![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólna noc :D?
Cytat:
![]() A co do sławnego fragmentu o pójściu w najlepszej bieliźnie to była ironia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro sie spotykacie i masz takie watpliwosci, to nie prosciej sie zapytac po prostu zamiast sie bawic w zgadywanki ![]() Cytat:
![]() Hyh ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak jeszcze na koniec: dziewczyna, 20 lat, chce uprawiac seks, uprawia, nie, to nie - co to za bzdety, szanuje sie czy nie ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Tak bo ty wiesz najlepiej kto sie szanuje,kto nie?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Claire - uważasz, że jak dziewczyna idzie dajmy na to po 4 randce z chłopakiem do łóżka, to sie nie szanuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Nie wiem kto mnie z tym szanowaniem podpuścił
![]() Na razie odpowiedzi plasują się po równo, iść - luzik, nie iść - zgwałci mnie! ![]() Edytowane przez bojkotka Czas edycji: 2010-05-19 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Wyrak- nie zawsze, ale w zdecydowanej większości jak znajomość się od seksu zaczyna to związku z tego nie będzie. Jasne, zdarzą się wyjątki. Tylko moim zdaniem wyjątki.
A co do szanowania się. Dla mnie to tam nie wyznacza tego faktu seks, ani kto z kim i kiedy. Tylko dobrze mieć świadomość, że sex nie= jesteśmy razem. Albo kobieta umie do tego podejść "na luzie" i się zabawić, albo niech z szybkim seksem da sobie spokój. Natomiast żenujące są rozkminki: chciałabym, a boję się bo co ludzie powiedzą. Jak pisałam, albo kobieta wyzwolona, albo cnotka niewydymka. Nie ma, że robię jedno uważam się za drugie.
![]() |
#37 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślę zdecydowanie, że to na którym spotkaniu autorka pójdzie z facetem do łóżka to TYLKO I WYŁĄCZNIE JEJ SPRAWA. Choćby to zrobiła już na pierwszym spotkaniu, wam nic do tego. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym tak naprawdę nie znamy autorki wątku i nie wiemy jaka ona jest więc nie oceniajmy jej.Oceniac można czyjeś postępowanie , a nie osobę jeśli się jej nie zna.
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Jak napisałam są wyjątki. Ale jak się człowieka zupełnie nie zna, nawet się go jako znajomego nie miało i na jednej z pierwszych randek jest seks to zwykle się to dobrze nie kończy. A jeśli się nie jest gotowym na ewentualne: tylko dobry seks nic więcej, to lepiej trzymać majtki na pupie.
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to jednak nie takie rzadkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
bojkotka - jeśli chcesz pójść z nim do łóżka to idź. Nie wiem czemu ludzie tak sie przejmują, co ludzie powiedzą czy coś
![]() Ja również spotkania z moim chłopakiem zaczęłam od tzw. macanek i jakoś mi nie zaszkodziło, jemu też nie, jesteśmy szczęśliwi ![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2010-05-19 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W którym miejscu pisałam, że chcę w ogole wiązać się z tym chłopakiem? Wiele podróżuje w mojej pracy + studia i nie mam na razie wg czasu na stałe związki... Żenujące rozkminki. Widać, że nie masz pojęcia jak jest... Przykro mi, ale niestety ludzie uwielbiają dorabiać komuś łatki - "łatwa" itp. Znasz jakąś fajną "wyzwoloną" dziewczyne? Pewnie nie, bo to się nie przyjmuje tak dobrze... Zaraz że dziwka. I przyznam Ci racje w jednym... Ale tylko w połowie ![]() Edytowane przez bojkotka Czas edycji: 2010-05-19 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() A przepraszam, wskakiwanie do łóżka facetom, których zna się zaledwie od jakiegoś czasu, to cecha porządnej dziewczyny? I "wg" to nie jest skrót od "w ogóle" ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Tak, Twoje rozkminki są żenujące. Chciałabyś być wyzwolona, ale niestety jak widać po piewszym poście nie potrafisz nią być, bo Twoje zachowanie determinuje opinia innych (i zapewne również wychowanie) - więc jesteś zniewolona. Zastanów się nad tym kim jesteś i nie udawaj tej, kim nie jesteś. Nie chcesz, żeby inni uważali Cię za łatwą dziwkę, to nie zachowuj się jak łatwa dziwka. Chcesz, żeby ludzie uznawali Cię za wyzwoloną, to zachowuj się jak wyzwolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo ja już nie wiem o co Ci chodzi. Cytat:
P.s Co do związku zaczynającego się od seksu, to niestety na gruncie moich znajomych, i sytuacji, z którymi ja się na co dzień stykałam z kumpelami to niestety seks z nieznajomym (bo po 2 /4 randkach to wciąż nieznajomy) nie kończył się dobrze. Więc osobiście mam w tym względzie takie a nie inne zdanie, ale jak komuś to wyszło na dobre to tylko gratulować.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2010-05-19 o 17:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to na ten przykład zupełnie już nie wiem, o co Autorce chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o co mi chodzi? No niestety mimo wyzwolonych poglądów, jestem taką łajzą udającą "niewydymke", że zastanawiałam się, co chłopak ma na myśli... I tak od spotkania u znajomych, przeszłyśmy do bycia dziwką i posiadania fuck friends. ![]() ![]() Edytowane przez bojkotka Czas edycji: 2010-05-19 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo z Twoich wiadomości wyłania się jeden przekaz: związek mnie nie interesi bo studia, bo podróże bo nie mam czasu, on mówi o seksie, i nocka do znajomych i iść czy nie, i co robić, by nie wyjść na nie szanującą się, a co ludzie powiedzą itd. Czyli w skrócie wychodzi to, co napisała Cytrynowa Pannica, że bardzo chętnie byś seks pouprawiała, ale myślisz jakby to zrobić, żeby koleś Cię nie uznał za łatwą a znajomi nie gadali. Poza tym ja zadałam Ci 2 ważne pytania, które powinny zadecydować o tym, czy w ogóle jest się nad czym zastanawiać. Mianowicie, czy znasz tych ludzi i ile znasz tego chłopaka. Bo jeśli oby wcale niemal to byłabyś bardzo nierozsądna idąc na takie nocne party.
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i jestem pełna podziwu dla tych osób, które sens Twoich wypowiedzi znają i jest on dla nich zrozumiały. ![]() Ale myślę, że nie mamy już o czym rozmawiać. Wszystko mija się z celem. Trudno mi tylko zrozumieć, dlaczego za wszelką cenę chcesz ukryć swoją chęć pójścia, na to potencjalne "łóżkowe party" ? ![]() Moim zdaniem gadką "gdyby nie znajomi" etc., starasz się nie tylko nam, ale przede wszystkim sobie zamydlić oczy i uwierzyć w to, że jesteś naprawdę szanującą się i rozsądną dziewuchą. Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2010-05-19 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
a ja zaczne od innej beczki. Ile Ty tego gościa znasz? hę? jestes w stanie powiedziec ze znasz go na tyle ze wiesz iz po alkoholu mu coś nie odwali i nie zacznie sie do Ciebie dobierać nawet bez Twojej woli? Ja po tygodniu bycia ze swoim chlopakiem, co ja mówie nawet po dwóch tygodniach bałam sie iśc do niego do domu bo czułam sie ze az na tyle jeszcze jednak go nie znam. A Ty juz znasz? reczysz za niego ze nic sie nie stanie? chodzi o Twoje bezpieczeństwo. Co innego neutralny grunt a co innego u JEGO znajomych i z NIM gdzie znasz go hm..malutko? może być fajnie, moze rzeczywiscie facet jest okej..ale warto aż tak ryzykowac czy jednak lepiej zaczekać i poznać sie lepiej?
P.S dziewczynki po co sie od razu kłócić? ja chyba rozumiem o co jej chodzi.. chce spędzic miło czas z tym chlopakiem, pobalować, odskoczyć od codziennosci a boi sie co z tego wyniknie.. Dziewczyna boi sie ze kolesiowi zależy tylko na seksie z nią.. no bo fakt..juz na początku gada o seksie, to jak tu zrozumieć czy chodzi mu tylko o TO czy po prostu jest to fajny facet tylko po prostu na tyle wyluzowany ze dla niego nie jest to temat tabu. Edytowane przez szklana_zagadka Czas edycji: 2010-05-19 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciesze się, że za to Ty wierzysz że jesteś tak "szanującą się dziewuchą", aby osądzać ludzi przez internet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, czego to skutek, że tyle jest w tym kraju takich dziewczyn ? Wychowania, jego braku, mentalności? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, że nie nazwałam wspólnych macanek z gościem, którego ledwo znasz - "sex party", to też się cieszę, że podzielasz moje szczęście. =) ![]() Ja nie muszę wierzyć, że jestem szanującą się dziewczyną. Ja to wiem i nie potrzebuję rad na forum, żeby być tego pewną. Bądź, co bądź, Twoje stwierdzenie: "Ciesze się, że za to Ty wierzysz że jesteś tak "szanującą się dziewuchą", aby osądzać ludzi przez internet.", nie trzyma się ni kupy, ni d***y i nie wiem co (ale tego nawet najstarsi górale pewnie nie wiedzą) ma wspólnego moja radość i świadomość z szacunku do własnej osoby, z osądzaniem kogokolwiek przez internet. Mimo to, wierz mi, że nie chcę tego wiedzieć. ![]() Miłego wieczoru. Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2010-05-19 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Jestem tragiczna, bo nie daje się nazwać "nie szanującą się dziewuchą" (z powodu zaprzeczenia jakoby to pójście na noc z nowymi znajomymi miało być definitywnym sex party) kilku babkom które nie miały zbyt barwnego życia, ale za to są świetne w cyberprzestrzeni - serio czuje respekt
![]() Tyle moje stwierdzenie ma, że każdy ma własną moralność, a wiesz ze dla jeszcze kogoś to ze jestes od 2 lat w nieformalnym zwiazku moze być "nie szanowaniem się"(tak dziś ten wątek jest chyba sponsorowany przez to stwierdzenie) A ja taka jestem, że lubie walczyć ze stereotypami "w tym kraju", których nie wiedzieć czemu jest jeszcze cholernie dużo. A najgorszy jest brak otwartości, 'zaraz pewnie okradną, zabiją...' Co cechuje społeczność na niskim stopniu rozwoju ![]() Pozdrawiam szanowną panią. Edytowane przez bojkotka Czas edycji: 2010-05-19 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważ, że na początku dostałaś jak najbardziej normalne odpowiedzi. Plus kilka pytań, na któe do teraz nie raczyłaś odpowiedzieć. Dopóki SAMA nie zaczęłaś gadać o szacunku do samej siebie, o tym co to znajomi powiedzą itd. to zaczęła się dyskusja, którą sama sprowokowałaś bo z Twoich wypowiedzi takie a nie inne wnioski wynikają: że chciałabyś seksu byle się nikt nie dowiedział i nie było plotek. A noc z nowo poznanym facetem, u jego znajomych po 1 może być niebezpieczna po 2 może mieć podtekst seksulany i to raczej nic dziwnego. A ja z moją wagą radośnie do ludzi wychodzę. Baa... nawet radośnie się rozbieram przed facetem, który mnie uwielbia. Nieprzerwanie od 2 lat. Jak chcesz rzucać w ludzi mięsem to się bardziej postaraj. Bo wychodzi Ci naprawdę żałośnie.
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2010-05-19 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
To Ty sama powinnaś najlepiej o tym wiedzieć czy iść czy nie... Tak naprawde to co my to na forum napiszemy jest najmniej istotne.. bo my przecież nie znamy tego chlopaka. Troche głupie to pytanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.