![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ArtDeco, Inglot, Avon........
Wątek nieaktualny
Założyłam nowy wątek, ponieważ ze starego wymieniłam sporo kosmetyków i zrobił sie bałagan. Zapraszam do nowego wątku. ![]() Ciało: 1. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa - nie ma 2. Ujędrniający tonik do ciała Solutions Avon - 150 ml - nowy 3. Luksusowy balsam nawilżający do ciała Today Tomorrow Always Avon - 150 ml - nowy - nie ma 4. Brązujący balsam do ciała Perfect Body Cztery Pory Roku - 250 ml - użyty 1 raz 5. Krem do stóp antyperspirant Exclusive - 75 ml - została połowa Twarz: 1. Baza pod makijaż Giordani Gold Oriflame - 30 ml - tylko wypróbowana na ręce - nie ma 2. Podkład (303 - True Nude) Rimmel - 30 ml - nowy 3. Rozświetlające perełki do twarzy Face Pearls Avon - 22 g - użyte 2 razy - nie ma 4. Puder sypki Shine Stars Virtual Joko - 10 g - nowy Oczy: 1. Baza pod cienie do powiek Joko - 5ml - użyta 1 raz 2. Cień sypki Sunstone Gosh - nowy - nie ma 3. Cień brązowy nr 340 ArtDeco - użyty 1 raz 4. Paletka 3 cieni brązy Inglot (463, 461, 390) - użyte 1 raz - nie ma 5. Potrójne cienie do powiek Smoky Eyes Bourjois - brązy (1902) - użyte 3 razy - nie ma 6. Trio - aksamitne cienie do powiek Sensique (3-124) - użyte raz 7. Odsypka cienia Mac (fiolet) Dłonie: 1. Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się Avon - nowy - nie ma 2. Rozgrzewający peeling do skórek Avon - nowy 3. Żel do usuwania skórek Sensique - nowy - niema 4. Paski do frenchu (116 pasków) Avon - nie ma Różności: 1. Mini masażer do ciała Avon - nowy 2. Notes z różową wstążką Avon - nowy 3. Ramka na zdjęcie panterka - nowa 4. Męska duża kosmetyczka Avon - nowa 5. Pedzelek do różu Bourjois - nowy 6. Posrebrzana bransoletka - nowa 7. Posrebrzany łańcuszek z przywieszką Swarovski Avon - nowy 8. Zestaw 3 pędzeklów do makijażu Avon - nowe 9. Duża biała torba - nowa 10. Biała torebka w kwiatuszki - nowa ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-05-25 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ArtDeco, Inglot, Avon........
witaj
![]() nie piszesz że ewidentnie nie chcesz ciuchów więc zaryzykuje ![]() 1. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa 2. Rozgrzewający peeling do skórek Avon - nowy 1. Baza pod cienie do powiek Virtual Joko - 5ml - uzyta 1 raz 1. Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się Avon - nowy ajjjjjj, wybacz nie wiedziałam że jeszcze nie skończyłaś;/ przepraszam;/
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-03-20 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Próbki:
- 1 x make up Astor (odcień 301) - 1 x krem odbudowująco-wygładzający na dzień Lirene - 1 x krem intensywnie nawilżający hipoalergiczny Nivea Baby - 1 x krem różany intensywnie nawilżający na dzień (skóra dojrzała, sucha i normalna) Ziaja - 1 x krem aktywnie liftingujący na dzień przeciw starzeniu się skóry (do każdego typu cery) Dermika - 1 x podkład wygładzający zmarszczki (35 Sand) Flexilift Teint Vichy - 1 x podkład liftingujący z serum przeciwzmarszczkowym (220 Sand Beige) Loreal Paris - 1 x potrójna próbka - Upiększający krem nawilżający - Rozświetlający krem pod oczy - Upiększający żel peelingujący (do każdego typu cery) Nivea Visage Natural Beauty - 3 x odżywka do włosów Intensywna Regeneracja (włosy suche, łamliwe i zniszczone) Nivea Hair Care - 3 x podwójna próbka - Odżywczy krem nawilżający na dzień - Łagodny żel do mycia twarzy (cera sucha i wrażliwa) Nivea Visage - 1 x Slim-Koncentrat 3D (wyszczupla, modeluje, redukuje cellulit, ujędrnia) Dermika - 2 x Multiregenerujący krem nawilżający do cery suchej i bardzo suchej Dermika - 1 x Bioaktywny krem ujędrniający z peptydami IQ pod oczy i na powieki Dermika - 1 x Krem ujędrniający przeciw zmarszczkom 30+ Ziaja - 1 x Odbudowujacy krem-koncentrat na dzień 55+ Eveline Cosmetics - 1 x Ujędrnianie & Blask na dzień DNAge Nivea Visage - 1 x Krem do pilęgnacji dzieci i niemowląt Ziajka Ziaja - 5 x Intensywna kuracja antycellulitowa Avon ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-04-22 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuje mnie: 4. Paski do frenchu (116 pasków) Avon 1. Mini masażer do ciała Avon - nowy 1. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za krem do stop, cienie artdeco, cienie inglot, cien gosha, baza pod cienie, baza giordani, ramka na zdjecia?
![]() |
#6 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa 3. Cień brązowy nr 340 ArtDeco - uzyty 1 raz 4. Paletka 3 cieni brązy Inglot - uzyte 1 raz (jakie to dokładnie?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa 2. Ujędrniający tonik do ciała Solutions Avon - 150 ml - nowy 3. Luksusowy balsam nawilżający do ciała Today Tomorrow Always Avon - 150 ml - nowy 1. Baza pod cienie do powiek Virtual Joko - 5ml - uzyta 1 raz 1. Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się Avon - nowy 2. Rozgrzewający peeling do skórek Avon - nowy 3. Żel do usuwania skórek Sensique - nowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post17855246 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Dobrze, ze sie przypomnialas.
![]() 3. Rozświetlające perełki do twarzy Face Pearls Avon - 22 g - użyte 2 razy 4. Paletka 3 cieni brązy Inglot (463, 461, 390) - użyte 1 raz probka: - 1 x trzy kroki Clinique Problem w tym, ze za baze MACa i adidasa zarazem to troche za malo. A czy nie chcialabys np bazy ArtDeco zamiast MAC? Albo cos jeszcze innego?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Akurat bazę AtrDeco juz mam, a bardzo zależy mi na Mac. Nie znajdziesz nic więcej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-03-21 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Ps. Swoja droga musze pochwalic nowy watek. Wszystko jest przejrzyste i latwe do czytania. W niektorych watkach naprawde ciezko sie polapac co i jak, wiec bardzo mi sie podoba Twoj pierwszy post ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za pochwałę
![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2010-03-21 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, coś u mnie za:
Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa Baza pod cienie do powiek Virtual Joko - 5ml - użyta 1 raz Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
7medeis, inez84_13, XNyaaX, Ceith, Mirelkaaa, kafetka niestety nic
![]() misianka u ciebie podoba mi się: - Today Tommorow Always, EDP, Avon, pierwotna pojemność 50 ml, zużycie jak na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ok nie ma sprawy czekam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
a wyłudzę ![]() Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się Avon - nowy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to ja rezygnuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję cieni ArtDeco różnych
![]() ![]() Aha, masz może gdzieś foteczkę? Czy to są takie maluchy - pojedyncze bez pudełka czy w pudełeczku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za jeden z tych kosmetyków lub oba?
1. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa 3. Rozświetlające perełki do twarzy Face Pearls Avon - 22 g - użyte 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za :
3. Rozświetlające perełki do twarzy Face Pearls Avon - 22 g - użyte 2 razy 2. Rozgrzewający peeling do skórek Avon - nowy
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Pysiak, jednak się nie zdecyduję
![]() Może następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Ujędrniający tonik do ciała Solutions Avon ?
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za:
1. Intensywna kuracja antycellulitowa Anew Clinical Avon - 150 ml - nowa 2. Ujędrniający tonik do ciała Solutions Avon - 150 ml - nowy 3. Luksusowy balsam nawilżający do ciała Today Tomorrow Always Avon - 150 ml - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.