![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przybita ` macocha ` ? :D
dzieki wielknie, napewno z rady skorzystam ..
![]() A co do rad powyzejj, to nie spodziewalam sie tyle zgryzliwych odpowiedzi na moj temat .. : /
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
No bo to nie jest na poziomie takie obrażanie kogoś "suczka" czy "szmata"...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
O cokolwiek spytasz,poprosisz na forum znajdą się tacy,którzy na co dzień nie potrafią wyrazić swojego zdania i wpadną na necik sobie odbić i Cię ocenią i Ci 'doradzą' no i pojadą jak z Tobą jak ze ścierką,wiadomo
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Droga autorko, o ile emocje złości i niechęci są w Twoim wieku (nastoletnim, jak mniemam) dość naturalne, to martwią mnie Twoje skrajnie negatywne wypowiedzi na temat tej kobiety ( "suka" i "szmata"?
![]() Pozdrawiam Edytowane przez Olenia20 Czas edycji: 2010-03-19 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem chyba powinnas ja totalnie ignorowac i to w taki dosc widoczny sposob, jak sie odezwie to jakas mina w jej strone wyrazajaca "ale jestes glupia" i zero komentarza, chyba ze cos na poziomie Ci wpadnie do glowy, ale ogolnie ignorowanie. jesli ona jest z tych wyszczekanych to uwier ze nic jej bardziej nie wyprowadzi z rownowagi.
i zycze wytrwalosci bo po sobie wiem ze to trudno nie wdawac sie w pyskowki. ale czasem tak jest lepiej.
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Klaudiaxd - zgryzliwych? Krytycznych raczej. Ktorym nie powinnas sie dziwic, bo wyzywajac macoche sama stawiasz sie w takim a nie innym swietle.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() No i - skoro autorka szuka tutaj tekstow pod jej adresem, to jest dosyc prawdopodobne, ze jakby co do czego przyszlo, to by mogla zapomniec jezyka w ustach. Swoja droga, ojciec w tej calej historii jest "przerewelacyjny".
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ale ojciec to ojciec. jego sie zwykle kocha i szanuje lub chociaz wybacza bez wzgledu na to co zrobil. (mowie zwykle bo wiadomo ze zdarzaja sie tez sytuacje w ktorych i to nie jest regula)
co innego obca kobieta ktora wtargnela w nasze zycie z buciorami i zabrala rodzica. przypomne, ze nie znamy sytuacji i moze historia naprawde byla tu mocno nieciekawa. dlatego troche rozumiem atakowanie jej, zwlaszcza jesli autorka ma powiedzmy lat nascie. co nie znaczy ze przyznaje ze ma to jakis sens.
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A zmusza Cię ktoś żebys jeździła do domu ojca i macochy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
problem jest w agresji macohy.jeśli byłaby dobrym czlowiekiem to możnaby wytłumaczyc rozwód w racjonalny sposób.wszystko zależy od podejścia do człowieka.a tak? jest silną osobą,ktora może narobić wiele złego w postrzeganiu młodego człowieka. ech,żeby ten świat był sprawiedliwy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Jeśli nie wiesz co odpowiadać, to olewaj ją i tyle.
Raczej nikłe szanse, że ojciec polepszy wasze stosunki.
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja bym ograniczyła wizyty , albo poprosiła ojca o planowanie czasu we własnym gronie i ciekawe jego spedzanie. Po kij siedziec w domu i słuchac zgryzliwych komentarzy obcej baby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja sie zgadzam z wyrakiem
na miejscu autorki pogadalabym z ojcem powiedziala ze mnie boli zachowanie macochy i powiedziala ze nie bede do nich jezdzic dopoki on jej nie ustawi
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, po słownictwie widać, że obie strony mogą mieć coś za uszami...
Po drugie - moja znajoma, na prośbę dziecka, ograniczyła sądownie swojemu byłemu mężowi możliwość widywania się w obecności macochy. Dziecko bało się jeździć do ojca, bo jego nowa żona, powiedzmy, że była miła inaczej... ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu potrzebna jest tylko dobra wola obojga rodziców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.