![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
![]()
Pamiętam jak 5 lat temu całkowicie przypadkiem natknęłam się na stronę wizażu
![]() Od tamtej pory nie wyobrażam sobie dnia bez Was ![]() Dzięki Wam Moje Drogie Wizażanki poszukiwania KWC staje się o niebo lepsze, szybsze, prostsze i przyjemniejsze ![]() Dziękuję za porady i wzajemną pomoc w różnych dziedzinach Naszego Małego Kobiecego Światka... ![]() ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego Nasz Kochany Portaliku! ![]() ![]() ![]() Starzejmy się razem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapraszam ----> http://www.vinted.pl/members/52008-spoxi88 ![]() ... Cars in the distance, a bicycle bell... Dogs are barking as the kingdom fell... In its place stood a golden town, where people walk without touching the ground ... . ![]() Edytowane przez SpoXi Czas edycji: 2010-05-18 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Księga życzeń Wizaz.pl
Wszystkiego najlepszego dla naszego Wizażu!
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Kochani nie wiem jak dziękować za wszystko co robicie dla kobiet! Jestem przekonana, że dzięki Wam jesteśmy piękniejsze, bardziej zadbane, bardziej modne, mądrzejsze i bogatsze o nowe doświadczenia. Nie kupuję kosmetyków dopóki nie przeczytam KWC, dzięki Wizażowi zyskuję czas, który normalnie przetraciłabym na chodzenie po sklepach, zawsze mogę liczyć, że Wizażanki mi doradzą, a gdy będzie trzeba to wesprą i pocieszą. Po niecałym roku poznałam już pierwszą Wizażankę osobiście a z wieloma czuję się bardzo zżyta, wiem, że na pewno będziemy zacieśniać więzy bo w końcu mamy ze sobą tyle wspólnego
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Wizażowym dziewóchom najlepszego.Usmiechu i słonka .
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ło matko, to już 10 lat
![]() Ciekawe, gdzie bym dzisiaj była i co robiła, gdyby nie wizaż. Nie pamiętam, w jaki sposób tu trafiłam, ale jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa. Poznałam tu mnóstwo fantastycznych, bezinteresownych osób, spędziłam dużo czasu uczestnicząc w gorących dyskusjach, we wspólnych rozmowach, gdzie pełno było śmiechu, a czasami wkradała się nutka nostalgii i zadumy. No i dzięki Wam odkryłam swoją pasję, która zmieniła moje życie i którą ciągle rozwijam i pielęgnuję, i która daje mi bardzo wiele radości. Chciałabym podziękować AdzeZ i Złośliwcowi za stworzenie tego wspaniałego miejsca. Wszystkim Wizażankom - bo choć czasami czuję się trochę jak dinozaur wśród tylu nowych osób, to cieszę się, że jest nas coraz więcej. I wszystkim Zielonym, za to, że jesteście ![]() Wasze zdrowie ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Ja też trafiłam całkiem przypadkowo. Niedługo miną już dwa lata. Czas szybko leci
![]() ![]() Wizaż.pl to serwis tak wszechstronny, że nie muszę specjalnie szukać informacji w innych źródłach. Czytam/oglądam chyba codziennie. Całej administracji, a szczególnie moderatorom życzę cierpliwości, spokoju, zdrowia i kolejnych 10 albo i 20 lat (100 lat będę życzyć na 50-lecie ![]() I oczywiście wszystkiego najlepszego również Wizażankom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
O jejku ! To aż 10 lat ?!
Hmm pozostaje zyczyc olejnych dziesięciu ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
10 lat to świetny wynik
![]() ![]() ![]() STO LAT !! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-05-18 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Szczęścia na lata dla jubilata
![]() Pamiętam jak tu zaczynałam, chyba jeszcze było żółto-czerwono. Gratulacje dla AgiZ i Złosia za kawał dobrej roboty i życzę jeszcze więcej satysfakcji z tego dzieła ![]() Sto lat ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Z Wizażem się rozstawałam nieraz na dłuuugo, bo uznawałam, że pożera za dużo czasu
![]() ![]() Sto lat! ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Następnych 10 Lat niech upłynie w pomyślności!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Życze Wszystkim dużo ciepła, spełnienia marzeń, zdrowia i uśmiechu na twarzy
![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-18 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Sto lat! Następnych owocnych lat pracy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Nie depcze krokusów
|
Ej, zaraz, zaraz... Co Wy piszecie? To jest jakiś Internet poza Wizażem?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
no to najlepszego Wizażu Drogi
![]() ![]() ![]() 'żyj' nam 1ooooo lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wizażu mój...
Ty jesteś jak zdrowie... Nikt się nie dowie Jako smakujesz Aż braknie internetu ![]() Nie jestem poetką ale co tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Nie depcze krokusów
|
Ufff... to mnie uspokoiłeś. Wszystkiego najlepszego, Panie Internecie!
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
No ja jestem wierna Ci kochany Wizażu od 8 lat
![]() Dzięki Tobie poznałam super Wizażanki, zminiłam swój wygląd, nastawienie do zarówno Świata jak i samej siebie ![]() Dzięki Tobie dbam o siebie i o innych ![]() Dzięki Tobie wiem co to paraben, SLS i inne świństwa ![]() Dzięki Tobie i na Ciebie tracę średnio 4 godziny dziennie ![]() Życzę Tobie i sobie ![]() ![]() Dziękuję Adze i Żłosiowi, które mnie na początki nieźle wkurzał ![]() Pozdrawiam gorąco i przesyłam tysięce buziaków dla wszystkich Wizażomaniaków ![]() ![]()
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Zycze nastepnych 10 lat Wizazu.....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Wow 10 lat!
![]() Jest się czym chwalić ![]() Trafiłam tu z czystego przypadku, szukając opisów na GG ![]() Pamiętam swoje niezdarne początki, kiedy dopiero założyłam konto i jeszcze nie do końca wiedziałam "czym to się je", ale nie mogłam się oderwać ![]() Teraz w domu się ze mnie śmieją, jak o coś zapytam, to od razu słyszę "Oo to na Wizażu nie wiedzieli?!" ![]() ![]() Ogólnie nie wyobrażam sobie teraz normalnego funkcjonowania bez Wizażu, oby na kolejne dziesięciolecia pozostawał miejscem spotkań wspaniałych kobiet (i nie tylko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
10 lat to dużo, życze Wizażowi kolejnych 10 x10
![]() Jestem tu od 2006 i nie ma dnia żeby tu nie zaglądnęła. Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodziny Wizazu!
Wow, 10 lat.
![]() A ja nie wierzę, że jestem tu już 5. ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że nie wiem co było zanim trafiłam na Wizaż, ale moje życie musiało być wtedy bardzo nieciekawe
![]() Wizażowi życzę dużej liczby Wizażanek, Moderatorom życzę jak najmniej pracy, a Wizażankom życzę dobrej zabawy ![]() Najlepszego ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ja na Wizażu jestem już 6 lat i śmiało mogę go nazwać moim drugim domem, miejscem które uwielbiam, bo dzięki niemu tak wiele się dowiedziałam, uśmiałam, wygadałam i przede wszystkim poznałam wspaniałe kobitki
![]() (o boskim KWC na który wchodzę przed zakupem niemal każdego kosmetyku nie wspomnę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Zapraszam ----> http://www.vinted.pl/members/52008-spoxi88 ![]() ... Cars in the distance, a bicycle bell... Dogs are barking as the kingdom fell... In its place stood a golden town, where people walk without touching the ground ... . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego!!!
![]() |
#60 |
Moderator
|
STO LAT!!!
![]() wczoraj wizaż życzył mi wszystkiego najlepszego, dziś ja życzę tego samego wizażowi. I choć wiem, że wczoraj to był nasz ukochany "system" ![]() Trafiłam tu z innego forum, gdzie irytowała mnie atmosfera i wszechobecne, a nic nie wnoszące komentarze modów. Na wizazu znalazłam to, czego szukałam w Internecie... w zasadzie wszytko w jednym, klimatycznym miejscu ![]() * KWC - bez niego nie kupuję kosmetyków już ![]() * ciekawe artykuły - niejednokrotnie inspirujące i zadziwiające, ale zawsze na czasie! * no i forum, o którym myślę z największym sentymentem bo to na tym właśnie forum poznałam cudowne dziewczyny i świetnych chłopaków bez których moje życie dzisiaj nie byłoby takie kolorowe, dosłownie i w przenośni. Wiele z tych znajomości przeniosło się w real i za to jestem wizażowi wdzięczna! ![]() Dziękuję więc i trzymam kciuki za kolejne 100lat funkcjonowania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.