie tylko w np. urodziny (przecież każdego dnia są dla nas równie ważni!). Albo nie dawać ich nigdy, również w urodziny.

Rozumiem, że bycie chamskim codziennie i przynoszenie badyla "bo dzisiaj jest dzień wręczania kwiatów kobietom;/" jest bezsensowne.
Rozumiem też, że dla niektórych to "święto" jest zwykłym dniem. I ok.
Cytat:
Sorry dziewuchy, ale czy wy wlasnie stawiacie rownosc pomiedzy okazywaniem milosci, a dawaniem prezentow ? Bo to, bez obrazy, brzmi bardzo czerstwo...

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
A czym się różni codzienne okazywanie miłości, od tego odświętnego? Serio się pytam, bo dla mnie nie ma żadnej różnicy.
Ja sie przylaczam do tego pytania...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 22:09   #50
mo ni fe re
Raczkowanie

moj TŻ jest z Nigerii, i jakoś też wiedział że był u nas Dzień Kobiet, z samego rana dostałam życzenia,
i niestety z doświadczenia wiem że jeśli komuś zalezy to stara się od święta jeszcze bardziej niż na codzień, a jeśli komuś nie zalezy to nawet święto nie pomoże
-->niestety musiałam przekonac się w poprzednim związku boleśnie na własnej skórze żeby to wreszcie przyswoić i zapamiętac
You take me were I've never been
You make my heart go tingelingeling."

Yoruba wifey
mo ni fe re jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 11:12   #51
jodame
Zadomowienie

Cytat:
Sorry dziewuchy, ale czy wy wlasnie stawiacie rownosc pomiedzy okazywaniem milosci, a dawaniem prezentow ? Bo to, bez obrazy, brzmi bardzo czerstwo...
Nie.
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 13:26   #52
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodame Pokaż wiadomość
Nie.
No ok Bo zrozumialem, jakby niezbedna czescia okazywania uczuc byly jakies materialne prezenty, a to oczywiscie mija sie z prawda

Stary 2010-03-11, 18:20   #53
krooolewna
Zadomowienie

Dla mnie jest różnica i bez przesady nie jestem jakąś materialistką.
Chodzi o sam fakt,lubię takie typowe święta,to jest fajne święto jak dla mnie - Dzień Kobiet.Wiadomo,że na codzień okazywana miłość jest najważniejsza,ale byloby mi b.przykro gdyby mój facet nie złożył mi życzeń z okazji Dnia Kobiet.Oczywiście dla innych może to byc w ogóle nieważne i głupie święto,ale nie oznacza to,że dla mnie jest.Jest dla mnie to ważne święto i będzie i dlatego dla mnie to by była porażka i rozumiem autorkę,że Jej smutno.Ja wypowiadam tylko swoje zdanie,nikogo nie namawiam do zmiany,ale nie oznacza to,że mam się innym tłumaczyć,że dla mnie jest ważne.

Stary 2010-03-11, 18:29   #54
masmeli
Wtajemniczenie

Cytat:
Niby rozumiem, ze ktos moze przywiazywac uwage do takich drobnostek, ale jak dla mnie nie ma co przezywac.

U mnie nigdzie nie trabiono, ale pewnie nawet jakby trabiono, to bym zapomnial, bo nie przykladam do tego dnia w ogole znaczenia. Zdecydowanie wole okazywanie uczuc normalnie, a nie na tego typu okazje, 2-3 razy do roku.

Jakby ktos swiadomie, z premedytacja zrobil awanture o cos takiego, to pozytywnie bym zdecydowanie do tego nie podszedl...
Też tak wolę Autorko wątku nie przejmuj się każdemu się może zdarzyć... zapomnieć a czym jest dzień kobiet względem waszych przyszłych miłych chwil

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości