|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co dla kobiet jest najseksowniejsze?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie głównie zapach, głos i pewność siebie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
zapach, usta, brzuch,uda
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Osobowość:
Inteligencja, poczucie humoru. Wygląd: Twarz: Uwielbiam chłopięcą urodę Mały nos, dołeczki w policzkach, ładne proste zęby. Oprócz tego uwielbiam też pełne usta (świetne do całowania ). Uśmiech!Ramiona: Koniecznie szerokie! Tyłek: Nieduży, zgrabny. Nie lubię "płaskotyłkowia" Klatka: Męskie "cycochy" obowiązkowe. Nie lubię wklęśniętych klat :P W ten oto sposób opisałam mojego ukochanego :P Niech jeszcze tylko odrobinę schudnie
Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2010-04-11 o 16:42 |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Obowiązkowo jak u każdej chyba z Was zapach : )
Mój tż ma taki 'pociągający', że z miłą chęcią się do niego wtule.. i nie wiadomo co jeszcze : p wygląd myślę, że też się liczy mimo tego co niektóre z nas mówią. dobra sylwetka też robi swoje zadbane dłonie, włosy, chyba każda z nas to lubi : ) |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
uśmiech i inteligencja <3
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Poza osobowością ( w tym inteligencja, poczucie humoru, bycie szarmanckim, wyczucie i wiele innych cech) to z powierzchowności:
-zapach... uwielbiam jak Tż pięknie pachnie -męski głos. Nie da się go opisać, ale ah... mega seksi. -dłonie. Tż ma delikatne dłonie (jak pianisty )długie szczupłe palce. No i przed wszystkim czyste i zadbane. Zawsze zwracam uwagę na dłonie.-zarys szczęki. Lubię męskie kwadratowe rysy -oczy Zawsze zwracałam na to uwagę.-uśmiech i usta. Lubię pełniejsze usta, ale nie bardzo duże, ładny uśmiech -szerokie ramiona -wzrost. Lubię wyższych facetów około 180-190cm
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Obiema ręcamy się podpisuję
|
|
|
#39 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ciemne oczy i długie rzęsy, a co za tym idzie - mądre, ciepłe, głębokie spojrzenie...Jak mój facet tak na mnie patrzy to mam "kisiel w gaciach"
![]() Poza tym gęste włosy, lekko rozczochrane, szerokie ramiona, ładny brzuch, duże, szorstkie dłonie. Dodałabym jeszcze: jak facet gra na instrumencie. Mój TŻ to muzyk i uwielbiam patrzeć jak gra na perkusji/pianinie/gitarze...*_* |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Inteligencja, pasja (i ten wzrok, gdy mówi o niej), zapach i higiena.
Z części ciała... szerokie plecy. aha! i zdecydowanie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O i ogólnie facet musi być "większy" ode mnie. Ja mam nadwagę, i źle bym się czuła z bardzo szczupłym delikatnym chłopakiem. A jak Tż jest wysoki, postawny "duży" (nie gruby, ale taki rozrośnięty w barach, i troszkę ciałka) to czuję się przy nim bardzo fajnie, swobodnie I mogę nosić jego swetry i koszule i każda jest za duża A z takiego szczygiełka to koszulę miałabym za małą![]() Poza tym lubię jak on z tyłu stoi i mnie przytula a ja się taka malutka w jego ramionach czuję
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus jak powiedziały już wizażanki głos faceta no i poczucie humoru.
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mój chłopak jest mojego wzrostu a też lubię duuuuużych facetów jak carrie i big w seksie w wielkim miescie - on ją nosił na rękach i była przy nimtaka drobiutka - tez mi się coś takiego marzyło ... ale i tak ON jest całkowicie i absolutnie niesamowicie niesamowity
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Hej agaafurm
![]() Ciało: - zadbane dłonie, - ciemna karnacja, - ta 'kreska' na przedramieniu, gdzie skóra jest najbliżej kości, hm, ta od zewnątrz, tuż pod mięśniami przedramienia (oj, zamieszałam, ale mam nadzieję, że da się zlokalizować ),- proste, zgrabne nogi - zgrabny tyłek, i coś, czego nie da się sprawdzić, chyba że jest lato ![]() - ładnie wyrzeźbione plecy, - lubię, gdy mężczyzna jest wyższy, dużo wyższy ![]() I dusza (no, nie tylko ):- inteligentny, - opanowany, - stanowczy, ale nie uparty, - czuły, - szarmancki I to, co dosyć często się powtarzało: zapach i głos
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-04-11 o 19:11 |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja też nie lubie długich włosów, zaakceptuje każde byle nie długie... to mi się kojrzay z kobietą, tkwi głęboko we mnie i po prostu nie podoba mi się to, BARDZO.
![]() najseksowniejsi wg. mnie sa mezczyzni bardzo krótko przystrzyżeni, raczej jestem pod tym względem staroświecka xd
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
ciekawa osobowość (inteligencja, zainteresowania) i ładna sylwetka (raczej szczupła ale umięśniona)
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
zapach
tyłeczek
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Aggafurm za co dostałaś ostrzeżenia?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
za wulgarne słownictwo
w temacie o chłopaku który ma kompleksy, 3 podstrony dobrych rad, a on nadal, że jest gruby i brzydki, i nic się nie da z tym zrobić, więc napisałam mu brzydko, że może ma racje, skoro tak chce to usłyszeć. I dostałam ostrzeżenia, ale obiecuje poprawę i proszę o rozgrzeszenie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
hmm...
-łydki! obrzydzają mnie takie wychudzone, patykowate łydki, za to mam świra na punkcie tych ładnie wyrzeźbionych (ale bez przesady ;D) - pupaa zgrabna - błyskotliwość i cięta, ale inteligentna riposta. - głos...zniewala mnie jak mężczyzna jest takim potężnym basem...mrrrr
|
|
|
#52 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tak, taaak! ) a juz myslalam, ze tylko ja mam takie male zwichrowanie na tym punkcie wyrzezbione, umiesnione meskie lydki swietnie sie prezentuja ![]() a tak poza tym to: zapach, glos, oczy, dlonie. osobowosc: inteligencja <3 i poczucie humoru, to przede wszystkim
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
cała masa rzeczy
większość już została wymieniona.ostatnio ktoś o mały włos nie uwiódł mnie w tańcu. sposobem poruszania, zapachem, spojrzeniem, oddechem i bliskością.
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Tak czytam Wasze wypowiedzi i potwierdza się to, że są baaaardzo różne gusta. ;P
Co dla mnie jest najseksowniejsze? jeśli chodzi o wygląd to: -uśmiech. <3 -kości policzkowe. -tyłek ;P -dłonie - lubię takie 'masywne', mocne dłonie. i wiem! -mocno widoczne żyły na rękach - Mój takie ma, jeeejku, to jest taakie meskie. ![]() -i osobiście nie tarza mnie w ogóle baardzo umięśnione ciało, etc. nie potrzebuję kaloryferów - lubię brzuszki. ![]() uwielbiam wyższych od siebie facetów. ![]() i jeśli chodzi o charakter: -cięta riposta - w tej kwestii z Moim TŻ'tem dobraliśmy się idealnie. -poczucie humoru. -uwielbiam jak facet się o mnie troszczy. jak przepuszcza w drzwiach itd.-spontaniczność - czyt. nagle jestem przewieszana przez ramię i zanoszona gdzieś. ;D
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie z części ciała to męskie plecy, tyłeczek, łydki i taki dwudniowy zarost (uwielbiam)
![]() a z tych "duchowych" to inteligencja, poczucie humoru i pewność siebie ![]() a mój Tż posiada wszystko co najseksowniejsze :P |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
takie "dogryzanie" SOBIE też może być sexy, ja bardzo lubię "walczyć słownie" z jakimś chłopakiem
również nie lubię mięśniaków ;/ podoba mi sie proporcjonalne, wmiare szczuple cialo. uwielbiam "sciezke milosc" (wloski od dolu do pępka ), calkowicie aseksualni są dla mnie metroseksualni, wypinrzeni mezczyzni, oksy, torba na ramie, wymuskany - a fe!Ja wolę mężczyzn w stylu "farmera" (jeans+koszula), "biznesmena" - garniak, i tzw. luz blues, nie lubie takich lalusiow ubranych jak projektanci mody lub zwariowani malarze ;/;/;/ brak im męskości kompletnie.
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Ramiona
Nie za szerokie, nie za wąskie, idealne Czyli cały mój facet
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
zapach... jest jeden ktory uwielbiam
a tak poza tym to meskie plecy kosci policzkowe ciemne oczy Edytowane przez sylllvia89 Czas edycji: 2010-04-12 o 20:19 |
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
jego wieczne zainteresowanie i dbałość o mnie,
to, że potrafi się obudzić w nocy tylko po to by się ze mną kochać, to, że nie potrafi utrzymać rąk przy sobie gdy przechodzę obok i tuli, głaszcze, całuje... to, że jest mądry i doceniany również przez innych, kompetentny, że ma świetne ciało, męska twarz, jest czysty i pachnący- sobą.... gdzie jesteś Wyśniony?! ;D
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Pewność siebie (taka zdrowa), taka męskość, ale oczywiście bez przesady. Czułość połączona właśnie z takim zdecydowaniem, to super sprawa. Lubię jak facet potrafi sobie radzić, jest dobrze wychowany, wie jak się zachować w każdej sytuacji i nie łatwo wpędzić go w zakłopotanie. No cóż, nieśmiali, zakompleksieni meżczyźni nie mają u mnie szans.
Poza tym z cech fizycznych... Szerokie, silne ramiona. Nie lubię chudzielców, kulturystów też nie. Lekko śniada cera. Fajny głos. Dobrze zbudowane łydki, nie wiem czemu ale kręcą mnie łydki ![]() Słodki uśmiech. Brązowe oczy Koszule u mężczyzn...! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

Mały nos, dołeczki w policzkach, ładne proste zęby. Oprócz tego uwielbiam też pełne usta (świetne do całowania
). Uśmiech!

a też lubię duuuuużych facetów
ale i tak ON jest całkowicie i absolutnie niesamowicie niesamowity
masz prawo wiedzieć co jesz.