![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
WITAMY I IDŹ BIEGAC
![]() macie racje, trzeba się ruszyć, bo potem bedzie tak przez cały tydzien jutro będe biegać od jutra będe ćwiczyć. ![]() a co do biegania uwrazacie ze bieganie z rana bez śniadania jest zdrowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o sparcie moje drogie razem będzie raźniej
kupilam sobie dzisiaj rowerek stacjonarny
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Zjadłam serek
![]() Cytat:
![]() Moje wymiary: wzrost: 172 cm biust: 80 cm talia: 70 cm biodra: 98cm udo: 55 cm Postanowienia: - jem 4 posiłki dziennie - piję dużo wody - biegam (biegam już od jakiegoś miesiąca) - brak słodyczy Mój cel to waga 56/55 ! ![]() I jeszcze co dzisiaj zjadłam ..a więc ![]() śniadanie: musli obiad: kasza z jogurtem podwieczorek: sucharek x2 kolacja: serek Jestem już trochę głodna, ale niee, nie dam się ![]() I chciałam jeszcze powiedzieć, że bardzo się cieszę, że piszę tutaj z Wami ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Dietetyk powie nam, iż 16-17 godzina, to nie jest dobra pora, ale szczerze mówiąc ja zjadam ostatni posiłek najpóźniej 18, co rzadko mi się zdarza, bo raczej tak koło 16 i jakoś jest mi z tym dobrze i gdy kładę się spać (22-23) to nie czuję głodu
![]() ![]() Masz rację, ostatni posiłek należy jeść 3-4 godziny przed snem, ale nie oszukujmy się, każdy wie, że po 18 nasz mechanizm trawienny zmniejsza szybkość pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wasza- Maza312. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ale to w szybkim tempie mam pedalowac czy w wolnym ?
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
dobra idę biegać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
na pewno poprawią Ci się mięśnie nóg
![]() a schudniesz przy okazji, przecież przez to też spalasz kalorie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
ja nie przepadam za bieganiem
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Hej. Chcę zmienić nawyki żywieniowe, przejrzałam kilka wątków, ale na wielu królują, sorki za wyrażenie, idiotki, które jedzą jakieś anorektyczne porcje i liczą na to, że schudną. A i owszem, ale później wróci podwójnie. Rzecz w tym żeby jeść zdrowo. Ja kiedyś ważyłam 46-8 kg, bo schudłam ze stresu, bez odchudzania, ale nic nie jadłam prawie z nerwów. Tak reaguję na stres, nie mogę jeść. W 2 lata wróciły kilogramy, na dzień dzisiejszy ważę 59 kg, mam 169 wzrostu, niestety nie mam metra krawieckiego, więc się nie zmierzę. Chcę wyglądać zdrowo i jędrnie, mieć piękną skórę, włosy i paznokcie. Chętnie dołączę się do wątku, o ile będzie tu mowa o zdrowym i rozsądnym odchudzaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Sznureczek w rękę, patrzec ile idzie na co i zmierzyć go potem linijką. Ja tak kiedyś robiłam
![]() O, muszę się wam pochwalić - od półtora tygodnia reguralnie piję skrzyp. Zobaczycie, w końcu będę miała takie ładne i mocne paznokcie że... no, że będą ładne i mocne. Jako że namiętnie kupuję lakiery do paznokci, to może ich w końcu poużywam. A i w ogóle od stycznia leczę cerę, jest już prawie ok, dzisiaj byłam przed południem u fryzjera -> wreszcie nawet ładnie z mordy wyglądam. Teraz tylko ciało trzeba poprawić. Zawsze to motywacja lepsza niż "i tak jestes cała paskudna", co nie? ![]()
![]() |
#43 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja również się cieszę, że jesteś ![]() Ale szczerze mówiąc to... nie wiem ile gram tego wszystkiego było i ile zapewniłaś organizmowi witamin itd. ale nie wygląda to zbyt zdrowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Możesz co 5' zmieniać tempo ![]() Osobiście nienawidzę stacjonarnego... Czekam na pogodę, aby znowu wsiąść na rower, bo w kwietniu jeździłam z TŻ albo sama tak koło 30km i więcej i czułam się cuuudnie ![]() I tak ma być! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja przed majem nienawidziłam biegać, ale postanowiłam sobie w kwietniu, iż zacznę i... zaczęłam! ![]() ![]() Cytat:
Ogólnie to na wizażu powinno być tylko i wyłącznie zdrowe żywienie więc nie martw się, jeśli któraś zje nie tak, jak powinna, to baty na pewno dostanie ![]() Słychać dziewczyny?! ![]() ![]() ![]() Spróbuję jeszcze dziś zabrać się za tabelę ![]() Podawać dane! Bez wyjątków! A jak nie macie cm krawieckiego to sznureczkiem, nitką, gumką wokół danej części ciała i na zwykła linijkę to przełożyć! ![]() Myślę, że będzie można pod tabelą dodać ogólne zasady wątku, np 'spowiedź' z menu, zdrowe jedzonko itp. co o tym sadzicie? ![]() Ale się napisałam ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygląda u Ciebie leczenie cery i co robił fryzjer z Twoimi włoskami? ![]() A ciało poprawisz z nami raz dwa ![]() Racja, motywacja o niebo lepsza ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Nom, zdrowe to to nie było, ale efekt schudnięcia był przypadkowy, miałam kilkumiesięczny wielki stres związany ze śmiercią bliskiej osoby, stąd taka chuda byłam. Teraz ważę 59 i wyglądam ok, w ubraniu, bez już nie do końca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
To ja czekam na pomiary reszty kobitek
![]() Prośba do tych, które już podały, możecie jutro rano, bez ubrania i po wizycie w toalecie stanąć ponownie na wadze i napisać raz jeszcze? ![]()
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Porcje spore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówi się, że posiłków powinno być 5, dołóż ten jeden i zobacz, jak funkcjonuje Twój organizm ![]() Dane do tabeli, które proszę podać: Nick Wiek Wzrost Waga początkowa Waga obecna Waga cel Talia Biodra Uda Postanowienia Trening Ubyło desireu2, zważ się rano, jeśli możesz, i podaj inf. do tabelki ![]() _kasia, potrzebny mi jeszcze wiek oraz jaka była/jest Twoja waga początkowa (ta maxymalna jaką miałaś) i po porannym ważeniu się proszę o wagę obecną ![]() TYSiiiA, jaka była waga początkowa oraz: Talia Biodra Uda Postanowienia Trening Ubyło ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Ja kłade się spać, link do wstawionej tabelki podam jutro, jak otrzymam wszystkie dane od większej liczby osób ![]() życzę wszystkim przyjemnych i kolorowych snów ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Tak jest!
![]() branoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Witam witam
![]() Ale oczywiście się nie poddaję! Nic z tych rzeczy. ![]() ![]() Podaję wymiary: Wiek 25 Wzrost 167 Waga początkowa 70,5 Waga obecna :67,5 Waga cel: 64 (wtedy będę miała BMI 23) a potem może 60. Ale może nie. Talia (nie wierzę w mierzenie się, bo zawsze można się zmierzyć w innym miejscu, albo wciągnąć brzuch i już pomiar niemiarodajny ![]() Biodra Uda Postanowienia: poprawić stan swojego brzuszka i poujedrniac skórę tu i tam. Trening: a6w, pływanie, bieganie, tańce-hulańce, siłownia, twister, jak mnie najdzie ochota. Ubyło 3 kg Proponowałabym jeszcze do tego dodać BMI: mój to 24.0 Napisze więcej jutro dziewczyny, bo dziś już padam na pysk. Pozdrawiam ![]()
Moje włosy: tleniony miodowy blond do ramion, suche, sztywne, gęste, porowate, rozdwajające się końcówki. "Speak up, make up your mind, be brave, follow your dreams, listen to your heart, close your eyes, make a wish." http://www.skrzydlataglowa.blogspot.com/ Edytowane przez kotka_andaluzyjska Czas edycji: 2010-05-22 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie by było, gdybyś jednak się zmierzyła, nóg czy bioder nie wciągniesz tak jak talii, poza tym jesteś w stanie kontrolować coś takiego, jak wciąganie brzucha, a mniej więcej zawsze trafisz w to samo miejsce, które wcześniej mierzyłaś, wystarczy popatrzeć a w dodatku nie jest tak, że za 1cm już jest jakaś różnica w ciałku ![]() ![]() Dzień dobry Wszystkim w nowym dniu ![]() Póki co zjadłam 2 pierniki ![]() ![]() Znowu irytuje mnie waga... Myślałam, aby kupić nową, ale trochę szkoda mi pieniędzy, bo ostatnio dużo wydatków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laski, co myślicie o BMI? Potrzebne ono? Bo ja w sumie nawet na niego nie patrzę... Ważyłam więcej to miałam wagę idealną, ważę tyle samo i dalej mam wagę idealną. BMI to pojęcie względne, te przedziały mają bardzo duże ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry! ;*;*
Ja jeszcze nic nie zjadałam, bo dopiero co wstałam ![]() Miałam uzupełnić dane: wiek: 18 waga początkowa: 60 kg obecna: 59,5 kg A jeśli chodzi o BMI to w sumie możemy dodać, chociaż ja na to nie zwracam za bardzo uwagi ![]() Paula_M. Może jesteś przed okresem i dlatego... ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za chwilę idę zrobić sobie budyń/płatki owsiane/ryżowe tylko się przebiorę, a robię to od 30min ![]() To BMI będziemy może dodawać dla tych, co chcą pod wagą? Czy jak robimy to wszystkie, a jak nie, to żadna? Tak chyba byłoby najlepiej ![]() A do @ 2 tygodnie... Poza tym przed @ to powiedzmy woda by się zatrzymywała czy coś i wieczorem np. nie pokazywałoby mi kilogram mniej niż rano, po całej nocy podczas której rzekomo organizm sporo spala, a już na pewno się nie tyje ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Postaram się kupić w tym tygodniu metr krawiecki, tymczasem, mój wzrost 169, waga początkowa 59, waga obecna ( z dziś) 58,8
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Paula_M postaram się zapomnieć o słodyczach
![]() Dzisiaj na śniadanko - wasa z serkiem białym i szyneczką sztuk 1, a co do dalszego dnia.... wielkie wyzwanie bo za chwilę jedziemy nad jeziorko, będziemy tam do jutra... wiadomo grilek itd. Mam postanowienie, że tylko kurczaczki jak już i warzywka... Dobrze, że jesteście tu, będę miała motywację...co by bez wstydu tu zajrzeć (prawdopodobnie dopiero jutro wieczorem, bo nie wiem jak tam z netem będzie) i napisać co pojadłam. Co do mierzenia fajny pomysł..zgadzam się na wszystko byle efekt był.W poniedziałek kupuję miarkę ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Zapomniałam o najważniejszym !!!!!! Mam - 1,2 mniej po 3 dniach ![]() Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj z rana biegałam i czuje się happy - polecam ;]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To w poniedziałek/wtorek uzupełnij wszystkie dane i dodam je do tabelki, aby był zachowany porządek ![]() Moje śniadanie (zmieniłam zdanie co do niego): 2 kromki chleba mieszanego + 3 plasterki chudej szynki + musztarda dla smaku + no i masło - chyba z niego zrezygnuję Muszę przyznać - po takim jedzeniu jestem pełna... ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Oj tak, znam to uczucie ![]() Dawaj dane do tabeli, będzie Ci łatwiej ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
I tu niestety nie masz racji jedzenie kolacji o tych godzinach to mit. Ostatni posiłek powinien być spożywany 2-3 godziny przed snem , można nawet godzine przed snem jeśli jest to kolacja białkowa ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Zapuszczam i regeneruje włosy ![]() Odchudzanie w trakcie ![]() ![]() 20.02.2012 - 93 ![]() ![]() ![]() ![]() 16.03.2012 - 80,8 ![]() ![]() ![]() 17.06.2012 - 73,7 ![]() ![]() ![]() jest : .... ![]() ![]() ![]() 175cm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
witam was kochane wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- podkreślam że jutro kupuję sokowirówkę bo wiadomo że soki z kartonów to dno :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Nick: Maza3
Wiek 17 Wzrost 165 cm Waga początkowa 55,0 Waga obecna :51,6 Waga cel: 49-50 Talia 66 cm Biodra 89 cm Uda 49 cm Postanowienia: poprawić stan swojego brzucha i mieć chude nogi Trening: bieganie 20 minut dziennie plus wf w szkole (3x w tygodniu), 2x50 brzuszków 2x150 skakanka, do tego rolki, badminton, rower. Ubyło: ok.4 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.