![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przed pierwszym razem. Pomóżcie :(:(
A więc... Facet(tym bardziej doświadczony) będzie czuł się jak pan i władca, oni lubia nas uczyć (choć nie każdy ale większość). U mnie to wyszło spontanicznie, zarówno pierwsze pieszczoty jak i seks.
puszczaj mu aluzje, zartuj na ten temat (np. napisz mu małe opowiadanie sms (jesli wstydzisz sie z nim pogadać w 4 oczy o tym), zobaczysz jak zareaguje (jesli juz tak bardzo chcesz wiedzieć..) Ale uwierz mi, że po minie, gestach a nawet jękach( ![]() ![]() A co do pieszczenia jego DUMY ![]() ![]() powodzenia A! i najważniejsze !!! Bądź wyluzowana.... Nie martw się, wtedy będzie wszytsko ok... Ma Ci byc dobrze.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Tak na wstępie to Twój chłopak jest egoistą. Zamiast skupić się na Tobie i sprawić, że ten pierwszy raz będzie całkiem miłym wspomnieniem to wymyśla sobie jakieś urozmaicenia, co jak widzę, dodatkowo Cię stresuje.
![]() A teraz przejdźmy do sedna sprawy. W waszym związku nawala przede wszystkim komunikacja. Musicie rozmawiać o tym co Was podnieca, czego oczekujecie od siebie wzajemnie i czego się obawiacie. Wiem, że takie rozmowy nie są łatwe na początku ale może jak będziecie sobie któregoś razu leżeć przy delikatnym świetle to spróbujesz z nim pogadać. Skoro ustaliłaś sobie jakąś datę to Twoja sprawa, tak to sobie wymyśliłaś i jest ok. Fajnie, że chcesz wcześniej poznać Wasze ciała i upodobania ale do tego jest potrzebna współpraca Twojego faceta, który powinien Ci pokazać co i jak powinnaś robić, żeby sprawić mu przyjemność Nie zapominaj też o sobie, bo w tym wszystkim póki co Ty jesteś najważniejsza. Twój chłopak powinien odkryć co Cię podnieca, gdzie lubisz być dotykana i w jaki sposób. I taka moja małą sugestia - przy najbliższej kąpieli sama spróbuj odkryć co Cię kręci, bo świadomość własnego ciała jest najważniejsza ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Myślę, że wiem już wszystko na ten temat z waszej strony ;P. Mam nadzieję, że dobrze to jakoś pójdzie..
![]() ![]() Dzięki bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Widzisz, z mojej strony to wygląda na niemałą dziecinadę, zabawę w doktora lub coś na tej zasadzie.
Proszę, nie gniewaj się za to, co napisałam, ale tak to wszystko wygląda. Zazwyczaj jest tak, że kobiety marzą o swoim pierwszym razie bardzo płytko. Planują miejsce, dzień, atmosferę etc. i nie dopuszczają do siebie myśli, że tak naprawdę nie wszystko idzie zaplanować i nie zawsze jest tak, jakby się chciało. Świadomość, że (przykładowo) za 3 dni stracisz dziewictwo, nie mając żadnych doświadczeń w sferze erotycznej, nie tyle będzie dla Ciebie stresujące, co krępujące i ograniczające zachowanie. Jak to sobie wyobrażasz? Będziecie pili drinka, cokolwiek, nagle on wstanie i przejdziecie do sedna sprawy bo w końcu ustaliliście ten dzień, jako przełomowy? Oczywiście generalizuję, ale tak to można odebrać. Niepotrzebnie robisz sobie pod górkę. Jeśli naprawdę się kochacie, to zacznijcie od czegoś "lżejszego". Dajcie sobie czas, poznajcie swoje ciała i nauczcie się ich. Uczucie, że zna się reakcje ciała ukochanej osoby, jest jednym z piękniejszych doznań. Musisz też pamiętać, że jesteś tylko człowiekiem. Każdy z nas popełnia błędy i każdy z nas nabiera doświadczenia z czasem. Nikt od razu nie urodził się geniuszem i nie od razu Kraków zbudowano. Facet, jeśli mądry - nie będzie oczekiwał cudów, od Ciebie. I sam Twój dotyk będzie dla niego czymś niezwykłym. Seks nie może być przymusem, zadaniem na konkretny termin. To przyjemność, z samego momentu, w którym jesteście razem, razem czujecie i przeżywacie. Ta przyjemność to nie tylko doznania. Bardzo rzadko jest tak, że kobieta osiąga orgazm podczas pierwszego stosunku i często zawodzi się bo przecież nie tak sobie to wyobrażała. Postaw na spontaniczność, tak jak pisały dziewczyny. Zobaczysz, wszystko wyjdzie samo! ![]() Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
O matko takie planowanie to moim zdaniem nie ma sensu... hehe Ja z moim tż nic nie planowałam.. wyszedł spontan i jest super... Tak naprawde to nie ma znaczenia czy zrobicie to w Twoja 18 czy dwa dni przed czy kiedy indziej. Najważniejsze żebyście tego chcieli oboje... A mi sie wydaję że Ty się wciąż wahasz czy w ogóle jestes gotowa. Bo moim zdaniem jakbys tego bardzo chciała i była pewna w 100% to nie zadawałabyś takich pytań...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że powinniście zacząć od stopniowego poznawania siebie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.