![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy Targ Kosmetyczny cz. 2
albo tak właściwie to ja chcę tylko piankę Garniera. Czy mogłabyś wybrać co z tych rzeczy za nią chcesz? i odpisz proszę u mnie w wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
niestety,nic więcej mi się nie podoba. Jeśli nie chcesz wysyłać samej pianki to najwyżej sobie odpuścimy wymianę
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Ciasteczkowy balsam do ust z Douglasa o , jeśli jeszcze go masz to jeszcze to wypatrzyłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
a te pudry Revlon to jakie sa odcienie? W necie ciezko znalezc dokladne odzwierciedlenie
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
cześć, znajdziesz coś w moim wątku za:
2. Masło do ciała Farmona czekolada i pistacje - odlewka max 50 ml 5. Oliwka do ciała Ziaja przeciw cellulitowi (czarna butelka) max 50ml 2. Deo antyperspirant Avon Little Black Dress - nowy, zapakowan ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
to nie pudry tylko podkłady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
hey
![]() ![]() tylko niestety grafitowy worek jest już na 99% sprzedany ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433282 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddam Ci body, półgolf i czerwoną bluzkę, jutro sprawdzę w jakim stanie są i opiszę Ci wszystkie ewentualne wady i wybiorę coś dla siebie. Pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Więc tak: body i golf mają jakieś tam pomechacenia, body głównie na dole, golf pod paszkami, natomiast bluzeczka jest dosyć krótka- jak dokopię się do miarki to podam Ci długość. U Ciebie podoba mi się tonik garnier, pianka biosilk i krem do skórek oriflame(jak on działa?)
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() 2. Tonik Clean&Clear z trawą cytrynową przeciwko świeceniu się skóry - nowy, nieużywany, długa data ważności 3. Tonik Garnier czysta skóra przeciw błyszczeniu się cery - ma właściwości ściągające, zwęża pory - nowe opakowanie, długa data ważności ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
:)
|
witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zalezy mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
czekam na odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
coz za maslo do ciala z cynamonem i kozie mleko?
pianka boisilk mleczko garnier i rozowy grzebyczek odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454066&page=5 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za 3. Tonik Garnier czysta skóra przeciw błyszczeniu się cery - ma właściwości ściągające, zwęża pory - nowe opakowanie, długa data ważności, casting i kolczyki beżowe piórka?
![]()
![]() |
#47 |
|
zalotkę zwykła to ja mam,nawet dwie sztuki. Zależy mi tylko i wyłacznie na zalotce termicznej...
butki mają około 24 cm a wysokość obcasa około 6-7 cm pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275244913 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275244913 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1280161068 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1280161068 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280161068
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hej
sorki ze odpiero teraz odpisuje interesuja mnie: 1. Płyn ułatwiający rozczesywanie włosów w spray'u - nowy, zapach jabłuszka 2. Pianka Biosilk duże opakowanie - nowa oraz 1. Tonik Nivea Visage Young- oczyszczający - nowy, nieużywany, z długą datą ważności 2. Tonik Clean&Clear z trawą cytrynową przeciwko świeceniu się skóry - nowy, nieużywany, długa data ważności 3. Tonik Garnier czysta skóra przeciw błyszczeniu się cery - ma właściwości ściągające, zwęża pory - nowe opakowanie, długa data ważności |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
Przekupka: -1 pkt / 33% pozyt.
|
hej, interesują mnie:
Cytat:
opisz u mnie na wątku: WYMIANKOWYM. link w podpisie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
cos za kilka lakierow, 1. Płyn ułatwiający rozczesywanie włosów w spray'u - nowy, zapach jabłuszka , jeden tonik , zielony tusz , ciasteczkowy balsam do ust ?
zapraszam do wszystkich wątków ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
a która spódnica Cię interesuje?
bo ja bym ewentualnie chciała: 1. Tonik Nivea Visage Young- oczyszczający - nowy, nieużywany, z długą datą ważności 2. Tonik Clean&Clear z trawą cytrynową przeciwko świeceniu się skóry - nowy, nieużywany, długa data ważności 3. Tonik Garnier czysta skóra przeciw błyszczeniu się cery - ma właściwości ściągające, zwęża pory - nowe opakowanie, długa data ważności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hej na farbie szczerze mowiac najmniej mi zalezy wiec moze Płyn ułatwiający rozczesywanie włosów w spray'u i 2 toniki jak uwazasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za cień inglot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
podoba mi się pianka biosilk i męski antyprezpirant,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
hej, z metki 12,ale na mój gust to raczej 36 ta bluzka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 90% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
A co się Tobie podoba?
![]() Bo mnie: 3. Tonik Garnier czysta skóra przeciw błyszczeniu się cery - ma właściwości ściągające, zwęża pory - nowe opakowanie, długa data ważności 5. Pure Zone L'oreal - głębokie oczyszczanie. - prawie nowy krem do twarzy dla cery z problemami. Bardzo dobry!! (brak kartonika) no i może jakieś lakiery? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.