![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki, półprodukty
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Bardzo bym chciała Aliena oraz Lolitę Midnight. Z tego co wybrałas to Johna mam próbkę ok. 1ml, L Lolity i Hypnose mogę zrobić od 1-4m ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- To może tak: 4ml LLL, 1 Hypnose, 1ml Galliano za 3ml Aliena, 2ml Lolity oraz 1 ml Lalique ( żeby się ml zgadzały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
hej
![]() - Dark Extacy, La Perla - Black Cashmere - Habanita (może być troszkę więcej) - Escada, Into the blue EDP Z Twoich wishów mam Etro Ambrę zachomikowanę odleweczkę 5 ml - mogę się podzielić. Może wypatrzyłabyś coś w moim wątku poza tym? Odpisz proszę u mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- w sumie mam jeszcze inną odlewkę 8 ml Ambry, więc mogłabym oddać nawet całe 5 tej ![]() A ile możesz oddać Habanity? chętnie przygarnęłabym 5 ml na porządne testy...
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() SLP bym wypróbowała ale data ważności upłynęła w tamtym miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Freyyka, Lili99, Sugarfree87 paczuchy dzisiaj do Was poszły
![]() EDIT: I przepraszam jeśli komuś się rozmarze napis na naklejce na odlewkach. Dopiero po zaklejeniu wszystkiego się zorientowałam, że popodpisywałam odlewki do Was rozmazującym się długopisem ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-04-12 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Lynn, dzisiaj wysłałam do Ciebie paczuszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witaj, przygarnęłabym chętnie paczulę i liście figowe. Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Spodobało mi sie kila rzeczy:
- puder bambusowy z jedwabiem (BU) – odsypka do 5ml - puder perłowy (BU) – odsypka 2ml - Boots, odżywka w sprayu kokos i olejek migdałowy (z wymianki) - żużycie jak na zdjęciu, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-23...-migdalowy.htm
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Waszych wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Będę wobec tego czekać na wieści o paczuli i Twojej decyzji. Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Mi pasuje ![]() Creme Puff i Czech & Speake No. 88 i Neroli za 5ml L'Or de Torrente, odżywka w kapsułkach GAL 1 listek, 3/4 złuszczającego peelingu Garnier, puder bambusowy z jedwabiem BU 5ml, puder perłowy BU 2ml. Jeśli dla Ciebie to ok to proszę o PW ![]() Może jeszcze jakiegoś próbasa Cz&S dobierzesz? Bo mi się wydaje, że będziesz stratna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Avon, Incandessence 50ml - żużycie ok. 2ml (zdjęcie) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj poszły przesyłki do: Fenris i Pearlania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
hop hop...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Nadal mam chętkę na paczulę i figę, mam też smak na próbkę Habanity.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Z atomków mam w tej chwili jedną ostatnią 15-tkę. A Ty masz jakieś atomki albo fiolki 2.5 ml? Bo ostatecznie mogę przystać na 5ml Jadorka i 5ml testowego Fuela ale niestety atomkami nie dysponuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu, może być do fiolek po 4ml.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Zainteresowały mnie u Ciebie:
Annayake, Miyako EDP ok. 3,7-3,8ml (atomek) (ale już chyba zajęte) - Organza (lub odlewka 5ml) - Chaos, Donna Karan (kropelka na spróbowanie jeśli jeszcze jest) A może planujesz jakąś dokładkę? ![]()
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o Dark Extacy - akurat wczoraj kupiłam odlewkę
![]() |
#59 | ||||
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Zainteresowały mnie:
- L’or de torrente - Kenzo Amour - Indian Holi - Organza (lub odlewka 5ml za coś fajnego) - Creme brulee 1ml Masz może coś jeszcze co mogłoby mnie zainteresować? ![]() Jakby wymianka doszła do skutku mogłybyśmy też coś pokombinować z zamówieniem atomizerkowym ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() A masz może jakieś próbki perfum? ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
- Lancome Miracle forever 1ml - Casmir Choparda 10ml - Aquolina Wanilia i Pomarańcz (ok.8ml) Tylko teraz za mało z mojej strony ![]() Ile chciałabyś tej maski i pudru ryżowego? ![]() (ja też muszę wziąć się za testy, mam kilka rzeczy co do których nie jestem jeszcze pewna ![]() Właśnie zrobiłam małą aktualizację ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- J.w. zrobiłam aktualizację ale chyba nie zauważyłaś dopisku ![]() ![]() Maski mam dużo bo niedawno ją kupiłam więc mogę oddać sporo ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Stoi ![]() Idź się wpisz na atomizerki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2010-05-02 o 16:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.