![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze wyniki w odchudzaniu ?? ja sie mam juz czym pochwalic
Wyrak,jaka diete proponujesz???Konkretnie prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja nie Wyrak, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Jeśli mowa oczywiście o diecie redukcyjnej, to ja polecam zbilansowaną (ułożoną samemu, ewentualnie daną do oceny komuś, kto się zna) na początek.
A jak się ma już dość niski poziom tkanki tłuszczowej, to można uderzyć z CKD. + obowiązkowo ćwiczenia! siłowe/aeroby + hiit. I jeszcze bym chciała polecić w czasie redukcji lekturę forum sfd, bo na Wizażu, zwłaszcza w wątkach 'Wspólnego odchudzania' można się czasem naczytać bzdur rodem z taniego czasopisma dla gospodyń domowych typu "Nie jedz nic po 18!" albo "Unikaj tłuszczy!" albo "Dieta 1000 kcal to idealny sposób na schudnięcie dla każdego!" albo "Najlepszy wybór ćwiczeń to aerobik". ![]() Edytowane przez cerveza Czas edycji: 2010-05-14 o 17:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
CKD jest zdecydowanie nie dla kazdego, a Berardi uwazam jest prosciutki, no i CKD mozna robic na krotka mete tylko, na Berardim mozna cale zycie jechac. Stad bym polecal Berardiego wlasnie
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
wiadomo, że CKD nie jest na stałe, żadna redukcja nie jest na stałe. A CKD za miesiąc, może dwa zamierzam zastosować, jak już mi waga stanie i postaram się zdać relację jeśli chodzi o efekty (w końcu o tym jest wątek).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Ja w wakacje schudlam ponad 16 kg jedzac mniej (w granicach 1500kcal) i ruszajac sie codziennie,pozniej chcialam dac odpoczac organizmowi i na pol roku odpuscilam sobie diete redukcyjna, chociaz pielegnowalam nowe nawyki zywieniowe
![]() W skrocie, schudlam lacznie 21 kilogramow, z 73 kg do 52 przy wzroscie 164 cm. Oprocz figury polepszylo mi sie samopoczucie, bo nie jestem wiecznie objedzona, cera i wiele innych ![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Dukana, to mądra decyzja, że z niej zeszłaś, bo ja właśnie miałam okazję spotkać koleżankę, która stosuję tę dietę już 2,5 mca, schudła jak twierdzi 16 kg (?!?) i wygląda bardzo, bardzo słabo. Siedzi osowiała, zmęczona i totalnie bez życia. A Twój przykład pokazuje, że wystarczy zbilansowana dieta i codzienny ruch i zawsze te kilogramy polecą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
8 miesięcy 7 kg
![]() zaczęłam w styczniu i do sierpnia spadło 7 kg stosowałam dietę MŻ-WR ![]() teraz ćwiczę 4-5 razy w tygodniu ok godziny a jem wszystko w rozsądnych ilościach (no prawie wszystko bo unikam fast foodów i słodyczy)
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
![]() 3 razy w tygodniu siłownia, porządny wycisk, dieta wysokobiałkowa i 1000 kcal ![]() albo CKD ot tak ![]() boję się ![]() Wyrak - zazdroszczę cierpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"nie zarzucaj mi pisania bzdur" hmmm... nie zarzucam ![]() tylko tyle i aż tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam zaraz wyczynowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Ja od połowy lutego schudłam 5 kilo.Ale od jakiegoś czasu pomimo diety waga stoi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
CKD jak najbardziej jest dla zwykłych śmiertelników - ale cholernie wymagająca. Sam nigdy nie próbowałem, do tak niskiego %bf nigdy nie schodziłem, więc nie widziałem potrzeby. Ale ten system na pewno diablo skuteczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Dietę cały czas mam taką samą i ćwiczę.Ale słyszałam,że tak może być,że waga nawet kilka tygodni stoi w miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
a jak doprowadzic skore do ladu po odhcudzaniu?? niby duzo nie schudlam bo 4-5kg a skora na moich udach bo reszta ok ale na udach to mam jej nadmiar ze moge sobie chwycic w reke i poruszac ;/;/ ;(;( ja chce miec ladne nozki ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Aerobic z Jane Fondą.Tamilee Webb na brzuch i 8 nim Arms.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A to że dieta ta sama nie ma nic do rzeczy. Jak jest mizerna to da się zejść do pewnego poziomu i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Mi te ćwiczenia bardzo odpowiadają,po prostu trzeba mieć trochę cierpliwości bo co nagle to po diable.Lepiej chudnać wolniej,bo wtedy mniejsze są problemy z efektem jojo.
A aerobic z Jane Fondą jest prześwietny.Cwiczenia wykonuję nie tylko w celach odchudzających,ale rożnież żeby być w formie. Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2010-05-18 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Jeśli zamienisz ćwiczenia z tych, które w minimalnym stopniu wspomagają odchudzanie na te, które są dla redukcji najlepsze to się nie nabawisz jo-jo od tego
![]() Raczej przeciwnie. Wierzę, że Ci się ten aerobik podoba. Nie dość, że krótki - to jeszcze nawet na zaawansowanym poziomie blisko połowa czasu to rozciąganie ![]() No ale dobrze, Twoja sprawa. Skoro pierwszy etap mamy za sobą, to teraz ten ważniejszy - jak się żywisz. Tylko precyzyjnie proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
31kg w 2,5 roku i też już nie chce iść dalej
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Rewelacji nie ma.
generalnie zawsze działający zestaw redukcyjny to siłownia + aeroby + hiit. Wymagające, ale skuteczne. A nie jakieś tam zabawy w rozciąganie, bo co Ci po tym? A 2,5 roku odchudzasz się non stop, czy były przerwy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
na prawdziwej R jestem od początku tego roku (zrzuciłam tak 8kg) wcześniej to mi dużo dziecko pomogło bo karmiłam piersią i dużo sie ruszałam. nie miałam tej wiedzy na temat odżywiania co teraz wiec mój jadłospis był beznadziejny i daleki od zdrowego (dopiero teraz to widze) ale sie nie głodziłam.
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej.
W wieku 19 lat waga 88 kg, teraz mam 25 lat i waga 63-64 kg, mam 170 cm wzrostu. Chciałabym zrzucić jeszcze ze 4 - 5 kg, jednak ciągle robię głupie błędy, typu nawsuwam się na noc ![]() Waga ostatnie 10 kg zrzuciłam w około 10 miesięcy, ale ostatni zaczęło mi się trochę tyć i waga zaczęła dobijać do 65,5 kg od 2 tygodni ćwiczę na stepperze (mam dość zbudowane uda z tłuszczu, dlatego stepper) i zrzuciłam 1,5 kg. Jednak chciałabym się z sensem odżywiać i troszkę jeszcze schudnąć. Pozdrawiam!
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
No to co mi polecacie za ćwiczenia??Chodzi mi takie do robienia w domu,bo na nic zorganizowanego kaski nie mam.Stosuje dietę MŻ,małe porcje co 3 godz i nie jem po 18.
Cytat:
Przy okazji polecam to forum http://vitalia.pl/index.php/mid/25/fid/134/odchudzanie/diety Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2010-05-18 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
jfgi
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
a może mi coś poradzicie? Chce zrzucić 4-5 kg do wakacji (wiadomo ;p) najbardziej denerwują mnie fałdki na brzuchu i pupa która po zimie zrobiłą sie ...hmm... brzydka. Nie mogę schudnąc... nie obżeram się, nie jem słodyczy, raz w tygodniu jestem na basenie w domu skakanka i hula hop... i nic. Może coś w żywieniu źle? Bo w sumie to nie stosuję jakiejś diety... na śniadanie zazwyczaj płatki z jogurtem albo mlekiem, kanapka lub jajecznica, potem jakiejś jabłko na drugie śniadanie czy kanapka i na obiad to zazwyczaj to co jest ... na kolacje jakiś owoc... i kolacja najpozniej o 19... chociaz to rzadko bo staram sie do 18. Raz w tygodniu jak już nie mogę sie opanować to zjem coś słodkiego, ale staram się unikać... Co robie źle? dlaczego waga stoi w miejscu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie chce mi się po raz pięćsetny tłumaczyć podstaw, masz zbiór linków w dziale odchudzanie na sfd.pl i masz wątki podwieszone na wizażu na Dietetyce i Fitnessie. Poczytaj, naucz się sama, jak będziesz miała jeszcze jakiś problem to pisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.