dentysta z dużym libido? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 22:46   #31
Ejli
Zadomowienie

Dot.: dentysta z dużym libido?

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to on nie ma dużego libido, tylko jest normalnie starym zboczkiem molestującym pacjentki...
zgadzam się:/
nie dziwię się, że Cię wmurowało. Kurczę, i jeszcze płacić za takie "rozrywki" ?

ja na Twoim miejscu miałabym mały dylemat. Z jednej strony nie chciałabym go więcej widzieć, z drugiej miałabym niesamowitą ochotę przyłożyć mu w mordę. I postraszyć prokuraturą.

Myślę, że możesz ujawnić jego dane, w końcu jest osobą publiczną... I każda może trafić na takiego oblecha

I'm going slightly mad
Ejli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-09, 22:54   #32
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

a teść za stary był już widac, więc tylko pożalic sie mógł
Nie jest za stary, może źle napisałam. Mój teść też jest urologiem i pracuje w tym szpitalu, ale raczej nie sądzę żeby zazdrościł i chciał panom pacjentom robić dobrze rączką...
Stary 2010-06-09, 23:13   #33
agata1340
Raczkowanie

Człowiek już nawet do dentysty nie może iść. Współczuję tej sytuacji... w każdym razie, ja nie pozostałabym bierna w tej kwestii i albo wywierciłabym panu dziurę w łapce, albo strzeliłabym gościowi w pysk. Jeśli on może wtykać nos w nieswoje sprawy i najzwyczajniej nas molestować, to... yy, sory Gregory, ja się tak nie bawię.

John Dana.

Uśmiechajmy się częściej!
agata1340 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 08:58   #34
kam_85
Przyczajenie

wiecie, teraz "na trzeźwo" to bym się nawet nie zastanawiała i z tego fotela zwiała i zdrowo ochrzaniła dziada, kto wie, pewnie nawet dostałby w nos. wtedy jednak, no tak mnie zatkało, że po prostu straciłam wątek... bo co jak co, ale w gabinecie dentystycznym się tego nie spodziewałam (no chyba że on po prostu chciał mi uprzyjemnić jakże nieprzyjemne borowanie )
jakiś czas temu w jakiejś "Uwadze" czy czymś w ten deseń był reportaż o jakims tam znanym wybitnym seksuologu, który molestuje pacjentki w trakcie hipnozy - został nagrany ukrytą kamerą. no jakbym "mojego" dentystę widziała...
a ta pani urolog też dobra. skąd się tacy ludzie biorą
kam_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 09:05   #35
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kam_85 Pokaż wiadomość
wiecie, teraz "na trzeźwo" to bym się nawet nie zastanawiała i z tego fotela zwiała i zdrowo ochrzaniła dziada, kto wie, pewnie nawet dostałby w nos. wtedy jednak, no tak mnie zatkało, że po prostu straciłam wątek... bo co jak co, ale w gabinecie dentystycznym się tego nie spodziewałam (no chyba że on po prostu chciał mi uprzyjemnić jakże nieprzyjemne borowanie )
jakiś czas temu w jakiejś "Uwadze" czy czymś w ten deseń był reportaż o jakims tam znanym wybitnym seksuologu, który molestuje pacjentki w trakcie hipnozy - został nagrany ukrytą kamerą. no jakbym "mojego" dentystę widziała...
No zboczuchy i tyle, nic nie poradzisz.
Można jedynie tam nie chodzić i rozpowiedzieć znajomym licząc na ich rozsądek.
Stary 2010-06-10, 09:18   #36
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Was,
opiszę Wam sytuację, która mnie wczoraj spotkała u dentysty i mam odnośnie tego pytanie, czy któraś z Was znalazła się w takiej sytuacji i co zrobiła, bo mnie po prostu Z A M U R O W A Ł O...
Ale do rzeczy - polecono mi bardzo dobrego i stosunkowo niedrogiego dentystę, który leczy dużo znanych mi osób, w tym TŻ. Wcześniej chadzałam do niego jako osoba towarzysząca mojej mamy, która na widok wiertła prawie mdleje i miałam jak najbardziej pozytywne odczucia co do niego... Do wczoraj...
Jak tylko usiadłam na fotelu zaczęły się komplementy i pierwszy tekst: "Jak byłaś tu z mamą, to ona tak stała i patrzyła, żebym cię czasem gdzieś nie złapał" ... o co kaman? A on "cap" za udo... Pomyślałam w pierwszej chwili, że to żart, niesmaczny co prawda, ale żart. Ok, siedzę dalej i słucham o zębach, plombach, w to wplatane opowieści o życiu (dentysta-gawędziarz). I nagle on mnie "cap" za pierś i mięciutkim głosem, żebym się trochę do góry podsunęła, bo za nisko siedzę. Osłupiałam i dosłownie mnie zatkało! Jedyne co zdołałam zrobić, to tę jego rękę odsunąć, a kurde, powinnam mu z liścia strzelić. Miałam ochotę ucieć, ale w buzi pełno różnych ustrojstw, ja nisko na fotelu, on postawny (żeby nie powiedzieć grubawy) i ja taka malutka w tym fotelu. Żywego ducha wokół... Zostałam i jakoś przecierpiałam (zdarzało mu się robić z mojego biustu podpórkę na łokieć)... W międzyczasie pytał, czy jestem z moim TŻ szczęśliwa (zna go), czy Uwaga "daje mi orgazmy"... No myślałam, że się opluję... A na koniec stwierdził, ze z własnego doświadczenia wie, że TŻ-owi nie nalezy wszystkiego mówić, bo faceci są zazdrośni... Nosz kurna...
Facet, ogólnie wiecie, typ taki raczej nieszkodzliwy, ma lekki niedowład twarzy, miał udar, żona mu zmarła, córka próbowała popełnić samobójstwo po śmierci matki skacząc z mostu, została kaleką, druga córka w Stanach a on siedzi sam i się mu nudzi, baby brak... ale kurde, bez przesady...
I teraz nie wiem, śmiać się mam, czy płakać..
PS. mam takiego jednego "paskudnego" zęba, po prostu spaprany przez innego dentystę i leczenie będzie paskudne, to szanowny pan denstysta stwierdził, że on mi tego zęba w prezencie ślubnym zrobi

Molestowanie.

Zmień dentystę albo idź na policję.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 14:51   #37
levante
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, że to dopisałaś bo właśnie zastanawiałam się dlaczego nie wyszłaś + nie strzeliłaś mu w twarz ?
Ja sobie nawet nie pozwalam na 'otarcie się' o mnie, że nie wspomnę o łapaniu za biust , np. parę dni temu stojąc do kasy w markecie ochrzaniłam, mówiąc delikatnie, gościa, który żeby dostać się do koszyków musiał mnie minąć i choć głośno i miło powiedział 'przepraszam', to dodatkowo chwycił mnie za ramiona i pomasował po plecach!
Zboczeńców trzeba traktować krótko i myślę, że nie powinnaś odpuścić mu (cokolwiek miałoby to znaczyć, iść na policję, wrócić do niego z osobami trzecimi, postraszyć, nagłośnić lokalnie sprawę), ale oczywiście decyzja należy do Ciebie.
Cytat:
Napisane przez nicka01 Pokaż wiadomość
Molestowanie.

Zmień dentystę albo idź na policję.

Edytowane przez levante
Czas edycji: 2010-06-10 o 14:52
levante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 18:05   #38
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
widocznie im to odpowiada, skoro autorka napisała, że jest tak wychwalany, zwłaszcza przez kobiety
a jeśli jej to nie lezy to niech zmieni stomatologa, że sie tak powtórzę (bo widocznie nie doczytałaś mojego posta
Zrozumiałam Twój post, jednak uważam ze wrzucanie Autorki, młodej, świeżej dziewczyny, do jednego wora z napalonymi na pierwszego lepszego dentystę, paniami, jest nie na miejscu.
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 18:17   #39
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
a za te pieniadze mogłabyś całkiem fajne ząbki sobie zrobić
No... złote!
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 22:10   #40
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Cytat:
to jest już pewne, że więcej moja noga u niego nie postanie...
ciekawostką jest fakt, że to głównie przez kobiety jest polecany jako "doskonały fachowiec"
Ahh. No to wszystko wyjaśnia ;p I pokazuje po co tak naprawdę te baby do niego chadzają

Swoją drogą.. Gdybym ja takiego pożal się boże..'fachowca' trafiła, dostałby ode mnie w pysk. ;p A na następny dzień mój TŻ by się z nim policzył , po męsku
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-11, 09:59   #41
d0lcevita
Zakorzenienie

[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;19914015]Ahh. No to wszystko wyjaśnia ;p I pokazuje po co tak naprawdę te baby do niego chadzają
[/QUOTE]

jak ten polski hydraulik ceniony we Francji
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 10:27   #42
dunnopa
Przyczajenie

A to ciekawe. Gdybym była Twoim chłopakiem, to chyba bym tego gościa samej posadziła na krześle i mu trochę poborowała

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości