|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: i śmierć nas nie rozdzieli
Bardzo wzruszająca historia
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Popłakałam się... przykro mi bardzo nie wiem co napisac trzymaj się perełeczko
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Współczuje
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
On żyje i wciąż będzie żył w Twoim sercu
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Piękna historia, również się wzruszyłam. Bądź dzielna, trzymaj się
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Moje najszczersze kondolencje.
![]() Ale dziękuję Ci za ten wpis. Jestem obecnie na małym życiowym zakręcie, po Twoim wpisie na pewno inaczej spojrzę na sytuację.... |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Brak słów.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie napisane, wzruszyłam się. Najszczersze kondolencje i trzymaj się mocno, mocno! Myślę, że Twoja historia może nauczyć jakie wartości w życiu się liczą i co jest najważniejsze.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
"Spotkanie kogoś, kogo pokocha się z wzajemnością jest wspaniałym uczuciem. Ale spotkanie bratniej duszy jest uczuciem chyba jeszcze wspanialszym. Bratnia dusza to ktoś, kto rozumie Cię lepiej niż ktokolwiek inny, kocha Cię bardziej niż ktokolwiek inny, będzie zawsze przy Tobie, bez względu na wszystko. Podobno nic nie trwa wiecznie, ale ja mocno wierzę w to, że czasami miłość trwa nawet wtedy, kiedy ukochana osoba odejdzie"
Miałaś dużo szczęścia w życiu że mogłaś się cieszyć prawdziwą miłością, trochę krótko niż miało być ale przeżyłaś ta prawdziwą miłość
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Jak śpiewał Krajewski... Nie jestes sama-pamietaj o tym
![]() i nie chodzi mi tylko o to, że masz Synka..... Wokół Ciebie jest na pewno wiele serdecznych osób, w tym nieszczesciu nie zamykaj sie na świat. Przesyłam duzo ciepła i wsparcia... Trzymaj sie dzielnie kochana. |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
I to jest właśnie najgorsze... że życie zabiera nam osoby, które kochamy najbardziej, bez których nie wyobrażamy sobie życia...
Przy czytaniu Twojej tragicznej i bardzo smutnej historii nie da się nie płakać. Wiem, że wiele osób Ci to pewnie mówi i pisze, ale naprawdę trzymaj się jakoś i bądź dzielna
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj się, wizażanki są z Tobą
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
popłakałam się
![]() trzymajcie sie
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Wiem co czujesz.. Ja kilka lat temu też straciłam najbliższego mi faceta..
I mogę tylko powiedzieć, że czas zaciera rany, ale nigdy, nigdy nie zapomnisz. Trzymaj się..
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
![]() w takich momentach brakuje mi słów. telepatycznie, bo inaczej nie mogę przesyłam dużo siły, która pozwoli Ci przetrwać ten trudny czas. Przytulam i ściskam. Dbaj o synka i o siebie też. A historia bardzo wzruszająca ... |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
o masakra... szczerze to łzy same napieraja mi do oczu. tym bardziej czytajac to po mojej terazniejszej sytuacji - obiecalam sobie nie plakac. cos mi nie idzie... ale pamietaj tez ze masz wciaz dla kogo zyc - waszego cudownego synka
a poza tym chole*nie podziwiam ze potrafilas to ujac takim pieknym jezykiem... |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: i śmierć nas nie rozdzielihttp://wizaz.pl/forum/newreply.php?do=postreply &t=435
Też się popłakałam... Bardzo Ci współczuję
![]() Btw, tak mi się przypomniało: Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć kochamy wciąż za mało i stale za późno Nie pisz o tym zbyt często lecz pisz raz na zawsze a będziesz tak jak delfin łagodny i mocny Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą ks. Jan Twardowski
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Przytulam Cię mocno |
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: i śmierć nas nie rozdzielihttp://wizaz.pl/forum/newreply.php?do=postreply &t=43
Straszna historia. W takich chwilach zastanawiam sie czy Bog istnieje i dlaczego komus, kto jest szczesliwy takie rzeczy sie dzieja..
Podziwiam Cie, ze masz sile, znajac mnie lezalabym, plakalabym i zalamabym sie w sobie, gdyby cos takiego mnie spotkalo. Trzymaj sie cieplutko, razem z Twoim synkiem, badzcie szczesliwi (wiem, ze to teraz dziwnie brzmi...) Sciskam wirtualnie, zycze duzo sily.
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Pieknie napisana, wzruszajaca historia. Piekna milosc. Nie wiem co napisac, przykro mi. Moje kondolencje.
Trzymaj sie cieplo i dbaj o siebie, i o Waszego synka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.