|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co dla kobiet jest najseksowniejsze?
Witam drogie panie!
Jest juz topik " Co dla faceta jest najseksowniejsze?". To teraz moze odwrocmy role i pomozcie mniejszosci plciowej na forum, nam - mezczyznom w zdobywaniu nieodkrytych miejsc u swoich partnerek ![]() Z pozytywnymi pozdrowieniami
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co dla kobiet jest najseksowniejsze?
nie wiem jak wy, ale przede wszystkim wszystko zależy od zapachu... mój TŻ pachnie tak ,że czasem mam ochote się na niego rzucić i skonsumować go tu i teraz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
umysł
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo tak! ZAPACH! To podstawa w bliższym kontakcie, coś, co pociaga i sprawia, że aż chce się zamruczec... ![]() A w pierwszym kontakcie- uśmiech i oczy
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Inteligencja u faceta jest strasznie seksowna
![]() Jak dla mnie.... I poczucie humoru
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
To jak pachnie, to jak patrzy.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zapach ciala
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
różnie to bywa. :P
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
aaah! ten wzrok gdy patrzy, takim namiętnym wzrokiem. xD!!! kocham....
no i dołączam się do dziewczyn wyżej Zapachh.!
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
zadbane paznokcie i stopy. Panowie pamiętajcie o tym!!!!!!!
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
inteligencja jest najbardziej sexy
![]() tak to całość-ja lubię włosy,sylwetkę ogólnie ,brak brzuszka musi być czyściutki :P ,ładnie pachnieć |
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- chód, sposób poruszania się taki męskiiii - dłonie - 3 dniowy zarost na estetycznie ubranym mężczyźnie - styl ubierania się (preferuję zarówno "skejtowy" jak i "garniturowy" czyli raczej skrajności, nie przepadam za niczym pomiędzy) - inteligentna, pewna siebie rozmowa - wszelakie gesty w stylu odsuwanie krzesła, przepuszczanie w drzwiach, pomaganie przy wsiadaniu do samochodu, stawianie w klubie/restauracji, szarmanckie zachowanie ściśle wiąże się z umiejętnością komplementowania i respektowania mnie - pewność siebie, stanowczość w działaniu, robienie tego czego pragnie, dążenie do celu. nie moglam sie zdecydowac na 1 rzecz
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
zapach, inteligencja, sposób bycia.
No i chyba jest już coś podobnego: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...%EAci+facetach
Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words Edytowane przez boinnenazwybylyzajete Czas edycji: 2010-04-10 o 20:02 |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
inteligencja. zawsze mnie to pociągało w moim TŻ. o tak.
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
sexowne może byc wszytko...i tak jest u mojego chłopaka, wszystko jest oki
natomiast mam fioła na punkcie nosów takich arabskich, zaokrąglonych np jean reno,figo,ale bez przesadyoczy-lubie ciemne w ciemnej oprawie, cygańskie usta-pełne tak miło całuje się poduszeczki a nie kreski nie lubie-piwnych brzuchów, to zaniedbanie, szpanerskiego chodu z "tv pod pachami" to bardzo trudno wybrac najsexowniejszą część.... |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ten męski zapach i seksowny umięśniony tyłeczek
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
u mojego faceta to hmm jego pełne usta(ma większe od moich
),piękny uśmiech-proste i białe ząbki ,kilkudniowy zarost
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
ja mam za to hopla na punkcie chłopięcej urody i lekko potarganych włosów.
i zawsze okręciły mnie okulary to trochę zabawne, bo jakoś podświadomie wybierałam chłopaków z wadą wzroku - a później okazywało się, że noszą soczewki i np.muszą je z różnych powodów odstawić. obecny TŻ nie nosi, ale ostatnio coś narzekał na oczy, więc kto wie... ![]() a tak poza tym - chcecie powiedzieć, że nie zwracacie uwagi na TYŁEK?! zgadzam się też, że choćby koleś był najpiękniejszy, jeśli ma pustostan zamiast głowy wszystkiego się odechciewa. |
|
|
|
|
#20 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Inteligencja, pewność siebie, szarmanckie podejście do kobiety. I jeszcze kilkudniowy zarost
O czystości nie wspominam, bo to chyba oczywiste.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
na tyłek za specjalnie nie zerkam, bo musiałabym widziec go bez majciochów
ale...pupa mojego chłopaka jest jak z reklamy, fakt lata grał w piłkę i niejedna laska moze mu tej pupy zazdrościć, twardy,mały i ma takie wklęśniecia po bokach...no miodzio
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Inteligencja i wiedza! To jest mój no.1
(znam kilku "inteligentnych, ale leniwych" - i nie da się z nimi o niczym porozmawiać. Natomiast rozmowy o polityce, gospodarce, religii z inteligentnym, oczytanym mężczyzną... uwielbiam!!!)Głos Zapach. Szarmanckie zachowanie (wtedy mój "współczynnik kobiecości" gwałtownie rośnie )Higiena i dbanie o kondycję - mięsień piwny wykluczony. ja też nie mogłam zdecydować się na jedno
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Spojrzenie - takie hmmmm nie wiem jak to nazwać - (sypialniane???),dłonie,z adbane ząbki...
No i jak większość dziewczyn-zapach...
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Inteligencja a z części ciała..nadgarstki! serio
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Głównie oczy, uśmiech, zarys szczęki... Zarost też oczywiście, obowiązkowo, oraz męskie dłonie, nie wspominając już o zapachu.
![]() U mojego TŻ natomiast podoba mi się dosłownie wszystko - z niewymienionych rzeczy dodatkowo szczególnym powodzeniem cieszą się dołeczek w brodzie oraz brwi i uszka
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
jezaaa, przez was mi się chce, a dopiero za tydzień lubego obcałuję
muszę powiedzieć, że jeszcze brzuszek to takie miejsce, gdzie padam. U obcych to musi być piękny, chudy, sześciopakowy, ale muszę powiedzieć, że u mojego to nawet malutki piwny mnie rusza
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
w sumie dzisiaj budząc się stwierdziłam, że najseksowniejsza jest inteligencja i poczucie humoru, bez tego jakby facet nie pachnial i cudnie wyglądał seksowny by nie był ...
no i wiadomo higiena i schludny wyglad - nawet chodzac po domu powinien wygladac czysto.aaaaa no i BUTY - to podstawa
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzeniona
|
Dla mnie najseksowniejsze są oczy, uśmiech, poczucie humoru, wspaniałe męskie ramiona i oczywiście zapach
Nie podoba mi się brzuszek u faceta, ale bez przesady w drugą stronę - nie chciałabym faceta wyglądającego jak Pudzian Zadbane szczupłe ciało i silne ramiona to na pewno coś, co podoba mi się w wyglądzie faceta. Nie lubię długich włosów ani łysych - najlepiej, żeby miał krótką fryzurkę albo lekko rozczochrane włoski, lubię takie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
zgadzam się z powyższymi wypowiedziami..ale ja bym dodała głos mężczyzny... chociaż mój tż ma najzwyczajniejszy głos na świecie i na niego raczej tak nie reaguje.. ale ostatnio oglądałam You can dance.. i nie wiem czy kojarzycie tam jest taki tancerz (najstarszy z nich) chyba Tomek.. jak ja usłyszałam jego głos.. jak powiedział to.. "no Paaani Aniu"... to lezałam z męzem.. ale musiałam wyrazić swój zachwyt na temat jego głosu.. a reszte sobie juz tylko pomyslałam
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
czystość, higiena, inteligencja, zadbane dłonie, poczucie humoru, u obcych facetów zwracam uwagę na sylwetkę (brzuch, pupa) ale u swojego toleruje brzuszek misiowo/piwny i mała dupka i jakoś mi to nie wadzi
a, że latał pare lat za piłką to teraz ma takie fajniuskie wyrzeźbione ciałko i tyle by było na chwile obecną.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

masz prawo wiedzieć co jesz.

)