![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAC, ARDEN, CK, AVON, REVLON, H&M, YR i wiele innych
rozmiawałysmy o wymiance i się nie odzywasz, wiec przypominam o sobie
![]()
ubrania -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...90949&posted=1 ubranka dziecięce -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post19437003 półfabrykanty, koraliki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433382 Nawet jeśli nic nie chcesz - odpisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie saszek jest w nowym wątku ciuszkowym.
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
A więc mi się podoba :Kuleczki super rozswietlajace i Everyday Minerals, Finishing Dust...największy rozmiar jaki posiadam to L.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Może masz coś poza wątkiem? Bo raczej nic dla siebie nie widzę.
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
byłam znowu w drogerii i znowu zredukowała mi się lista rzeczy potrzebnych do :
Twojej torby brązowej, kulek rozświetlających, pudru sypkiego everyday minerals, paletki cieni,pasty cukrowej, pędzle zaznaczone na zdj, lakier opi+lakier z poprzedniej wymianki, kredkę avon ewentualnie + masło do ciała również z poprzedniej. Najchętniej przyjmę wszystko,mogę oddać 3 pratcetty no i wspominałać o ksiązce z wątku ![]() za puder oddam nawet więcej bo na już potrzebuję sypkiego bo się skończył :/
Edytowane przez komicznie Czas edycji: 2010-06-03 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a taka książka by Cię nie interesowała? http://www.proszynski.pl/Stephen_Kin...-p-30070-.html
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
znalazłam to:
- lakier do paznokci Sephora [?] fiolet - lakier do paznokci Rubens ciemno czerwony - 2x kremy do stóp Rossmana ponegocjujmy zatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
opi holograficzny, w takim razie zamiast kulek róż dający lekkiefekt lustra. masz pod lada jakieś pudry sypkie jasne? a jeden lakier na 100% miał do mnie przyjść bo ukróciłyśm tlko jedno masełko do ciała. te koszulkę bieliżniana M mogę oddać za spodenki brązowe bo są mi totalnie zbędne
Edytowane przez komicznie Czas edycji: 2010-06-03 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Kochana, żel La roche jest juz w negocjacjach ale chetnie oddam suszarkę. Waży więcej niż cienie do powiek
![]() ![]() ![]() Oddam ją powiedzmy za paletkę cieni H&M, ziaja rebuild, rem do stóp oriflame i krem planet spa avon. Co sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hej, rzeczy sa zarezerwowane dla Ciebie. wysylka bylaby we wtorek ,bo nie ma mnie w wawie. pasuje Ci tak? pozdrawiam!
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- hej, to zerkne ile ich jest, bo mam dwa u mamy i w jakim stopniu. tylko one sa tak ciezkie, ze ja wydam majatek na paczke. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- hej, raczej nie znajde nic wiecej niz to co chcialas poprzednio, czyli: -odlewka plynu do demakijazu ziaja pro -2 kremy rossmann do stop -krem oriflame do stop -cienie inlot brzoskiwnie i brazy -czerwony lakier maybelline ewentualnie jeszcze: - pedzelek wieksza miotelka i ostatni od dolu pedzelek ze zdjecia -TRAN -ktorys z lakierow fioletowych (co są 4 na zdjeciu), tylko taki ktory ma najdluzsza date waznosci ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- mi pasuje taka wymianka, tylko jeszcze spr popoludniem ile tego masla waniliowegojeszcze jest. bo jak wyjezdzalam byly dwa, a od tego czasu minely 2-3 tyg. mam nadzieje, ze sie ostaly ![]() pozdrawiam
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jak zwykle eternity summer, ale chcesz go wymienić tylko na perfumy więc chyba nic z tego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
wstawiam fotki dupereli do biżu
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Wpadlo mi w oko
6.EDM FINISING DUST finising powder poj oryg 12g zostało ok 9-10g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dobrala bys cos sobie do tabletek w zamian za EDM ? Bo Halle nie oddam za podkladzik ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Czy wymianka za saszki: Kylie Minoque Darling ok 25mlz 30ml, BS White musk z 10ml ok 9ml i Serum drenujące Ziaja by cię interesowała?
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Perfumki chciala bym bezposrednio wymienic za inny zpach. To jak dobierzesz sobie cos jeszcze czy rezygnujemy z wymianki ? A jakiej pojemnosci zrobila bys odleweczke?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-06-06 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
nic.
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
niestety nic tym razem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Musze sie jeszcze zastanowic poniewaz nie znam tego zapachu, wiec nie odpowiem Ci z miejsca. Powiedz mi ile byla bys w stanie odlac mi Eternity za Halle do tego chciala bym ten podkladzik. Tylko powiedz mi pod jaki odcien wpada ten EDM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tam z Nami? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Bardzo chętnie przygarnęłabym Darling i jeden lakier do pazurków mi wpadł w oko. Mogę dorzucić parę płyt dvd bo kupiłam paczkę i zużyłam jedną i padła mi nagrywarka, a nie zapowiada się zakup nowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jesli zapach mi podpasuje to ok
![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-06-06 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowy Ziaja, Rebuild Odbudowa Skóry, Serum drenujące 'Reduktor cellulitu' ważny do 10.2010 Avon złocisty balsam po opalaniu NOWY Kawior do kąpieli stara mydlarnia OLIWKA UZYTY raz Medic raz uzyta odzywka do brwi i rzęs w żelu cienie inglot róże kredka i cien avon srebro sztuczne rzęsy - nowe? uzywane? jest do nich klej? i może jeszcze: Plum Sykes - Księżniczki z park avenue Amanda Goldberg,Ruthanna Hopper - Gwiazdy i Gwiazdki Cathy Yardley - Dziewczyna w mieście aniołów Mgiełka? the body shop testowana o zapachu granatu slicznie pachnie Na odsypkę Vanilla Mac'a też bym była chętną. A te żele jakie masz? Puder L'oreala chcę wymienić tylko na inny tyle, że jaśniejszy (najlepiej True Match), ale u Ciebie takiego nie widzę. Resztę chętnie wymienię. Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2010-06-07 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Baby Doll wymienie jedynie za Insolence na ktore poluje od dawna, dlatego wystawiłam, bo zbieram na jakąś choć uzywaną flache
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Sandałki mają wkładkę 25,5cm, ale nie jestem pewna, nie umiem mierzyć butów
![]() ![]() chciałabym wymienić to na kosmetyki ![]()
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
:kaszle:
przypominam się po raz kolejny
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj bylam dzis w Sephorze i kompletnie zapomnialam przetestowac zapach. Gdybys chciala wymienic EDM za tabletki mam jeszcze jeden listek tabletek Cilest. Bo naprawde nie wiem jak bedzie z zapachem nie chce wymieniac Halle na oslep. Powiedz mi prosze w jaki odcien wpada Twoj EDM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.