![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zrozumieć faceta....
on ci nie ulatwia- on ci utrudnia. co oznacza ze ma cie daleko i to co czujesz i myslisz takze
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS. Zaraz sie okaze, ze kazdy kto sie nie zgadza z autorka, oczywiscie jej i sytuacji nie rozumie ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
stary jednooki dachowiec
|
Jeśli dobrze mi się wydaje i to jest ten sam facet, o którym pisałaś w tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420225, to wg mnie powinnaś odpuścić. Chłopak jest bawidamkiem, skacze z kwiatka na kwiatek i podbudowuje swoje ego sprawdzaniem, czy Ty też nie możesz mu się oprzeć.
Z tej mąki chleba nie będzie. Gdyby chciał być z Tobą, już dawno zacząłby działać, by Cię zdobyć. Nawet najbardziej nieśmiały i bojący się odrzucenia mężczyzna jest w stanie raz się przełamać, jeśli naprawdę mu zależy.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dzięki wszystkim
![]() ![]() ![]() Myślę,że poważna rozmowa to najlepsze wyjście i pożegnać się. Czas zacząć spędzać czas z kimś innym,bo życie ucieka... Miłego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.