![]() |
#31 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cytat:
![]() Ja wczoraj odebrałam mi hemoglobina też wzrosła wprawdzie nie jest nadal w normie bo mam 11,1 ale już duuuużo wzrosła. Ogólnie mam lekko rozregulowany organizm, tego za dużo tego za mało ale to delikatnie więc nie jest źle ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() No ja za zakupy zabrałam się bardzo późno, ale intensywnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() My obie tak mamy ![]() ![]() Kasieńko trzymam kciuki za 8 czerwca, na pewno wszystko będzie dobrze ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i teraz Ci powiem że wolę mieć wszystko już naszykowane na wszelki wypadek jak bym miała rodzić wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Katarina89 rowniez witam i gratuluje fasolki
![]() ![]() Widze ze czeka cie niezla przeprowadzka, pamietaj zeby za duzo nie dzwigac i uwazaj na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Laseczki a gdzie zdjęcia Waszych cudnych brzucholków??? Ja niedawno wstawiałam
![]()
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Kasieńko tak sobie oglądam nasza przepiękna listę i wiesz co wpadłam na pewien pomysł ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak się czuję? Często mam rano mdłości, czasem do południa :/ Dzisiaj po pobraniu krwi do badań, jak wyszłam ze szpitala, doszłam do przystanku, siadłam sobie i czekałam na autobus ( nie chciało mi się iść z jednej strony miasta na drugą :P), to nagle zakręciło mi się w głowie, mało co nie zleciałam, na szczęście moment i przestało. Miałam tak pierwszy raz. Zdarza się coś takiego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak niewidziałyście to wkleje jeszcze raz, ale chyba wklejałam ![]() ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-27 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do 13 czerwca mam z Nim spokój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasiu lekkie robótki jak najbardziej możesz jak dobrze sie czujesz, ale jak chce niech Cie wyręcza jak najwięcej, lepiej tak niż miałby Cię gonić do roboty i wyzywac , ze sie obijasz! Mój jest kochany i robi wszystko i bardzo jestem mu za to wdzięczna, córa tez pomaga, bez nich bym sobie nie poradziła, ale już mam dosyć, ja zawsze byłam w ruchu, kocham piec, latać po sklepach, spotkania z kumpelami a teaz tylko siku, jedzenie i lezenie no i wiztyty u lekarza. Ale już niedługo i znowu będę mogła robić wsyzstko ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Witam się z wami w II juz cześci naszego cudnego wątku
![]() Dzisiaj byłam po wpis- dostalam 4 z egzaminu ![]() Malutka disiaj daje mi nieźle popalić.Tak sie wierci niesamowicie!Cały brzuch mi chodzi, ate kopniaki to juz sa nieźle bolesne czasami!Ma siłe dziewczyna! Co do zakupów do szpitala, to ja kupiłam sobie tą koszulke muzzy i bardzo mi sie podoba i kupilam tez taką na ramiączkach bo byla razem ze szlafrokiem. Mam jesczzce jedna stara rozpinana na biuscie, więc myślę, ze styka.Do rodzenia biorę duzego t-shirta. Podkjlady mam hartmanna i dokupilam 1 op. belli.Nie wiedziałam, że to taka beznadzieja... Gatki tez mam siateczkowe hartmanna i podkłady do przewijania ( lub na łóżko) tej samej firmy. Wklejam moje foto sprzed tygodnia.Brzuszek chyba w sumie niezbyt widoczny, ale za to Neptun specjalnie dla was ![]()
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam się w lustrze z każdej strony i nogi mam pięknie opalone. Posmarowałam aż do pupy i tam gdzie się kończy opalenizna nie ma jakiejś linii czy czegoś takiego, tylko wygląda jakbym się opalała w majtkach, a więc bardzo naturalnie. A jedno posmarowanie starcza dla ładnego kolorku. Ja dziś muszę jeszcze poprawić stopy, bo gdzieniegdzie nie posmarowałam i mam bledsze plamy. Metropolitan ja też nie wiem dokładnie. Wyczytałam to w necie w wypowiedzi położnej. Poza tym na jednej stronce 'mamazone' jest kalendarz ciąży i tam w jednym z tygodni pod spodem było pytanie odnośnie rzeczy zakazanych w ciąży. Odpowiedzi udziela położna. Pamiętam tylko tyle, że samoopalacz przenika przez skórę do dziecka i jest odradzany w I trymestrze. Ja już jestem w II trymestrze, więc się wysmarowałam ![]() Kasia_Dublin ja widziałam w sklepie ten samoopalacz w sprayu właśnie z L'oreal. Polecają go do nóg właśnie, bo na obrazku są nogi. Ale nadaje się do całego ciała. Nie umiałam się zdecydować i w końcu wzięłam ten mój. Ale nie żałuję. Skorpionku laseczka to ja nie jestem już od paru tygodni ![]() Ale dziś poszalałam i kupiłam 2 staniki, piżamkę koronkową, szlafroczek, 2 bluzki i 3 komplety biżuterii (korale, kolczyki i branzoletka). Normalnie szok! Wzięło mnie na szaleństwo. Ale nie żałuję, bo trafiłam na fajne ciuszki. A cycolki urosły mi z A na C ![]() Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-05-27 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
to wklejam sam brzusio
![]() robione w 20 tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() piekny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosieńko pięknie wyglądasz, jak zawsze z resztą ![]() Gratuluje 4! Super! Moj Filuś też szaleje ![]() ![]() Wiesz co do belli, to na pewno znajda sie zwolenniczki....ale dla mnie to masakra, juz wygląd ich mówi sam za siebie, to paskudztwo, używałam i więcej nie mam zamiaru ![]() Ja tez będe rodzić w t-shircie-czerwonym z resztą ![]() ![]() Enis brzusio masz cudowny, taki zgrabniutki!!!!!!!!! Weronisiu dzięki, to sobie go kupię na pewno ![]() Mnie cycorki o jakies 1,5 rozmiaru urosły a pewnie jak sie zapełnią bedzie duże C a potem znowu mikro A ![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki od jutra graja Sex and the City The Movie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
i jestem i ja
![]() Po wizycie wszystko grzecznie i w porządku. Synkowi wcale nie śpieszno. Szyjka czysta pozamykana jak nalezy. Chociaz mało przybrał na wadze... waży 2264g no mogłby więcej... Ale coż najważniejsze ze zdrowy prawda? Przedemną jeszcze 2 wizyty, ostatnia 1 lipca i mam nadzieję ze do wtedy sie wyklujemy. Ahh jak tak czytałam o tym co piszecie to niektóre rzeczy to nawet nie wiem co to jest i po co ![]() ![]() Allle wiecie co mam? zapas pampersów na jakies pół roku ![]() ![]() Byliśmy oglądać z Tż meble do kuchni, narożniki i inne rzeczy potrzebne do mieszkanka... no trzymac sie tylko za kieszeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Niestety u przyjaiela tz-a znalezli kolejne 2 guzki wiec razem ma juz 3
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki..
Widzę nowy wątek, na tamtym nikogo nie ma.. ![]() Więc i ja się melduje.. My już jestesmy w domciu ![]() Malutka jest przecudna.. ![]() ![]() A poród.. W szpitalu znalazlam się nie pamiętam o której..z 5 cm rozwarciem.. Skurcze były co 5-6minut, ale na ktg wychodziły niewielkie.. o 20 zaczęły się częstsze i bardziej bolesne. o 21 chluustnelo mi wiodro wód ![]() ![]() Mała jest przecudowna. Jest spokojna, budzi się co 2-2,5 godz na jedzonko, nakarmię ją i dalej spać idzie. Wogóle nie marudzi, nie płacze ![]() A ja juz nie krwawie, krocze czasem poboli na wieczór, ale nie jakoś strasznie. Spadła mi waga o 5,5 kg, więc zostało 4,5 ale moje cycki ważą chyba z tone ![]() ![]() Brzucha też już nie mam i mogłabym przejść się na plażę ![]() ![]() Niestety Was nienadrobię ![]() ale mam nadzieje że u Was wszystko jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a poród chyba nie najgorszy, długo się nie męczyłaś ![]() aż Ci zazdroszcze że masz już małą przy sobie, calutką i zdrowiutką ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Wtajemniczenie
|
sliczny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czekamy na foteczki ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
kardashi supr ze juz jestescie w domku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu to straszne, co piszesz o tych guzach u waszego przyjaciela. Jaka to jest okropna choroba!Taki mlody człowiek!Mam nadzieje, że jednak beda mogli mu to zoperować...
Kardashi jak sie ciesze, że juz jesteście w domku dziewczyny!!!Świetnie sobie dałas radę, a twój wysiłek sie opłacił, Blaneczka jest cudna!
#57 |
Zakorzenienie
|
Kardashi super, że tak ci gładko poszło z porodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Kardashi fajnie,że już masz malutką przy sobie...aż się rozmarzyłam...
![]() a jak Ci idzie karmienie? Sas dziękuję kochana za słowa wsparcia ![]() ![]() ![]() niesprawiedliwe to nasze życie...no,ale toczy się dalej... i trzeba jakoś sobie radzić. a mi zostało tylko 3 tygodnie pracy.idę na macierzyńskie od 1 lipca,ale jeszcze mam urlop do wykorzystania,więc ostatni dzień pracy to 17 czerwiec. ![]() w poniedziałek mamy drugą rocznicę ślubu...zastanawiam się co mogłabym kupić mojemu TŻ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Pandziolka to już niewiele ci zostało tej pracy.zobaczysz jak to szybko zleci.Ja tez pracowałam do 30 tygodnia.
Wam wogle tez tak szybko leci tydzien za tygodniem?Dla mnie jest to czasami nie doi uwierzenia!Za chwilę juz czerwiec! Kardashi a zapomniałam zapytać ile wazyła Blaneczka i ile mierzyła.Może gdzieś było takie info, a ja przegapiłam.... Torbe miałas dobrze spakowana?, tzn. wszystko potrzebne zabrałas , czy teraz z doswiadczenia wziełabys cos jeszcze?My tu ostatnio gadałysmy o rzeczach do szpitala, więc moze mogłabys nam cos doradzić w tej kwesti?
#60 |
Raczkowanie
|
![]()
witajcie kochane.
Kasiu az sie lzy cisna do oczu,przykro mi zpowodu przyjaciela,nie potrafie dobrac slow by cie jakos pocieszyc.. Kardashi gratuluje coreczki, ![]() ![]() sliczna malusia czarnuszka!!! ![]() ![]() enis ale sliczny brzusio... ![]() same powiedzcie.. aaaa dlaczego nikt nie skomentowal fotki mojej niuni? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.