|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chanel ALLURE EDT i Gucci Envy Me :)
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
james i hatha ,
no i co ja mam teraz zrobić ? Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-20 o 20:30 |
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Jakie tam przegralam
. Wymianki to przyjemnosc, nigdy walka .---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Rzucac moneta .btw: tez jestem z Wroclawia. Wode Ci dzis zakrecili? |
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
james, mieszkam w okolicach ogrodu botanicznego, a pasowałaby Ci wymianka osobista ??? / Galeria Dominikańska/ Pasaż ???
nie zakrecili.... a Tobie tak ? |
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19460668]Jakie tam przegralam
. Wymianki to przyjemnosc, nigdy walka .---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Rzucac moneta .btw: tez jestem z Wroclawia. Wode Ci dzis zakrecili?[/QUOTE] Oczywiście, że przyjemność Właśnie zamierzam kupić atomizerki i wymieniać się i wymieniać...
|
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Nie zakrecili mi dzis wody, ale niezlego stresa mialam. TZ dzwonil, ze na zajeciach kobieta prowadzaca powiedziala, ze wode zakrecaja. Wszyscy za telefony i TZ dzwoni do mnie. A ja z jedna pomalowana reka, druga mokra od lakieru. Z kwasem na twarzy . Telefon ramieniem trzymalam bo o paznokcie sie balam a tu jeszcze trzeba bylo zapasy wody robic ![]() . Parodia. Na szczescie nie zakrecili
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
no jak z dostawą to ALLURE jest twoje! a ja jutro potuptam do sephory i psikne truth i contradiction dla przypomnienia i powiem co wybieram moze tak byyyć ?
albo biere TRUTH i już, tylko sprawdz prosze czy to 50ml ![]() hatha, dziękuje za propozycje! ....dziewczyny ciągle oddam w dobre ręce ENVY ME Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-05-20 o 20:57 |
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.btw: wstepnie zatem jestesmy umowione na srode. Przpraszam, ze dopiero wtedy, ale do srody jestem bardzo zajeta(praca). .
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19461425]Nie ma problemu. Prosze Cie jednak o kontakt jutro bo chce wyslac jeden z zapachow do mamy jak najszybciej, zeby miec pewnosc, ze dotrze do Dnia MAtki
.btw: wstepnie zatem jestesmy umowione na srode. Przpraszam, ze dopiero wtedy, ale do srody jestem bardzo zajeta(praca). .[/QUOTE]to ja już mówie że TRUTH ( na pewno 50ml ? )na priv podam ci adres i tel.
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
SPOORKO niestety nic nie znalazłam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.