|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Bardzo pilnie!!!
7) wiosenne botki QUAZI rozm.40 dł.wkładki 26cm raz założone stan IDEALNY
BECKHAM- Intimately Night 28/30ml cos u mnie?
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
BECKHAM- Intimately Night 28/30ml DERMEDIC CAPILARTE- odżywka wzmacniając włosy normalne i przetłuszczające się NOWA? |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
a moze zamiast giordani doloylabys VICHY Normaderm ?
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
* VICHY Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości NOWY znajdziesz coś u mnie ??
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1269801520
link do mnie:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423327 |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Tym razem nic
Staram się na razie skompletować swój wish
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się pasek -czarny z GALERII CENTRUM, nowy z metką i tabletki aplefit.
Jaka długość paska? I data ważności tabletek? Jeśli wypatrzyłabyś coś jeszcze chętnie przyjęłabym Cool Water.
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
* SORAYA MAXIMA- duo krem na zaczerwienienia (seria naczynkowa) tylko przetestowany
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za normaderm? bardzo mi zależy
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że mogę oddać Ci te wszystkie rzeczy, tylko tego jabłuszka czarnego nie mam, zostało tylko kremowe, chciaż dziewczyna do której mam je wysłać nie daje znaku życia, więc możliwe że będzie
![]() chciałabym w zamian ten normaderm i moze perfumy beckham? albo cos z ciuszków wypatrzę ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- w ciuszkach podoba mi się ta czerwona koszulka nocna ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ok a jesli będzie to czarne jabłuszko to jak sie wymienimy? te moje wszystkie rzeczy za Twój normaderm i beckham może być? ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ok to jak bedę cos wiedziała w sprawie tego jabłuszka to dam znać
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
tabletki wspomagające odchudzanie APLEFIT 97/100szt ? proszę o odp u mnie ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- pomyśl, pomyśl tuszy mam kilka, więc mogę poczekać
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
na ile wyceniasz krem
?
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
ta dziewczyna od jabłuszka
pisała, że paczkę wysłała, więc zobaczymy czy dojdzie...w każdym razie u mnie jest duża dokładka ciuszków, może coś wybierzesz dla siebie
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
jednak mam ten czarny wisiorek
zaglądnij jeszcze do ciuszków i daj znać na priv jak z nasza wymianką
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-05-25 o 18:08 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
czyli pierścionek, jabłuszko czarne, stringi, Ice Oriflame, cień do powiek za normaderm, tabletki HA-PANTOTEN i ta czerwona koszulka nocna?
dobierz sobie coś jeszcze jeśli chcesz, bo tego żelu pod prysznic już nie mam ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- aha no to mi przykro bo ja dla Ciebie trzymałam wszystko...za pierścionek, jabłuszko, cień, stringi i oriflame ice chciałabym ten normaderm, tabletki i ta koszulkę, jeśli ją wymienisz to chcę perfumy kylie albo cool water i normaderm, daj mi znac do jutra do 17, bo jutro będę wysyłała paczki i jakbyśmy się dogadały to Twoja też by poleciała
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Podobały Ci się u mnie 2 książki.
Nadal jesteś zainteresowana, bo nie odpowiedziałaś.
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
pierścionek 70 zł, jabłuszko 6 funtów, więc jakies 30 zł, cień stirngi i oriflame ice to ok. 60 zł, myślę że normaderm i cool water / te tabletki i koszulka będzie cenowo podobnie
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
w aptece nowe mniej kosztuje :P ale pomyślę
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego właśnie tej koszulki nie chcę, tylko tabletki, cool water i normaderm, wtedy będzie idealnie moim zdaniem
jak myślisz?
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
biała, faktura skóry węża, srebrne elementy
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- aha i powiedz mi jakie chcesz jabłuszko, całe czarne czy czarne ze złotym brokatem? |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
to jak? które bierzesz? Torebkę też byś chciała?
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo teraz opocz normadermu wpadlo mi tez w oko: * VICHY emulsja matująca do twarzy z filtem SPF 50, nowa, 40ml (emulsja była nieudanym prezentem i leżała w szufladzie jakieś 2 miesiące, ma podniszczony kartonik) |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko jest w stanie idealnym, nie było używane, z kremowego troszkę lakier schodził dlatego -bdb, to czarne jest praktycznie nowe. a co do torebki to mam satynowa kopertówkę w kolorze właśnie takim szarym, stalowym, dołączam zdjęcie ( tylko tyle mogłam zdziałać moim telefonem). jest do niej taki długi srebrny łańcuszek, miałam ja ze sobą raz na weselu więc jest jak nowa
![]() Załącznik 3143072 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

Staram się na razie skompletować swój wish