![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
A nie Nigerią? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Winter is coming
|
![]() ![]()
#33 |
Konto usunięte
|
We wczorajszych meczach RPA - Meksyk remis w sumie sprawiedliwy
Francja - Urugwaj - mysle ze Urugwaj sprawił małą niespodziankę tym remisem bo Francja byla faworytem tego meczu. W dzisiejszych meczach: Argentyna - Nigeria - stawiam na zwycięstwo Argentyny Anglia - USA - stawiam na Anglię, chociaż USA tez moze pokusic się małą o niespodziankę ale o to będzie podejrzewam im cięzko A Wy jak typujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Francja ma taki potencjał, świetnych piłkarzy, ale zagrali słabo.
Stawiam na Argentynę i Anglię. USA i piłka nożna to się kłóci moim zdaniem ![]()
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
No jak się slyszy sport w USA to piłka nozna raczej do głowy nie przychodzi. Tak sie przyjeło jakos ze u nich to koszykowka, rugby, hokej a o piłce malo kto mysli.Moj brat to jak był maly i byl jakis mecz wlasnie z udzialem USA to zdziowiony wypalił "to w Ameryce graja w nogę?"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Winter is coming
|
Ja też stawiam na Argentynę i Anglię, no i na Grecję w meczu z Koreą. Mam nadzieję, że chłopaki będą grać , a nie zamulać jak Francja wczoraj(chociaż mam nadzieję, że nie wyjdzie z grupy;D)
#37 |
Zakorzenienie
|
tylko BRAZYLIA!!!!!
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Moi faworyci to Hiszpania, Portugalia i Brazylia
![]()
#39 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo oryginalnie
![]() i lubię grę Niemców ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
ja też nie zaskoczę :p tylko Hiszpania
![]() ![]() ![]() uwielbiam piłkę nożną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Moje serce idzie za Hiszpanią .
![]() witam ! nie oglądam raczej meczow, bo mało czasu i w ogóle. Miałam nadzieje, że wczoraj RPA wyra a tu remis .;/ Pierwsze mecze zawsze się kończa remisem . ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś bardziej interesowałam się piłką, Mistrzostwa z 2006 i Euro'08 przesiedziałam przed telewizorem. Obecnie nie mam czasu i stałam sie bardziej niedzielną kibicką, ale i tak zawsze będę za Anglikami i Argentyńczykami, dlatego dzisiaj mam kibolskie święto
![]()
#43 |
Konto usunięte
|
Właśnie niby w Anglii tyle gwiazd, ale obawiam się, że będą wykończeni sezonem... Ich liga to jednak mordęga
![]() ![]() Ciekawa jestem też jak Argentyna sobie poradzi, bo biedny Messi musi grać za 10 :P |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Melduję się w tym watku i obiecuje, ze bede tutaj aktywnie zagladac
![]() Ciesze sie, ze taki watek powstal, gdzie fanki futbolu moga wyrazic swoje zdanie. Coz, rzadko sie zdarza, zeby dziewczyny interesowaly sie futbolem, ale jednak nie jestem sama, totez witam ![]() Futbolem interesuje sie od zawsze, gralam rowniez zawodowo w jednym z klubow, a wszystkie imprezy przed TV byly obowiazkiem ![]() ![]() Na dzisiaj obastawiam wygrane Anglii, Grekow i Atgentiny. Faworytow upatruje w Hiszpanii, Niemcach, Brazylii czy Portugalii. Nie warto tez zapominac o nieco slabszych druzynach, ktore moga sie okazac czarnym koniem, jak np. Grecja- zdobywca ME, na ktora nikt nie stawial i nie zaliczal ja do grona finalistow nawet... Ogolnie jestem ciekawa poziomu tych MS- pod wzgledem pilkarskim. Pozdrawiam kibicki ![]()
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Boję się, że te MŚ będą podobne do tych w Korei - gdy RPA wyjdzie z grupy, to sędziowie zaczną ich przepychać dalej i odpadnie np. fantastyczna Hiszpania kosztem takich słabiaków jak RPA.
Finał jak dla mnie to Brazylia - Hiszpania, popis piłki pięknej, ofensywnej. Nienawidzę Brazylijczyków z całego serca, ale umiejętności mają spore ![]() Jeśli chodzi o Hiszpanie - póki w składzie przeważają zawodnicy Barcelony ![]() ![]() ![]() Życzę szybkiego odpadnięcia Niemcom, Portugalii, Włochom (za beeeznadziejny finał 2006, toż to była masakra jakaś!). Anglicy w sumie mogliby też szybko odpaść ![]() ![]() Dzisiaj fajne mecze są, będzie co oglądać ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Melduje się kolejna kibicanka.
![]() Tradycyjnie już kibicuje Niemcom, Hiszpanom i Francuzom. Mam nadzieje, że któraś z tych drużyn sprawi mi miłą niespodziankę. ![]()
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MŚ oglądam od Francji 98, ale od 2002 w miarę świadomie kibicuję Portugalii, i mam nadzieję, że wygra! ![]() Aczkolwiek martwi mnie, że tak od razu już będzie musiała grać z Brazylią ; < No coż, wierzę w moich chłopców ![]() A jeśli Portugalia jakimś cudem szybko odpadnie, to chciałabym, żeby Holandii w końcu się udało ![]() Pierwszy mecz już we wtorek, a ja wtedy mam egzamin ;( Mam jednak nadzieję, że uda mi się zdążyć chociaż na drugą połowę ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
after hours
|
wg badań hit gemius
30% Polaków wierzy, że reprezentacja Polski osiągnie coś na tych mistrzostwach, a 3% sądzi, że nawet je wygramy padłam, jak przeczytałam te wyniki ![]() ![]() ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
a ja serce jestem za Włochami, ale kto zdobędzie puchar nie wiem...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
after hours
|
#52 |
Konto usunięte
|
Oglądacie Korea - Grecja ? Ja mam włączony tv i tak od czasu do czasu zerkam tylko, z racji ze ani jedni ani drudzy mnie jakos specjalnie nie interesuja. Przed meczem bylam sklonna postawic raczej na Grecję a tu poki co 2:0 dla Korei. Przypomina się od razu jak naszym w MŚ'02 Korea dolozyla
![]() Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-12 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Tylko i wyłącznie WŁOCHY!
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
A jednak znalazł się człowiek, który jest w stanie zatrzymać strzały Messiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Argentyna grała bardzo dobrze! szkoda właśnie, że Messi nie wpakował jakiejś.
jaki wynik obstawiacie przy meczu Anglia - USA ? |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Stawiam na Anglie
![]()
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widze, że fanka Torresa ![]() ![]() Grecja dzisiaj bardzo słabo. Spodziewałam sie po nich wiecej. A Argentyna zgodnie z oczekiwaniami dobrze, nie potrzebowali sie bardziej męczyć na samym początku, a umiejętności Messiego naprawde robią wrażenie. Już chce zobaczyć jak wypadnie Anglia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja również 1:0 dla Anglii. nie obstawiam więcej, bo jeszcze pecha przyniosę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Zgłasza się kolejna fanka piłki ; )
Na tegorocznym Mundialu, całym sercem jestem za Anglią. Angielska liga jest wg. mnie najlepsza na świecie, i zważając na to, że drużyna składa się z samych zawodników Premier League liczę, że pokażą oni piękno angielskiej piłki. Oczywiście, gra tu też trzech Liverpoolczyków ; P Co do początku turnieju, to wczorajsze mecze nie powaliły, a już szczególnie pojedynek Urugwaju z Francją. W meczu otwarcia miałyśmy przynajmniej niezłe bramki, po genialnych podaniach. Asysta do Thabalali ( ;P) palce lizać. Dzisiejsza gra Greków - porażka:/ Natomiast Argentyna miała dużego pecha, ile setek wybronił Enyeama to głowa mała. Dla mnie hitem będzie wieczorny pojedynek USA z Anglią i liczę (w końcu !) na dużo bramek. Stany Zjednoczone są niezłą drużyną , mają dobrych zawodników którzy mogą namieszać (Dempsey, Donovan) i mentalność zwycięzcy. Mimo wszystko,mam nadzieję, ze chłopaki Capello sobie poradzą. Nie wiem, czy widziałyście ale Marca, zrobiła genialny kalendarz mistrzostw: http://www.marca.com/deporte/futbol/...o-english.html . A co do transmisji, jak znosicie wuwuzele ? ;P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.